|
|
Autor: zbysek (zbysek.webzdarma.cz)
Datum: 27. 08. 2009 19:39
po několika letech používání přenosu dat na WZ po FTP jsem jednoho dne zadal novou adresu na FTP server jedné tiskárny a od té doby konec. Na WZ pod mojí adresou a heslem se vůbec nechytám (nekorektní login 530 a konec), změnil jsem si heslo, nepomohlo. Z jiného PC při stejném zadání se WZ bez potíží připojí. Konfigurace v mém PC je nezměněna a ostatní adresy nemají žádný problém, jenom Webzdarma ne a ne a ne...
Prosím o radu
dík zbysek
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Lama (lama.webzdarma.cz)
Datum: 27. 08. 2009 22:09
Před několika dny tady hořela diskuse na téma "připojuji se ze zahraničí a NIC". Není to tvůj případ?
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: paulo (monolith.xf.cz)
Datum: 28. 08. 2009 17:06
tiez mi nefunguje FTP...nenacita ho zo ziadneho programu ani priamo na vasej stranke :((( som zo slovenska, doteraz slo vsetko super
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: vosarsk (modely-aut.wz.cz)
Datum: 24. 09. 2009 15:54
dobrý den
potřeboval bych nastavit FTp v T.commanderu. Jsem z toho nějak mimo a nevím co kam napsat. mám domenu www.modely-aut.wz.cz
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Thalia (moderátor)
Datum: 24. 09. 2009 18:04
2vosarsk: k čemu myslíš, že je v menu sekce podpora? http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: X-zoňák (x-zone.webz.cz)
Datum: 26. 09. 2009 09:32
Takže FTP jde použít i na wz ve vašem PC jako místa v síti.
Normálně zapnete internet a do adresy dáte:
ftp.domena.cz takže třepa: ftp.wz.cz
přihlásíte se a je to.
PS jestli se mněcop orušil tak sorry
vosrask: zadáš: ftp.wz.cz
přihlásíš se a je to :)
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Tomík (tom.czweb.org)
Datum: 26. 09. 2009 10:23
X-zoňák: Ehm! A ono to funguje?! To co jste uvedl, je naprostá blbost, která nemůže fungovat. A když už jo, pak špatně. Pokud neznáte zdejší poměry a nastavení WZ, pak zde raději nic nepište, dokud si nejste jistý, že to je dobře.
O co jde? Varianta místa v síti lze použít, ale pro přihlášení k vašemu FTP účtu se používá ADRESA VAŠEHO ÚČTU a ne nějaké blekoty jako ftp.wz.cz.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: X-zoňák (xzone.webz.cz)
Datum: 03. 10. 2009 13:32
Jo máš pravdu ale funguje to. Otevřeš třeba Tento Počítač a zadáš no to jsem psal já to dělám tak že to funguje:
1, Otevřu IE (Internet Explorer)
2, Do vyhledávače dám: ftp.webz.cz
3, Vyběhne mě tabulka jméno a heslo.
Vyplním: Uživatelské jméno: x-zone.webz.cz Heslo: Mé heslo
Pak mi vyběhne a nahrávám a měním bez omezení. Nneí omezení na soubory nahrál jsem i 10 MB soubor který my přes FTP který je na netu nešel nahrát....
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 03. 10. 2009 14:26
X-zoňák: Máš pravdu funguje. Ale na tohle bych se nespoléhal, protože to není oficiální cesta (adresa). Kdykoli v budoucnu se může cokoli změnit a rázem to nebude fungovat a budeš pak nadávat proč to nejde. Bude ti odpovězeno, že uvedena ftp adresa byla špatná. Oficiální postup a adresa zaručuje bezchybnost a případné změny budou předem uživatelům oznámeny.
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 03. 10. 2009 14:26
Správce souborů není FTP klient. Tam jsou jiná pravidla a metody.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: A (technoland.unas.cz)
Datum: 04. 10. 2009 20:03
Ano X-zoňák má pravdu. Alr tenhle způsob doporučuji jen v příspadě: Nahrán ífóra. Správce souborů není FTP ale já FTP taky používám na nahrávání větších souborů než li 7MB (Nevím ale 10MB mi nešel nahrát)
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Kit (ekobrikety.vyrobce.cz)
Datum: 04. 10. 2009 20:49
A teď čekám desítky nešťastníků, kteří to vyzkouší podle tohoto mizerného nápadu a budou si stěžovat: "Mně to nefunguje!". Proč? Protože takto to bude fungovat jen někomu.
Pokud se x-zoňák přes IE přihlásí na ftp://x-zone.webz.cz, zadá jméno x-zone.webz.cz a své heslo, bude mu to fungovat také, podobně jako všem ostatním. A bude to správně.
Je jenom náhoda, že ftp.webz.cz a x-zone.webz.cz mají stejnou IP adresu, což si může každý ověřit. To se týká i domén technoland.unas.cz a ftp.unas.cz. Nedělejte z náhody pravidlo. Dnes to platí, zítra nemusí. Už to tady bylo před nekolika lety a lidi si neoprávněně stěžovali na WZ.
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 28. 10. 2009 17:13
2rene: A víc bys nám o tom nenapsal? Jinak co se týče blokovaných IP, tak tvoje blokovaná není.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Jindra (zbklk.wz.cz)
Datum: 22. 11. 2009 11:55
Mam podobny problem jako Zbysek, na ucet (zbklk.wz.cz) se nedostanu pres FTP v commanderu ani jiny podobny program, hlasi "530 Login incorrect". Se stejnym uzivatelskym jmenem a heslem(zkousel jsem jej i parkrat zmenit) se pres webove rozhrani v pohode prihlasim. Zajimave je, ze na jine ucty, ktere mam na WZ.cz se v pohode pres commander dostanu, pouze na tento jediny ne. Jeste pred par mesici to fungovalo, ikdyz taky ne vzdy spolehlive. A nepripojuji se ze zahranici :-)
Diky za odpoved.
