webzdarma.cz
>info>registrace>katalog>podminky>podpora>forum>reklama>kontakt
 Nové téma | Témata | Strukturovaně | Přihlášení 
 Diskuze | Následující téma | Předcházející téma 
  >forum

Správce souborů dočasně mimo provoz (12/2006)
Autor: Richard (moderátor)
Datum:  12. 12. 2006 13:31

Kvůli dočasně nefunkčnímu Správci souborů v administraci prosím využijte možnost FTP přenosu.
Pokud nevíte jak na to, přečtěte si některý z následujících obrázkových návodů:

http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34
http://www.webzdarma.cz/navod/ftp/

AKTUALIZOVÁNO 24.12.2006:
Správce souborů opět mimo provoz!
Odstavení je záměrné a je tak učiněno kvůli chybě kterou obsahoval.

Používejte prosím prozatím FTP.
(Není zcela jisté kdy bude zase správce funkční)

Reagovat 

Re: Správce souborů dočasně mimo provoz
Autor: já, přece (88.103.115.---)
Datum:  12. 12. 2006 14:11

Dobrý den,

díky za návod, je to od vás milé. Jenže mě FTP nefungují. Nevím, jestli za to může brána firewall, nebo antivirák nebo co, ale slíbila jsem uživatelům svých stránek aktualizaci na 12.12. a mám problém, protože aktualizovat přes rozhraní nemůžu, nejede, a přes FTP taky ne... KDY MOHU OČEKÁVAT ŽE OPĚT ZPROVOZNÍTE FTP ROZHRANÍ? Díky.

Reagovat 

Datum:  12. 12. 2006 14:24

Pokud se přípojíte ale nemůžete nic nahrát
Nejspíš uvidíte hlášku: 550 STOR: Quota exceeded
Znamená to že máte zaplněný přidělený prostor na disku.
(musíte něco smazat)

Pokud se nepřipojíte vůbec
Použijte "Pasivní režim přenosu"
Je to ukázáno v druhém návodu úplně dole.

Reagovat 

Autor: Marková (numerologie.wz.cz)
Datum:  12. 12. 2006 15:01

Mám stejný problém, nutně potřebuji aktualizovat údaje na svém webu, FTF nefunguje - KDY bude správce souborů funkční? Dále bych se ráda dozvěděla, proč mám stále reklamu nahoře, když jsem opakovaně zadávala, že ji chci mít dole na stránce? Díky za odpověď.

Reagovat 

Autor: Rakosnik (barak.xf.cz)
Datum:  12. 12. 2006 15:47

Skuste to pomocí ftp přes webový prohlížeč kdy adresu zadáte ve tvaru ftp://neco.neco.cz

Me osobne pomoci ftp clienta lze pouze aktualizovat nikoliv nahrávat nové soubory a i ta aktualizace jede mizerně např. několik reklam na stránce.............
Ale přes ftp pomocí prohlížeče všechno Ok.

Reagovat 

Autor: Ghaja (194.228.55.---)
Datum:  12. 12. 2006 15:53

prosím můžete odpovědět kdy to bude asi zase fungovat a ne stále odkazovat na ftp?! Děkuji.

Reagovat 

Autor: Rellik (---.150.freebone.cz)
Datum:  12. 12. 2006 15:58

nevim co mate vsichni rpoti ftp... je to nejjednodussi spusob aktualizace stranek... A pokud neumite delat ani s timto primitivnim prenosem dat tak araci nedelejte ani stranky... pripadne dete na http://estranky.cz tam staci kdyz si zadate text a nic vic nepotrebujte...

Reagovat 

Autor: Petr (bayern.wz.cz)
Datum:  12. 12. 2006 16:32

Může zde někdo odpovědět na otázku, KDY TO BUDE KONEČNĚ FUNGOVAT ? A ne neustále odkazovat na nějaké ftp či co...Spousta lidí je zvyklých tvořit stránky přes správce souborů a třeba vůbec nevědí, co to ftp je.A nemá čas teď dlouze stahovat nějaký program a učit se nějaké manuály. Takže znova - KDY TO PROSÍM PŮJDE ?

Reagovat 

Autor: Rakosnik (barak.xf.cz)
Datum:  12. 12. 2006 16:40

Tak naposled Richard zde dal odkaz na dost jasný návod na ftp který nepochopí jenom debil.

