Kritika Webu

Ahoj, napište mi, prosím, co se vám líbí a naopak nelíbí na mém nově vytvořeném webu http://www.centrummilitaria.wz.cz. Děkuji.
Koukatelné, trochu mě zarazila kombinace zelená, červená (obrázky), veklé obrázky by možná mohly být na té samé stránce, ale možná ne.
Jinak je to takové tmavé, ne? Ještě bych zkusil zvolit reklamu ne modrou, ale bílou (nastavení wz) bo modrá - zelená, to je dílo... (-;
Jinak se mi to líbí...
Taktéž se mi to líbí, jen ty obrázky, jak říkal MzM, bych zkusil nafotit trochu lépe, větší detail, alespoň u těch, co jsem zkoušel bylo zbytečně moc místa kolem předmětů... a potom bych je otevíral ve stejném okně přímo v tom obsahovém "okýnku" jinak ještě ty hovery v menu bych řešil "rolovací" metodou... viz http://wellstyled.com/css-nopreload-rollovers.html
je to vcelku hezke, ale stejne mi prijde, ze tomu neco chybi. Mozna nejake nenapadne zelenoobrysove prouzkovene pozadi. Jinak u tech dulezitejsich prvku mi nejak chybi border.
Sice obsah je - alespoň pro mě - polemický, ale stylově je to jeden z těch hezčích webů, které tady v poslední době chtěl někdo "okritizovat" - tj. pochválit. Měl bys asi odsadit text od obrázků, je to příliš natěsno.

PS: armyburza je hezčí :-)
Tak jsem vás poslechl a trochu jsem upravil hlavičku prezentace. Dále jsem odsadil text v jednotlivých záznamech.

Díky za rady a tipy......kritizujte dále
je to pekne nemam k tomu co dodat
pěkné. hlavně se mi líbí to menu. možná mě trochu ruší (jak už tu zaznělo) to červené pozadí fotek, ale nemyslím, že by to bylo něco strašného.
Máš fakt povedené a k tomu i hodně hezké stránky. Já bych takové stránky nikdy neudělal takže u mně máš obdiv žes o dokázal tak pěkně zpracovat. Máš hezký stránky
Felsen: jenom jeden (nebo dva) detaily, ve FF 1.0.6 posledni polozka v menu (kontakt) po mouseover se hoveruje do odkazu jenom v urcitych tezko vychytatelnych mistech :D proste odkaz to je, ale ne vzdycky ;)

a druha vec, imho ty veci foceny na ruzovym pozadi? no nic. a ty thumbinaly fotek jsou na strakach k nicemu protoze sou miniaturni a neni tam nic poznat, hlavne kdyz celou plochu zabira ruzova a uprostred malinkej nozik :))

end
btw bych dal pryc tabulky, to se dneska uz opravdu nenosi
Jenom v menu, když po najetí myši se text podtrhne, tak je podtržena i mezera mezi obrázkem a textem, to není myslím dobře.
Chtělo by to graficky oživit.
Jinak moc vydařený web
Hezký, líbí se mi to, ale nebylo by na škodu, pokud kliknu na nějaký odkaz v L menu, aby byl ten odkaz nadále zvýrazněn, aby člověk vlastně věděl, kde se nachází.