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 23. 11. 2009 12:36
2Jindra: tvoje IP u příspěvku byla blokována, zkus to teď znovu. Pokud to pojede, tak nezapomeň důkladně pročistit pc od havěti.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Jindra (zbklk.wz.cz)
Datum: 23. 11. 2009 18:05
Diky, uz to jede. Je zvlastni, ze na jine ucty na wz.cz jsem se v pohode dostal.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Destiny (destinyart.wz.cz)
Datum: 28. 11. 2009 10:45
Dobrý den,
taktéž se nemohu připojit na vaše webové rozhrání, pro nahrávání souborů - uživatelské jméno je destinyart.wz.cz. Vypisuje to: "Nemohu se přopojit k serveru destinyart.wz.cz:21 s uživatelem destinyart.wz.cz
Zkuste to znovu ..."
Děkuji za jakoukoliv radu čím by to mohlo být.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Lama (lama.webzdarma.cz)
Datum: 28. 11. 2009 11:39
Freeze::: Když se něco honosí názvem "phpWebFTP verze 3.3" - je těžké pochopit, že to není FTP... A zdejší admin tím špekem blamuje už pěkných pár let.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Destiny (destinyart.wz.cz)
Datum: 28. 11. 2009 16:45
Freeze: i webové rozhraní může využívat FTP protokol viz např. http://php.net/manual/en/book.ftp.php
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 28. 11. 2009 18:13
Správce souborů využívá FTP funkcí, ale pouze vnitřně pro svoji potřebu. Komunikace mezi rozhraním a uživatelem probíhá klasicky přes HTTP protokol. Proto nelze považovat správce souborů za FTP.
Nepřipojení ke správci nemá nic společného s blokaci IP. Spojení s FTP probíhá na serveru ne u uživatele.
Možné varianty jsou pouze chybné údaje nebo výpadek FTP serveru.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Pave (farnost-mistek.wz.cz)
Datum: 16. 12. 2009 11:34
Jo, už toho mám taky dost...zkouším se na FTP připojit už měsíc - mám tři účty a ani jeden mi přes FTP nejde, bylo by fajn, kdyby si s tím webzdarma udělal pořádek.
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 16. 12. 2009 13:05
2Pave: Ono je jednoduchý si stěžovat. Ale k čemu to je, když neznáme podrobnosti.
Tak předně o jaké účty se jedná a jaké zadáváte údaje. Případně sem přiložte výpis FTP logu. Pokud možno ze všech účtů.
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 16. 12. 2009 15:00
2Pave: měsíc ti to nejde a píšeš až teď? Nechala jsem zkontrolovat tvoji IP a byla blokovaná. Zkus to znovu, jestli to byla skutečná příčina. Jinak napiš podrobnější info, viz Tomík. Z informace "ono to nejede" opravdu nikdo nic nevydedukuje.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Freeze (dreamer.kvalitne.cz)
Datum: 16. 12. 2009 15:13
Thalia: Předpokládám, že "blacklist" obshuje i informace o tom, kdy byla IP adresa přidána/zákázána. Tak se jistě dala zjistit skutečná doba, kdy to "nefungovalo". Pro některé jsou měsícem dva dny, pro jiné 40.
___
Tím jsem chtěl naznačit, že použití označení "už měsíc" může být silně subjektivní :)
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 16. 12. 2009 16:05
______
Freeze. Čas je stejný pro všechny. Hlavní je spíše slovní spojení "už". V tomto kontextu to znamená, že se zkoušel připojovat soustavně. Není to v kontextu, že to zkoušel naposledy před měsícem.
Jinak musím dát za pravdu Thalii. Proč až teď?
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: kamajkl.wz.cz (kamajkl.wz.cz)
Datum: 25. 02. 2010 04:20
taky se mi nedaří připojit na FTP s chybou 530 a údaje zadávám určitě správně
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 25. 02. 2010 15:36
2kamajkl: určitě? Ukaž ftp log. Do adminsitrace se dostaneš? Ověřila jsem IP adresu, ze které si napsal svůj příspěvek a u nás blokovaná není. Takže by to mělo fungovat.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Jirka (mycomeback.xf.cz)
Datum: 25. 02. 2010 17:36
Hele ve FTP normalne vložim obrazky aby se mi pak zobrazili na webu a jak je tam vložim tak du schvalne na WEB asi se mi tam zobrazi a neni tam ani jeden z tech obrazku co mam nahrane ve FTP přitom v BlueVoda mam vše dobře udelate ... pls nevite co stim je ?
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Množič prasat (lama.webzdarma.cz)
Datum: 25. 02. 2010 18:35
Například tohle: http://www.mycomeback.xf.cz/wz/images/light_dot.gif na webu nemáš (možná to máš jinde, v jiné složce nebo jinak pojmenované), ale ve zdrojáku to máš uvedeno takto. Pokud je to stejné (jakože asi ano) i u ostatních obrázků, tak se nediv.
PS: BlueVoda je editor, na kterém si už vylámalo zoubky hezkých pár "webmasterů". Zkus to podle http://jakpsatweb.cz
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: kamajkl.wz.cz (kamajkl.wz.cz)
Datum: 25. 02. 2010 21:40
Thalia: už to jde, před tím to nešlo a použil jsem stejnou relaci, kterou jsem si uložil ve ftp klientu
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Evžen Tomčala (soptik.unas.cz)
Datum: 14. 03. 2010 23:33
Změnil jsem webovou stránku a nic, jak dlouho se čeká na aktualizaci, navíc staré soubory mi nejdou stáhnout do PC, děkuji za radu Evžen
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 15. 03. 2010 00:10
Evžen Tomčala: "jak dlouho se čeká na aktualizaci"? Na jakou aktualizaci? Co vlastně je myšleno pojemem "změnil jsem web. stránku"?
Pokud se připojíš na původní stránku/subdoménu s původními přihlašovacími údaji, můžeš si staré soubory (které jsi tam kdysi nahrál) stáhnout. Parametry pro připojení jsou zřejmé, http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?33.
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 15. 03. 2010 06:57
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?2
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: jan sulc (bookmarks.xf.cz)
Datum: 14. 04. 2010 14:55
Dobry den,
mam problemy s ftp pristupem na svuj ucet. V cem by mohl byt problem?