Jinak ftp JDE I PŘES WEBOVÝ PROHLÍŽEČ (Internet explorer,Mozila.........)
stačí zadat do řádku adresa ftp://neco.neco.cz a pak vyplnit uživatelské jméno a heslo a zmáčknout ener a oběví se vám složka do které nakopírujete co potřebujete a je to hotovo
neco - adresa vaseho webu

Nechápu co je na tom těžkého.

Reagovat 

Datum:  12. 12. 2006 16:40

na ftp nepotrebuje zadne manualy ani kdovijak velke programy je to skoro uplne ta sama prace jako pres web, jenom jednodussi...
http://www.slunecnice.cz/Win/Site-a-Internet/FTP/

Reagovat 

Autor: JAMAs (pitbull.webz.cz)
Datum:  12. 12. 2006 17:17

Richarde, opakovaně se Vás uživatelé plati, jak dlouho bude správce souborů mimo provoz a Vy jste neodpověděl. Mam to chápat tak, že sám nevíte? Ono slovo dočasně se dá vyložit dosti různě. Mě osobně by taky zajímalo co je to dočasně !?

Reagovat 

Datum:  12. 12. 2006 17:37

Opět funkční by měl být v řádu dní. (Možná již zítra)

Reagovat 

Autor: JAMAs (pitbull.webz.cz)
Datum:  12. 12. 2006 17:41

Richard: Děkuji

Reagovat 

Datum:  12. 12. 2006 18:09

V řádu dní...Možná zítra...Skvělé, když někdo potřebuje aktualizovat denně...Nevím, jak to čtenářům vysvětlit, že to není mou vinou, že by se mi na tom nechtělo dělat. Vědět to dopředu, tak je na to upozorním přímo na stránkách...Teď už těžko...Ach jo.Asi tam pak budu muset dát nastálo varování, že kdyby neprobíhala déle aktualizace, tak je to kvůli výpadkům na webzdarma...

Reagovat 

Datum:  12. 12. 2006 18:28

> Ach jo.Asi tam pak budu muset dát nastálo varování, že kdyby neprobíhala > déle aktualizace, tak je to kvůli výpadkům na webzdarma...

Pokud na vašem webu lžete návštěvníkům běžně proč ne..
Žádný výpadek WZ to není.
Raději tam napište že "autor stránek je neschopný práce s FTP" alespoň to bude pravda.

Reagovat 

Autor: ds (ds.mysteria.cz)
Datum:  12. 12. 2006 18:34

Petr : za tu diakritiku může také WZ?

Reagovat 

Autor: Tomík (tom.czweb.org)
Datum:  12. 12. 2006 18:38

Tak jsem udelal radikalni reseni. Ti, kteri chteji nutne aktualizovat sve stranky a nejdou jim z nejakeho duvodu FTP, tak jsem pro ne udelal provizorni spravce souboru.
Jde o webovou aplikaci pro pristup a manipulaci souboru pres FTP.
Pokud jej chcete pouzit, tak jej pouzivejte s opatrnosti. Tuto aplikaci nepouzivam, taky to neni moje aplikace. Vyzkousel jsem to a funguje.

Nejde o nejaky pokus ziskat z vas jmena a hesla, ktere by se dali pak zneuzit. Pokud neverite, nebo si nejste jisti, tak aplikaci nepouzivejte a nezadavejte nic. Jde jen o pomoc uzivatelum v nouzi. Tuto aplikaci doporucuji pouzivat jen vyjimecne. Dale. Aplikace nema editor. Pokud chcete zmenit obsah souboru, tak jej nejdrive stahnete, u sebe upravte a opet nahrajte zpet na web.

Pokud prece jen chcete aplikaci pouzit, tak adresa je:

http://tom.czweb.org/ftp

Zdrojovy kod aplikace pak: http://tom.czweb.org/ftp/index.txt

Reagovat 

...
Autor: Ella (---.net.upc.cz)
Datum:  12. 12. 2006 20:00

Já jsem si četla návod na ftp,ale Total Commander m inejde stáhnout,takže mi nezbývá nic jiného než počkat až bude Správce souborů funkční.
Víc mě ale překvapuje,jak někteří reagují tak,že kdo neumí ftp nemá dělat web... Mě to do teď vyhovovalo přes Správce souborů,návštěvníci byli spokojeni a návštěvnost stoupla o pěkný kus,takže řekla bych,že ftp není nic nezbytné i když v takovéhle si tuaci možná.

