Jak vydělat peníze na internetu ?

Maskyr: v tu dobu tam byla chybovka 404. Teď je to OK.
dobrý... když jsem byl malej a blbej (z čehož sem doufam už vyrost :)) tak jsem se zaregistroval na emailing.cz... vidina jednoduše vydělaných "milionů" se ale postupně začala bořit... Tohoto dovoleného SPAMU mi chodilo čím dál tim víc a víc... a účet rostl pomalu. Moc pomalu. A tak jsem se rozhod že to zrušim, regulerně jsem se odhlásil z jejich svkělé služby, ale ouha! Co to? Maily od nich mi chodí nadále. A účet? Po pěti rocích jsem vydělal těžký prachy! Celých 7,50! Nevim, jestli to stojí za zaspamovanej mail...
po 5 letech bych od nich chtěl alespoň 750.000,- za ty hnusný SPAMy
necet jsem to, tak nevim jestli to tu uz nebylo napsany. dneska mi prisel tenhle mail:

Nechte Vaše www stránky vydělávat

Centrum.cz spouští nový reklamní systém založený na principu PPC, neboli reklam placených za klik. K 6.10.2005 startuje tento systém pod značkou www.adFOX.cz.

Pokud máte webové stránky (na velikosti nezáleží !), připojte se do naší sítě a nechte Váš web vydělávat. Jde o 100% český reklamní program zastřešený portálem www.Centrum.cz, který má ambice a sílu přinést majitelům českých www stránek zajímavé příjmy.

Naše síla je ve velikosti obchodní sítě, přes 150 obchodníků v ČR, jako i v množství klientů, kteří jsou zákazníky Centrum.cz (přes 10 000 klientů).

Vašim vkladem je jen reklamní prostor na Vašich stránkách, na které si umístíte náš kód.

Do prostoru, který si vyhradíte, Vám budeme posílat textové odkazy (ne grafiku) zacílené podle obsahu Vaší stránky. Vy dostanete z každého kliku na náš odkaz 20% z ceny kliku. Cena začíná na 5,- Kč/klik. Váš minimální zisk je 1,- Kč, za každý regulérní klik z Vaší stránky.

Zaregistujte se ještě dnes: www.adfox.cz/partner
Máte otázky: adfox@netcentrum.cz
Po tomto příspěvku má asi Richard hlavu z toho, jestli to tady nechat nebo smazat :-))
To spook : Tak tomu vôbec neverím.
To Ijáček: Ak máš nejaké negatíve skúsenosti s firmou emailing tak mi napíš o tom nejký článok a ja ho uverjním, lebo mopjim cieľom je rozlíšiť neplatičov od platičov.
Ďíky
>>To spook : Tak tomu vôbec neverím.

no ja na tohle taky moc neverim. to si zajdu radsi na normalni brigadku. jenom jsem uved takovou novinku, ke ktere jsem se dostal.
Áno, brigády má najradšej každý, len sa ťažko zháňajú.
Ale pár mailových syseémov je takých že sa niečo dá zarobiť.
Predvčerom vznikol nový český mailový systém:

Info-mailer

Registrácia tu:

http://info-mail.er.cz/pages/index.php?refid=maskyr

Platia za maily, ankety, kliky... Platia do banky, MB a E-gold, minimu je 300 kč, dostávte body - 100 bodov=1kč. Bonues za reg. dostanete 1500 bodov.
Systém sa rozbieha, čiže čím skôr sa regnete, tak tým lepšie. A tejto firme narozdiel od adfox sa dá veriť.


Viac iformácí nájdete do týždňa na mojom webe.
Myslíš stránku http://info-mail.er.cz/pages/index.php ?
Áno, ale uprednostnuj linku:

http://info-mail.er.cz/pages/index.php?refid=maskyr

A druhá vec, že nikto sa neregujte do firmy earnbymails!
Nevim jak umíš s FTP protokolem, ale zkus si otevřít MSIE a zadej (například):ftp://mojestranky.webzdarma.cz. Vyplň reg. jméno, heslo a hlavně se nepřihlašuj anonymě. Pak už by to mělo jí zkopírovat (a když ne, tak zkus soubory zkopírovat postupně).
Hodně štěstí :-)
A ako to súvisí s témou?