Web: bookmarks.xf.cz
Chybne heslo vylučuji.
[14:41:53] 220 FTP Server ready.
[14:41:53] USER bookmarks.xf.cz
[14:41:53] 331 Password required for bookmarks.xf.cz
[14:41:53] PASS (hidden)
[14:41:53] 530 Login incorrect.
[14:41:53] Active Help: http://www.smartftp.com/support/kb/51
[14:41:53] QUIT
[14:41:53] Stávající připojení bylo vynuceně ukončeno vzdáleným hostitelem.
[14:41:53] Client closed the connection.
[14:41:53] Connect failed. Waiting to retry (30s)...
[14:42:23] Connection attempt 2...
[14:42:23] Resolving host name "bookmarks.xf.cz"
[14:42:23] Connecting to 88.86.113.152 Port: 21
[14:42:23] Connected to bookmarks.xf.cz.
[14:42:24] 220 FTP Server ready.
[14:42:24] USER bookmarks.xf.cz
[14:42:25] 331 Password required for bookmarks.xf.cz
[14:42:25] PASS (hidden)
[14:42:25] 530 Login incorrect.
[14:42:25] Active Help: http://www.smartftp.com/support/kb/51
[14:42:25] QUIT
[14:42:26] 221 Goodbye.
[14:42:26] Client closed the connection.
[14:42:26] Connect failed. Waiting to retry (30s)...
Pripojuji se hlavne z techto adres:
212.47.14.4
82.208.57.182
V diskuzi se mnozi negativne vyjadruji o FTP-pripojeni přes Total Commanderu. Pokud toto nedoporucujete, ktery software je spolehlivejsi?
Pripojeni pres web (www.webzdarma.cz -> Správa souborů -> "phpWebFTP verze 3.3") je v pořádku.
Dekuji
Jan Sulc
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: jaja (slovania.xf.cz)
Datum: 14. 04. 2010 21:57
mám ten stejný problém :-( na ftp se nemohu dostat ze žádného programu (filezilla, freecommander) jde to jen přes web
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: jan sulc (bookmarks.xf.cz)
Datum: 16. 04. 2010 15:50
Dobrý den,
update k mému minulému příspěvku ze 14. 04. 2010 14:55
Už mi nefunguje připojení ani přes vaše rozhraní "phpWebFTP".
(Objeví se chybova hlaska "Nemohu se přopojit k serveru bookmarks.xf.cz:21 s uživatelem bookmarks.xf.cz Zkuste to znovu ...")
Pokud byste s tím mohli něco udělat, prosím o info.
Pripojuji se hlavne z techto adres:
212.47.14.4
82.208.57.182
Díky
jan šulc
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Jiří Hejda (109.164.3.---)
Datum: 16. 04. 2010 16:46
Připojuji se k problému pana Šulce, ta samá chyba, zpravuji několik účtů na wz a ani na jeden se mě nejde připojit, ani přes klienta wz ani z totalcommanderu, jak v práci na pc tak doma! Děkuji za jakoukoliv odpověď.
Zpravované weby:
www.gtktupesy.xf.cz
www.pipikel.xf.cz
www.zbuchlovskehopanstvi.xf.cz
www.nostress.wz.cz
Na ostatní (většinou profi) hostingy se připojím bez problémů!
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 16. 04. 2010 18:31
Zkuste napsat na podporu. Zřejmě budou vaše IP adresy (ze kterých se připojujete) na blacklistu (i když je to jenom dohad, potvrdit by to snad mohl jen nějaký moderátor nebo administrátor). Případně pouze odkázat na toto vlákno nebo počkat, až se moderátor objevi ;)
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 16. 04. 2010 23:05
Ne, prosím, pokud napíšete do fóra, do mailu podpory už nepište. Opravdu stačí napsat na jedno místo.
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 17. 04. 2010 18:15
jan sulc - obě odblokovány.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Roman (kksmirice.wz.cz)
Datum: 19. 04. 2010 15:25
Zdravím, poslední dva dny zaznamenávám problémy s hostingem na několika spravovaných stránkách.
www.kksmirice.wz.cz
www.jirj.wz.cz
Prosím o zjednání nápravy a uvedení do funkčního stavu.
Děkuji
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: tony (88.103.177.---)
Datum: 19. 04. 2010 22:14
Musím se přidat k předešlým příspěvkům, na wz.cz je téměř nemožné se připojit přes ftp a načítání webu je neskutečně pomalé.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: codforum (codforum.xf.cz)
Datum: 20. 04. 2010 14:13
lidi todle je free hosting co chcete?Kolik muzete mit na jednom tomdle hostingu for?
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 20. 04. 2010 17:35
Zvláštní.. někteří se dožadují nápravy a sami se neráčí ani dodržovat podmínky zobrazování reklamy.
Faktem ale je, že některé domény patřící pod webzdarma jsou v posledním týdnu podezřele pomalé.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: martin (cherry.xf.cz)
Datum: 21. 04. 2010 13:04
Ahoj, taky se nemůžu z ničeho nic připojit přes fpt k serveru, hlásí mi to 530 a chybné heslo. Přitom heslo je správné, i jsem ho zkoušel měnit v adminstraci do které se v pohodě přihlásím a nic, poraďte prosím. doména cherry.xf.cz
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Filip (spolcos.wz.cz)
Datum: 21. 04. 2010 18:57
Prosím o provedení kontroly http://www.spolcos.wz.cz, nemohu se přihlásit přes FTP a nejsem si vědom, že by má IP adresa byla na seznamu blacklistů /kontrolováno/.
Díky za vyřešení či radu jak postupovat /návody jsem si prošel a zkontroloval nastavení/.
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 21. 04. 2010 19:24
Ale ale.. ty máš přístup do blacklistu webzdarma? A že ses nepochlubil..
Veřejné blacklisty jsou dobré tak pro zablokování některých Čínských a Ruských podvodníků. Větším aplikacím můžou posloužit jako zdroj, nikoli jako aktuální seznam, ten si každá aplikace/služba musí držet sama.