A pro ty kteří nutně potřebují aktualizaci na 12.12. mám jedno přísloví - neříkej hop dokud nepřeskočíš Nikdy nevíte kdy nebudete moc aktualizaci udělat,tak to neslibujte..

Reagovat 

Re: ...
Autor: Thalia (moderátor)
Datum:  12. 12. 2006 20:04

2Ella: Ale Total Commander není jediný ftp klient, stáhnout si můžeš jakéhokoliv.

Reagovat 

Autor: martin (---.karneval.cz)
Datum:  12. 12. 2006 20:28

To je sice pěkná rada použít FTP klienta, ale jak nastavit připojení mi asi nikdo neporadí! Nikdy jsem jej nepoužil (pro tento web- na jiných to funguje) a tedy nevím jaké zadat heslo a jméno a na podpoře to nemůžu najít.

Reagovat 

Datum:  12. 12. 2006 20:30

2martin: odkazy na návody, jak se připojit na ftp, již napsat Richard ve svěm prvním příspěvku. A na podpoře si asi špatně hledal - http://www.webzdarma.cz/pp.html?1#3.

Reagovat 

Datum:  12. 12. 2006 20:35

ella: ds.mysteria.cz/dwn/tcmd655a.exe

martin: http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34

Reagovat 

Datum:  12. 12. 2006 20:38

dík za odpověď, ale ještě jednou polopaticky:
FTP server - zadám : ftp.webzdarma.cz/pp.html?

user ID : moje_jmeno.wz.cz
password je stejné jako připřihlášení na administraci ?

Reagovat 

Datum:  12. 12. 2006 20:41

Na ten odkaz http://www.webzdarma.cz/pp.html?1#3 jsi se měl kouknout - to je sekce podpory, kde je vysvětleno připojení na ftp...
Polopaticky:
ftp server: tvoje_jmeno.wz.cz
user: tvoje_jmeno.wz.cz
heslo: stejný jako na administraci

Reagovat 

Datum:  12. 12. 2006 20:45

moc dík. Já tam u toho serveru pořád cpal to ftp. tak jak jsem zvyklý odjinud.

Reagovat 

Autor: A1d_Y (aidyshoppage.wz.cz)
Datum:  12. 12. 2006 21:25

mam jednu otazku: AKO DLHO?

Reagovat 

Datum:  12. 12. 2006 21:29

Nevím jak tobě, ale mně správce už funguje.

Reagovat 

Datum:  12. 12. 2006 22:07

Super, už to jde. Díky a omluva, už mi z toho ujížděly nervy, v poslední době je toho na mě nějak celkově moc...Ale s FTP fakt neumím, ani nevím o co jde a nevím, proč se to učit, když ten správce souborů je jasný a jednoduchý...

Reagovat 

Autor: Tonik (tonik.webz.cz)
Datum:  12. 12. 2006 22:12

>> proč se to učit
pokud to byla otazka, tak odpovedi: protoze ftp
- je pohodlnejsi
- je jednodussi
- je spolehlivejsi
- umoznuje pracovat s vice soubory naraz (nahravat, mazat...)
- ma obecne vice funkci
- jeho pouzivani je asi tak stejne obtizne jako pouzivani spravce souboru

Reagovat 

Autor: Michal (---.knet.vse.cz)
Datum:  12. 12. 2006 23:22

Díky bohu, že alespoň administrace funguje, ale přesto bych chtěl vědět, kdy začne fungovat ftp přenos, stále mi nefunguje. Díky

Reagovat 

Datum:  12. 12. 2006 23:24

2Michal: co to znamená, že nefunguje? Připojíš se nebo nepřipojíš? Můžeš sem dát log ftp?

Reagovat 

Datum:  24. 12. 2006 18:32

upraveno

Reagovat 

Autor: charmedp4 (charmedp4.wz.cz)
Datum:  24. 12. 2006 18:47

Chtěl bych se zeptat, jak je možné zjistit FTP adresu mých stránek. Mám totiž FTP klienta v prohlížeči Mozilla Firefox, ale ten mi mou FTP adresu nezjistí.
Děkuji

Reagovat 

Datum:  24. 12. 2006 18:57

FTP server je stejný jako tvoje uživatelské jméno, tedy charmedp4.wz.cz (v prohlížeči asi ftp://charmedp4.wz.cz).