Teď jenom počkat, až tohle vklákno projde moderátor. Do té doby ti bude muset postačit webový správce souborů (a i když je to zdlouhavé, tak nahrávání souborů funguje).
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 22. 04. 2010 07:57
martin - odblokováno, ale příště to piš jen do jednoho tématu.
Filip: IP, ze které jsi napsal, blokována není. Pokud jde o jinou IP, musíš ji napsat. Jakou chybu ti to hlásí, taky Login incorrect? Doufám, že máš jako server vyplněn název webu tj. spolcos.wz.cz.
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 22. 04. 2010 13:16
Roman (kksmirice.wz.cz) - tvá IP byla blokována, zkus to znovu.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Roman (kksmirice.wz.cz)
Datum: 22. 04. 2010 15:27
Nejsem sám, komu web nejde.
Jaké jsou důvody blokace? Mám neveřejnou IP.
Dá se někde vyčíst, které IP jsou na jakém webu blokovány?
Díky
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 22. 04. 2010 15:53
2Roman: tady probíráme ftp a ne web. Tvá IP byla, jak píšu výše, odblokována pro ftp přístup. Důvody blokace kopíruji odjinud:
Častým dotazem je, proč je IP vlastně blokovaná. Stručná odpověď zní, že blokovány jsou takové adresy, ze kterých dochází k napadání účtů na našich serverech. Je pro nás méně pracné semtam nějakou adresu odblokovat, než neustále promazávat/mazat/blokovat nové a nové infikované účty.
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 22. 04. 2010 17:24
Křišťálovou kouli jsem bohužel včera rozbila. Víc informací by nebylo? Jeho IP, log ftp spojení, chyba?
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Hejda Jiří (---.gtk.uh.cz)
Datum: 26. 04. 2010 07:29
Dobrý den prosím o odblokování dvou IP adres, na tyhle ip se mě nejde přihlásit!
109.164.3.114
77.95.193.114
Děkuju
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 29. 04. 2010 21:44
2Hejda Jiří - ani jedna z uvedených IP v databázi blokovaných nebyla.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Mirek (mirekaverka.wz.cz)
Datum: 02. 05. 2010 19:33
Dobry den,
dnes jsem zkousel pripojit se na ftp stranek a mam rovnez hlasku 530 Incorrect Login.
IP:
212.4.128.36
Dekuji
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Mirek (mirekaverka.wz.cz)
Datum: 02. 05. 2010 19:47
Prave jsem zjistil, ze nefunguje ani zobrazeni stranek - Zobrazi se hlaska:
Přístup nebyl povolen. Zřejmě kvůli chybějícímu soubor index.html, index.htm, index.php v _kořenovém_ adresáři atp.
Pozor: system je citlivý na velikost písmen ! (tzn., že Index.htm není totéž, co index.htm)
Stejně tak nefunguje, pokud je index.html umístěn v nějakém podadresáři.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: miro (mcklucik.wz.cz)
Datum: 02. 05. 2010 20:53
nefunguje mi ftp pripojenie + ani www.mcklucik.wz.cz
Connect to: (02.05.2010 20:51:43)
hostname=www.mcklucik.wz.cz
username=mcklucik.wz.cz
startdir=
www.mcklucik.wz.cz=88.86.113.152
220 FTP Server ready.
USER mcklucik.wz.cz
331 Password required for mcklucik.wz.cz
PASS ***********
530 Login incorrect.
Retry: Wait 1 sec
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 02. 05. 2010 22:17
Mirek a miro: to není blokovanou IP, to je celkovou nefunkčností některých webů. Viz http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=61412&t=61412.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Dj Hotys (skillserver.wz.cz)
Datum: 26. 05. 2010 15:13
Zdravim, od včera se mi nejde připojit na ftp přez total commander, jde to pouze přez správce souborů v administraci. Nešlo by s tím něco udělat?
Jde o http://www.skillserver.wz.cz
Díky za odpověď.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: mpuskajler (mpuskajler.wz.cz)
Datum: 30. 05. 2010 16:38
zdravim! ked sa chcem pripojit, pise mi chybu 530 - nemozte byt pripojeny viac ako 3x sucastne, pritom niesom pripojeny ani raz... snazil som sa nahrat php fotogaleriu, ale zakazdym to zmrzlo, tak som to musel robit na viac krat a teraz sa mi uz vobec neda prihlasit :( cim to je?
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 30. 05. 2010 16:41
I když přenos zamrzne, spojení zůstane otevřené. Počkej 5 minut, než to spojení samo spadne timeoutem.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Coozle (coozle.wz.cz)
Datum: 02. 06. 2010 14:04
Dobrý den, taktéž mi nejde připojení přes total comander napíše mi to 530 login incorrect, přitom na wz.cz se v pohodě přihlásím. Prosím o pomoc jak se připojit na moje stránky.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: RenkoR (truhlarstvi-bena.wz.cz)
Datum: 04. 06. 2010 16:42
Dobry den mam problem nemohu se prihlasit pres FTP na zadnou ze stranek co tu mam s kamosem zaregistrovany. pokazde mi to vyhodi chybu 530 Login incorrect, ale prihlasovaci udaje mam na 100% spravne a pres webove rozhrani se prihlasim bez problemu. FTP jsem zkousel od kamose a tam to slo tak nevim zda nemam treba svou IP nejak blokovanou (ale nejsem si vedom niceho cim bych si zablokovani zaslouzil). Predem dekuji
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 04. 06. 2010 16:58
Coozle & RenkoR - IP adresy odblokovány, problém se řeší v http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=59166&t=59166 (stačí přečíst první příspěvek).
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: MDBdesign (mdbdesign.wz.cz) (cestoudoemauz.wz.cz)
Datum: 21. 11. 2010 11:01
Dobrý den, mám stejný problém na těchto doménách:
www.cestoudoemauz.wz.cz
www.forrestretriever.wz.cz
www.kloboukyubrna.wz.cz
www.ncsvitkovice.wz.cz
www.stankovaadriana.wz.cz
Předem děkuji za pomoc
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 21. 11. 2010 14:57
Viz příspěvek od Thalie z 04. 06. 2010 16:58.
Pokud nejsi schopen následovat odkaz do správného vlákna, odblokování si nezasloužíš.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: MDBdesign (mdbdesign.wz.cz) (mdbdesign.wz.cz)
Datum: 21. 11. 2010 18:44
ok, moje chyba, četl jsem to asi do půlky a pak se pokusil hned reagovat.. Jdu do správného vlákna.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Lenka (russellterier.wz.cz)
Datum: 22. 11. 2010 12:39
Dobrý den, nejde mi připojení přes FTP klienta (Filezilla) adresa webu www.russellterier.wz.cz
děkuji za radu
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Juress (ncissg.wz.cz)
Datum: 23. 12. 2010 22:19
Zdravím, poprosil bych o "odblokování" mé IP adresy.
Včera odpol. mi to přestalo fungovat, nevím tedy proč, ale vše mám nastavené správně. Nefunguje mi žádné FTP přes TCMD.
Díky předem.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Juress (ncissg.wz.cz)
Datum: 23. 12. 2010 22:21
Oprava - pročetl jsem si vlákno, napsal jsem to sem špatně, pardon.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Jirka (zezahradeckychluk.wz.cz)
Datum: 31. 12. 2010 16:08
Nemohu se dostal na FTP (chyba 530), takže budu mít taky zřejmě zablokovanou adresu. Prosím o odblokování. Děkuji
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: volda (uradprace.wz.cz)
Datum: 02. 01. 2011 22:36
Chyba 530, asi jde o zablokovanou IP adresu, Prosím o odblokování.
Moc děkuji
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: name (name.wz.cz)
Datum: 16. 02. 2011 17:40
Dobrý den
mám problém s pripojením FTP přes PsPad na webzdarma.Jméno a heslo je určitě správné ve škole se připojím na webzdarma bez problémů,ale doma mi to nejde pokud se ovšem zkusím pripojit na server školy tak to funguje OPRAVDU NEVÍM V ČEM JE PROBLÉM ! mám PsPad 4.5.4
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 16. 02. 2011 19:54
jj určitě to mám správně,ještě pro upřesnění fungovalo mi to normalně až před 3 dny mi to napsalo "FTP:Nepodařilo se připojit Error code:0" a od tý doby mi to píše todle
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 16. 02. 2011 20:11
Problém je v tom, že jsi sem nenapsal výpis FTP logu ani údaje, které jsi použil k přihlášení (mimo hesla samozřejmě). Pak tady můžeme věštit jak chceme a nemusíme na nic přijít.
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 16. 02. 2011 22:00
name - odblokovala jsem tvou IP adresu, zkus to znovu.
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 16. 02. 2011 22:10
Ooo díky moc =) =) a jestli se mužu zeptat co sem měl špatně že sem měl zablokovanou IP ? a ještě jednou moc díky =)
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 16. 02. 2011 22:17
name: Asi byly z tvé IP adresy vedeny útoky na WZ. Nejspíš nějaký virus na tvém PC.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: kdosiodjinud (vykupelektro.unas.cz)
Datum: 20. 02. 2011 10:16
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli není na black listu 84.244.92.50 - po delší době jsem chtěl upravit web a ftp mlčí - login incorrect...
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 20. 02. 2011 15:12
kdosiodjinud - odblokováno.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Mirek (4x4patrol.wz.cz)
Datum: 26. 02. 2011 18:22
Dobrý den,
nejde se mi připojit přes FTP na (4x4patrol.wz.cz) - asi blokován.
Děkuji za pomoc Míra.
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 26. 02. 2011 18:32
Mirek - odblokovala jsem IP adresu tvého příspěvku, snad to pomůže.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Laco (---.87-197-100.telecom.sk)
Datum: 02. 03. 2011 15:14
jo nejak to ftp spojeni neslape, kape to nejak.. aj ja mam problemy, niektory den som kopiroval par suborov na wz server a v polke to zamrzlo.. ani po restate som uz v ten celi den sa nevedel na konto prihlasit.
a aj teraz to mrzne pri kazdom druhom kopirovani.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Míša (awista.wz.cz)
Datum: 05. 03. 2011 14:30
Thalia - mohla bych poprosit taky o odblokování? Jinak si nedovedu vysvětlit proč mi nejde přes Filezillu připojit se na žádný z webů z webzdarma.. teď bych vážně nutně potřebovala na účet awista.wz.cz, potřebuju přenahrát nový design.
Nejde mi to už delší dobu, moc díky :)
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 05. 03. 2011 18:53
Míša - neuvedla jsi ale žádné informace, podle kterých by se dalo poznat, proč ti to nejde. No, odblokovala jsem aspoň IP adresu tvého příspěvku, tak snad to pomůže...
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: RadimZ (taktiky.wz.cz)
Datum: 21. 03. 2011 20:11
Thalia můžeš mi prosímtě taky odblokovat IP adresu? hlásí mi to error 530 u taktiky.wz.cz ale na jiný FTP se dostanu normálně... díky
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 21. 03. 2011 21:02
RadimZ - odblokovala jsem IP adresu tvého příspěvku.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Martin (ferry.webz.cz)
Datum: 21. 03. 2011 22:47
tez mi nejde pripojit se pres ftp 530. a ani mi nejede web ferry.webz.cz
muze nekdo pomoct? moje IP urcite neni unikatni, ale kdyz mi nejede ani web tak je to divne, tvati se to ze tam neni ani index.php
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 21. 03. 2011 23:36
Jde o vypadek na serveru,mej chvili strpeni.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: RadimZ (taktiky.wz.cz)
Datum: 22. 03. 2011 17:07
Thalia, to odblokování IP pomohlo ale trvalo to jen asi 24 hodin a už zase 530 když jdu přes total cmd - neměla bys nějaký permanentní řešení?
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: AlieN (photohall.wz.cz) (photohall.wz.cz)
Datum: 23. 03. 2011 19:43
Nemůžu se ze svého domácího desktopu přihlásit na ftp, přitom na notebooku připojeném přes mobil to jde.