Reagovat 

Datum:  24. 12. 2006 19:07

Tak jsem to zkusil a když zadám své uživatelské jméno a heslo píše mi to: login incorrect

Reagovat 

Datum:  24. 12. 2006 21:37

charmedp4: tak to asi zadavas blbe. co tam zadavas? adresu, jmeno

Reagovat 

Datum:  25. 12. 2006 08:48

Chce to po mě jen uživatelské jméno a heslo. Zadám jméno i heslo a dám OK. Pak mi tam ale naskočí login incorrect.

Reagovat 

přes ftp to bez problémů funguje
Autor: yorika (---.mdscz.com)
Datum:  25. 12. 2006 11:16

přes ftp to bez problémů funguje a je to rychlejší než přes správce souborů

Reagovat 

Re: přes ftp to bez problémů funguje
Autor: R.U.R. (jsrosa.wz.cz)
Datum:  25. 12. 2006 11:56

Hele, když s tim maj všichni takovej problém, necvhcete tady (vy WZmasteři) rozjet WebFTP? Myslim že by to byl solidní kompromis...;-)

Reagovat 

Datum:  25. 12. 2006 13:23

Dobrý den. FTP nepoužívám. Můžu se zeptat, kdy bude správce opět fungovat? Alespoň zhruba...Děkuji

Reagovat 

Re: ftp je boží
Autor: nesro (dpguild.wz.cz)
Datum:  25. 12. 2006 13:31

..mě ten výpadek udělal docela radost.. ..dříf sem proklínal Total Commandera a vůbec se mi nelíbil a teĎ ho zbožňuju.. :-) všechno zlé je i pro něco dobré :-)

Reagovat 

Autor: zaba (1-fcjistebnice.webz.cz)
Datum:  25. 12. 2006 13:31

já jsem ftp taky nepoužíval ale zjistil jsem že je to přes něj mnohem lepší

Reagovat 

Datum:  25. 12. 2006 13:47

Výborně, takových lidí víc :)

Reagovat 

Datum:  25. 12. 2006 16:39

Ach jo, zrovna dnes jsem si udělal den na to, abych si na stránkách provedl hodně aktualizací...Půjde ten správce souborů ještě dneska?

Reagovat 

Datum:  25. 12. 2006 18:46

charmedp4: byla bys tak laskava a napsala sem PRESNE A KONKRETNE co tam zadavas? a taky adresu, na kterou se snazis pripojit = kterou zadavas

Reagovat 

Autor: Ph4ntom4s (ph4ntom4s.wz.cz)
Datum:  25. 12. 2006 18:52

Dík za radu. Je to jednoduché a funguje to :)

Reagovat 

ftp funguje jak se mu zachce
Autor: Martin (stanoviste.wz.cz)
Datum:  25. 12. 2006 19:03

Už delší dobu mám problém se připojovat přes FTP.
Nejprve mě přestalo fungovat spojení na ina.wz.cz, i když přes web rozhraní se připojím ( tzn. zadávám dobře jméno i heslo ), teď se mě to samé stalo na na stanoviste.wz.cz
Opravdu by mě zajímalo v čem je chyba,když to fungovalo bez problémů.
Dík za radu

Martin

Reagovat 

Re: ftp funguje jak se mu zachce
Autor: Martin (stanoviste.wz.cz)
Datum:  25. 12. 2006 19:12

To sem na svých stránkách udělal a nepomohlo to.....

Reagovat 

Datum:  25. 12. 2006 20:30

Martin: to je dost malo informaci. posli aspon chybovou hlasku, lepe log spojeni. a taky jak mas spojeni nastaveny = co zadavas jako adresu, uzivatelsky jmeno

Reagovat 

Autor: sigam (sigam.xf.cz)
Datum:  25. 12. 2006 21:04

Ne každý ftp ovládá a ne každý je tak inteligentní, aby to pochopil (ano, mluvím o sobě). Proto se ptám, kdy bude opět funkční správce souborů?

Reagovat 

Datum:  26. 12. 2006 11:45

Pro Tonik: Zaprvé, jsem mužského rodu.
Zadruhé-v Mozille Firefox zadám adresu svého webu: ftp://charmedp4.wz.cz/, Firefox chce uživatelské jméno a heslo, které zadám stejné, jako když se přihlašuji na wz. Dám OK a Firefox mi napíše: Výstraha 530 login incorrect.