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 23. 03. 2011 20:43
RadimZ - odblokovano. Permanentní řešení je jen aby z IP nebyly podezřelé přístupy, viz závěr mého úvodního příspěvku tohoto tématu. Něco jako whitelist není.
AlienN - to je pěkné, ale taky je potřeba uvest IP adresu. Odblokovala jsem IP adresu posledniho pristupu do adminsitrace, snad to pomuze.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: ke-biker666-downhill.wz.cz (ke-biker666-downhill.wz.cz)
Datum: 08. 05. 2011 20:59
Ja mam zasa ten problem ze ak zapnem T. commander ... a dam FTP a bla bla bla .... vyberem si svoje ftp ( )
nechce ma pripojit ...
Este pred mesiacom mi to slo .. proste som klikol .. napisal to uzivatelske meno ke-biker666-downhill.wz.cz .. natukal heslo a secko slo OK ...
posledne tri dni .. ani bohovi to nechce ist ... nechapem to :( -- dik za odpoved
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 08. 05. 2011 23:06
Odlokovala jsem tvou IP adresu. Pokud to nepomohlo je treba poslat vypis ftp spojeni a IP spravnou adresu.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Korel (korli.wz.cz)
Datum: 10. 05. 2011 19:59
Zdravím, mohl bych poprosit o případné odblokování adresy pro přístup na ftp? Najednou se nejde připojit přes TC (530 Incorrect Login.) ale přes webové rozhraní wz.cz a správu souborů ano.
<korli.wz.cz>
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 11. 05. 2011 22:35
Korel - tvou IP adresu jsem odblokovala. Ale upozornuju, ze web porusuje pravidla zobrazovani reklamy, banner nesmi byt je na takoveto vstupni strance bez obsahu, viz podminky.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Korel (korli.wz.cz)
Datum: 11. 05. 2011 23:22
upravil jsem stránky. Nyní je reklamní baner na každé stránce dole...
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Luky (aperitif.xf.cz)
Datum: 12. 05. 2011 10:45
Mám u vás pár webů a k žádnému se mi nejde připojit přes Total Comander. Vaše webové FTP rozhraní funguje.
nps.borec.cz
aperitif.xf.cz
Díky
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Matěj (alza.wz.cz)
Datum: 19. 05. 2011 12:15
když se chci připojit přes FTP klienta tak mi to napíše ,že heslo není povoleno.Heslo jsem si zkontroloval i změnil a pořád mi to hlásí heslo není povoleno.Zkoušel jsem i jiné servery a ty mi šli.Nevíte někdo co stim?
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Eda (rybnik-vratimov.wz.cz)
Datum: 25. 05. 2011 15:43
nemuzu se dostat na ftp, potrebuju tam neco hodit a uz to tak mesic nejde, ted uz bych to potreboval fakt akutne, muzete se prosim na me mrknout?
web je rybnik-vratimov.wz.cz
IP: 94.113.31.57
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 25. 05. 2011 23:03
No takze ji mam urcite bloklou, tohle je z TC...prosim o odblokovani
Connect to: (25.05.2011 23:02:20)
hostname=rybnik-vratimov.wz.cz
username=rybnik-vratimov.wz.cz
startdir=/www
rybnik-vratimov.wz.cz=88.86.113.146
220 ProFTPD 1.3.3 Server (ProFTPD) [88.86.113.146]
USER rybnik-vratimov.wz.cz
331 Password required for rybnik-vratimov.wz.cz
PASS ***********
530 Login incorrect.
IP: 94.113.31.57
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 27. 05. 2011 16:04
Tvoje IP adresa blokována není.
Vidím, že máš aktivovaný blog. Zkoušel jsi to i bez toho vyplněného startdir? Protože takový adresář tam teď není.
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 27. 05. 2011 17:32
I bez toho zadaneho startdir to nejede, nechapu to, predtim mi to jelo vpohode, ale ted se tam zaboha nedostanu...co s tím? Prosím pomozte
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 27. 05. 2011 19:43
Starddir je nejlepší nechat prázdné, to se přihlásíš do rootu. Nebo aspoň ten adresář musí na serveru existovat.
Je to nějaké divné, i když ti změním dočasně heslo, tak se na ftp nepřihlásím s chybou Login incorrect. A IP blokovanou taky nemám. Zeptám se admina. Ale nebude to úplně hned, není teď online.
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 29. 05. 2011 20:39
No, tak prý by mělo být vše bez problémů.
Jen se chci zeptat ohledně hesla. Zadáváš heslo pro blog nebo pro původní účet? Měl bys zadávat heslo pro blog. To je asi důvod proč se tam já nepřipojím. Mám možnost změnit heslo jen pro ten původní účet, ale pro blog ne.
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 30. 05. 2011 16:36
Ja se tam porad nemuzu dostat, zadavam tam heslo stejne jako pouzivam na blog, klidne vam ho muzu rict, jestli vam to pomuze, ale potrebuju se tam nejakym zpusobem dostat...:-(
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: tomaja.wz.cz (tomaja.wz.cz)
Datum: 02. 06. 2011 18:32
Potřeboval bych taktéž odblokovat IP, už tento problém řeším dlouho.....
Díky
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 03. 06. 2011 12:38
tomaja - odblokovano, snad to pomuze, protoze u mobilniho operatora budes mit asi promenlivou IP adresu.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Jožka (spolcaci.xf.cz)
Datum: 11. 08. 2011 21:21
Také se nemohu v poslední době přihlásit na ftp, jen přes administraci.
hostname=spolcaci.xf.cz
username=spolcaci.xf.cz
startdir=
fda.xf.cz=88.86.113.152
220 ftp server ready
USER spolcaci.xf.cz
331 Password required for spolcaci.xf.cz
PASS ***********
530 Login incorrect.
IP: 82.117.156.237
Děkuji za odblokování
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 15. 08. 2011 08:58
Jožka - odblokováno.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: coen.wz.cz (coen.wz.cz)
Datum: 16. 08. 2011 23:01
Connecting to coen.wz.cz , 16 VIII 2011 22:58:24
< 220 FTP Server ready.
> USER coen.wz.cz
< 331 Password required for coen.wz.cz
> PASS (hidden)
< 530 Login incorrect.
530 Login incorrect.
Connection closed
IP: 193.179.175.210
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 18. 08. 2011 22:19
coen.wz.cz - neblokováno.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Nixie (alltimelow.wz.cz)
Datum: 30. 08. 2011 09:56
Taky se nemůžu připojit na ftp, mohli byste prosím zkontrolovat, jestli také nemám zablokovanou IP?
IP:188.175.163.208
Díky
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Grelek (grelek.wz.cz)
Datum: 30. 08. 2011 21:32
Udivuje mne že na fóru je sekce Podpora a v ní tučným písmem Nemohu se připojit na FTP.. všichni co to sem píší tam očividně nebyli..
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: ChouLu (psc.xf.cz)
Datum: 02. 11. 2011 15:12
Nemohu se pripojit.
prosim o odblok IP: 213.211.51.28. THX
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: trepik (truhlarstvi-lukas.wz.cz)
Datum: 23. 11. 2011 14:12
Zdravim,
potreboval bych nahodit nejake veci na web truhlarstvi-lukas.wz.cz, ale nefunguje mi FTP pres Total Commander. Hlasi mi to 530 Login incorrect. Login i heslo mam 100% zadany soravne, protoze jsem ho zakladal cca pred 14 dnema a mezi tim jsem se tam asi tak 5x prihlasil. Az asi 3 dny zpatky jsem se uz nemohl pripojit a situace trva. Muze mi nekdo pomoct, pripadne poradit, kde je zakopanej pes? Diky
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 23. 11. 2011 14:26
ChouLu - pozdě, ale odblokováno. Kdybys to napsal, kam to správně přijde - stačilo se zachovat podle příspěvku Greleka, mohlo to být hned...
trepik - a co rada od Greleka o dva příspěvky nad tebou?
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 23. 11. 2011 14:40
Do podpory jsem koukal hned jako prvni moznost. Pres webove rozhrani (pokud se tim mysli to phpWebFTP 3.3) se tam pripojim, ale je to dost pres ruku... Spis by me zajimalo, jak je mozny, ze se tam jeden den bez problemu pripojim, vecer vypnu pocitac, rano zapnu a uz se na FTP nedostanu...
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 23. 11. 2011 15:48
2Kit: Hmm... Možná jsem natvrdlej, ale můžeš mi napsat kde? Opravdu nechápu, jak je možné, že během cca 4 hodin se mi na stejném místě nedaří připojit na ftp přes TC... To že to tam je někde napsané tučným písmem, při čemž tam je tučné písmo použito skoro na každé druhé slovo, neni pro mě argument. Tak trochu jsem doufal, že pošleš aspoň link, kde to tam je, protože jsem prošel Podporu už 2x a nevšiml jsem si ničeho, co by mi pomohlo můj problém vyřešit.
Omlouvám se za tón, kterým to nyní píšu, ale fakt mě mrzí, když někdo požádá druhý o pomoc, a oni si z něj jen dělaj dobrý den.
Pardon.
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 23. 11. 2011 16:03
Nikdo si z nikoho dobrý den nedělá, jen se uživatele snažíme vést taky trochu k samostatnosti. Stokrát zodpovězený dotaz nebudu zodpovídat po stoprvní, ale řeknu, ať použije Hledání nebo FAQ. V tomto případě říkám - správně už poradil Grelek.
A jak řekl Grelek, ve fóru v sekci Podpora je téma "Nejde se přihlásit na FTP, chyba 530 Login incorrect - čtěte první příspěvek III. ", už jen nadpis přesně odpovídá tvému problému. Tak to zkus. Jinak tučně jsou v sekci Podpora jen asi dvě témata.
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 23. 11. 2011 16:08
OK, omlouvám se, ale problém je v tom, že jsem nehledal přímo tady na fóru, ale na hlavních stránkách. Je to moje chyba, neboť jsem si nevšiml, že je u toho napsáno, že je to na fóru.
Ještě jednou se omlouvám.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Dirtystar (integra-cup.xf.cz)
Datum: 29. 03. 2012 19:45
Dobrý den,
procházel jsem si celé toto téma a mám totožný problém jako většina zde. Pokouším se přes Total Commander a FilleZila připojit na své FTP, za správně zadané heslo ručím, ale vypisuje chybu 530. Už mi to dělá několik dní a jsem s toho mírně zoufalý, protože tam mám pro mě důležité informace. Na FTP se nepřipojím ani pomocí jednoho PC/NTB v našem domě. Kamarád se na mé FTP bez problému připojí a proto se domnívám, že mám bloklou IP. Mohl bych někoho poprosit o pomoc s vyřešením mého problému?
Hezký zbytek dne,
Dirtystar
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Dirtystar (integra-cup.xf.cz)
Datum: 29. 03. 2012 20:24
Omlouvám se, ale rád bych doplnil svůj příspěvek.
výpis logu:
Connect to: (29.03.2012 20:22:30)
hostname=integra-cup.xf.cz
username=integra-cup.xf.cz
startdir=
integra-cup.xf.cz=88.86.113.152
220 FTP Server ready.
USER integra-cup.xf.cz
331 Password required for integra-cup.xf.cz
PASS ***********
Moje IP adresa: 109.205.72.16
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 29. 03. 2012 21:37
Dirtystar - odblokováno.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: bacuri.wz.cz (bacuri.wz.cz)
Datum: 31. 03. 2012 11:03
Nemužu se dostat přes FTP na stránky , nevím co stím .
Může mi prosím někdo poradit, popřípadě to nějak odblokovat ?
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 31. 03. 2012 13:51
bacuri - odblokováno a jak už řekl Kit, bacuri.wz.cz porušuje pravidla zobrazování reklamy.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: bacuri.wz.cz (bacuri.wz.cz)
Datum: 05. 04. 2012 13:14
Hned jak se dám do opravy - zpravím.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Pavel (storms.wz.cz)
Datum: 27. 04. 2012 10:12
Zdravím,
po delší době jsem se chtěl připojit přes FTP Total commander na webzdarma a píše mi to error:
Připojení:
Session: storms.wz.cz
host name: storms.wz.cz
user name: storms.wz.cz
password: *************
[checked/unchecked] Use passive mode for transfers (obojí nefunguje)
výpis pak je:
storms.wz.cz=88.86.113.143
OFFLINE2, error=10054
socket error: 10054
neví tady někdo čím to může být? Zkusil jsem si změnit heslo a nepomohlo, připojení přes web a administraci souborů ale funguje.. Dík
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Pavel (storms.wz.cz)
Datum: 27. 04. 2012 10:17
Zdravím,
po delší době jsem se připojil na webzdarma pomocí FTP přes Total Commander a píše mi to error:
hostname=storms.wz.cz
username=storms.wz.cz
startdir=
storms.wz.cz=88.86.113.143
OFFLINE2, error=10054
Socket error: 10054
Zkoušel jsem změnit heslo a nepomohlo, ale správa souboru přes web funguje.
Dík Pavel
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Marek (marekveronika.wz.cz)
Datum: 29. 05. 2012 16:34
Dobrý den,
zkoušel jsem se připojit na webzdarma pomocí FTP přes Total Commander a píše mi to následující:
hostname=marekveronika.wz.cz
username=marekveronika.wz.cz
startdir=
marekveronika.wz.cz=88.86.113.152
pak se objeví tabulka s nápisem "Časový limit spojení vypršel" a je konec. Přes webové rozhraní se přihlásím bez problémů.
Četl jsem zde o podobných problémech u jiných lidí, příčinou často bylo že měli blokovánu IP adresu. Není náhodou má IP adresa také blokována? Pokud ano, prosím o její odblokování.
S pozdravem,
Marek
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Maja (zatialstranka.xf.cz)
Datum: 29. 05. 2012 22:20
Zdravim.
Tiez sa neviem pripojit na webzdarma pomocou FTP klienta. Predtym som tam chodila cez WinSCP a ziadny problem. Avsak od vcera mi tento klient pri pokuse prihlasit sa pise "pristup odepren". Skusala som aj ine klienty a nic.
tiez blokovana IP?
Help me please :D
surne :)
dakujem
maja
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Adam (pilakominek.wz.cz)
Datum: 01. 06. 2012 11:10
Dobrý den,
chtěl jsme se zeptat proč se nemůžu připojit na FTP ůčet před FronPage a když zkusím najet na WZ.cz v administarci na správce souborů tak mě to nenajede a oběví se error. Zkoušel jsme to aji přes TotalCommander a také mě to nešlo.
Děkuji za odpověď.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Cejvik (moh.wz.cz)
Datum: 02. 06. 2012 06:33
Zdravím, taky jsem hledal kde je chyba a měnil heslo v administraci. Neškodilo by dát do FTP alespoň chybovou hlášku "BANNED IP" místo 530 Login incorrect ? Nebo na web hodit nějakou možnost ověřit zda moje IP není blokovaná, nemusí tam být přímo jejich seznam
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Cejvik (moh.wz.cz)
Datum: 02. 06. 2012 06:37
prosím o odblokování IP 194.213.47.254
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: ab (temp-rat.xf.cz)
Datum: 03. 06. 2012 11:39
Mam stejnej problem, nekolik uctu na XF a WZ a dycky skonci 530 login incorrect.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Ivan (zo-chtelnica.unas.cz)
Datum: 11. 06. 2012 07:28
Nemozem sa pripojit na FTP (unas.cz) euweb.cz ide v pohode co mam robit?
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 12. 06. 2012 20:32
90.180.242.34 neblokováno.
temp-rat.xf.cz - odblokováno
Zbytek příspěvků po mém posledním - žádná IP není blokována.
V případě chyby 530 Login incorrect věnujte pozornost instrukcím v prvním příspěvku tématu http://www.webzdarma.cz/ forum/read.php?f=6&i=66345&t=66345!. Děkuji.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Ďasík (skyrunners.wz.cz)
Datum: 15. 02. 2013 21:23
Chtěl bych zažádat o odblokaci IP adresy 213.155.226.12.
A když už máte tak neskutečně špatně řešenou "bezpečnost" (tenhle nepochopitelný problém jsem už tady řešil několikrát a zajímavé je, že nastává POUZE tady), prosil bych aspoň, aby se přes ten webový FTP klient dalo uploadovat více souborů najednou, protože jinak je to na zabití.
Díky.
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 15. 02. 2013 22:18
Ďasík: Co myslíš tou "neskutečně špatně řešenou "bezpečnost"". Že tě to neustále blokuje? K tomu má WZ důvody. Vycítil hrozbu a právě z bezpečnostních důvodu provádí zablokování. Je lepší hrozbu zablokovat hned, než pak způsobit ještě větší paseku.
Když už s tím máš zkušenosti, tak jsi zajisté již několikrát navštívil výše uvedený odkaz, který uvádí Thalia hned o jeden příspěvek nahoře, na vlákno, kde se tento problém řeší. A zajisté jsi to i několikrát přečetl. Ale tím, že zde píšeš, to vypadá, že jsi to vlákno ani nepřečetl, protože je tam výrazně napsáno "Pište POUZE na mail podpory!". A jestli se ti jejich metoda nelíbí, tak si to s nimi vyjasni, proč k tvému blokování neustále dochází. Určitě k tomu bude nějaký důvod - máš zavirovaný počítač, někdo z OpavaNet má zavirovaný počítač nebo je to jen omyl.
|
|
| Reagovat
|
|
Autor: Ondřej Karlík (shookies.wz.cz) (---.unet.cz)
Datum: 17. 03. 2013 23:19
Dobrý den, nefunguje mi přihlášení pomocí FTP, podle téhle diskuse tipuji, že jsem na "blacklistu" (nevím proč?), ale je možno mě odblokovat prosím? Děkuji
|
|
| Reagovat
|
|
Datum: 22. 03. 2013 11:47
Ďasík - odblokováno.
Ondřej, Peter - nenapsali jste IP adresu...
|
|
| Reagovat
|
|
 |
 |