Reagovat 

Datum:  26. 12. 2006 11:54

Tak se mi podařilo přihlásit se přes FTP v internet explorer. Huráá. Asi jsem předtím něco zadával špatně.

Reagovat 

Datum:  26. 12. 2006 12:10

charmedp4: ad rod: omlouvam se, asi jsem se nekde prehledl.
jinak pouzivat webove prohlizece jako ftp klienty je takovy nouzovy reseni. ale kdyz to vyhovuje...

Reagovat 

Autor: Lexy (thaliafan.wz.cz) (---.65.broadband7.iol.cz)
Datum:  26. 12. 2006 12:21

mě FTP jde,ale když nahrávám píše mi to přenos selhal...dělá to pořád,nevím co s tím :(((

Reagovat 

Datum:  26. 12. 2006 13:01

Lexy: a mas jeste na serveru volny misto? dej sem log spojeni

Reagovat 

Datum:  26. 12. 2006 13:18

Tak jsem teď pustil PC a správce nadále nefunguje. Můžu se zeptat, kdy bude v provozu? Nezajímá mě odkazování na FTP, JEN KDY BUDE KONEČNĚ FUNGOVAT SPRÁVCE ? Děkuji.

Reagovat 

Datum:  26. 12. 2006 13:24

(Není zcela jisté kdy bude zase správce funkční)
to je hned v prvním příspěvku

PS
no nic ve zlém, ale to, že není fukční webové rozhraní bych nepovažoval jako důvod proč nejdou stránky aktualizovat

Reagovat 

Autor: Lexy (---.65.broadband7.iol.cz)
Datum:  26. 12. 2006 13:27

Tonik - >> JJ mám tam volné místo..určitě..akorát nevím jak to myslíš s tím logem ... :))) jak to mám udělat?

Reagovat 

Datum:  26. 12. 2006 13:32

Lexy: podle odkazů je zabraného asi 4MB, FTP klient si zapisuje zprávy o své činnosti - tomu se říká log - v TC je to takové okénko nad panelem, vedle je tlačítko odpojit - když se na okénko 2x klikne ta se otevře okno, kde je log, to,co je tam napsané sem překopíruj

Reagovat 

Datum:  26. 12. 2006 14:21

Lexy: nez sem ten log das, tak zkus nahrat pres ftp na server nejaky soubor, at se do logu zapise ten pokus o nahrati

Reagovat 

Datum:  26. 12. 2006 15:59

Spravce souboru na tomto webu povazuju za naprosto zbytecny. A pokud nekdo neumi delat v necem jinem a pak si to na web nahrat pres FTP tak by stranky nemel delat vubec. A zase se vsichi zacatecnici zacnete rozcilovat ze mate delat neco s FTP kdyz ani nevite co to je... Asi je pro vas jednodussi psat prispevky typu: "s*ru na ftp"! kdy uz pujde spravce souboru! Nez si najit co to FTP je a pouzivat ho na spravu sveho webu!

Reagovat 

Datum:  26. 12. 2006 16:28

Rellik: Ja (a nejen ja) s tebou souhlasim. Bohuzel ale lide jsou takovy a jen male procento tech kteri byli na spravci souboru zavisli jsou vubec ochotni naucit se necemu novemu a zadna tiha argumentu neni dostatecna, proste to tak je.
Clovek tu muze stravit cely den zadarmo ve snaze jim pomoci, ale jestlize sami nechcou, nema to zadny vyznam

Reagovat 

Autor: kkratibor (---.ido.cz)
Datum:  26. 12. 2006 16:56

nj, ale vy tu věčně kritizujete lidi, za to že (jak vy uvádíte) se jim to nechce zkusit. Ale je to spíš tím, že jim to nefunguje. Tak např. já jsem si to stáhla (v pohodě) zapla (v pohodě), chtěla jsem se připojit CHYBA. Tak jsem došla k závěru že to mám blbě nainstalované. V tuto chvíli zkouším na 7 pokus to znova nainstalovat, ale pochybuju, že to bude fungovat. Někteří lidi jsou prostě na něco zvyklí a nechce se jim to měnit, protože doufají, že správce znova naskočí a tím vlasně věří tomu, kdo se o to stará, ale když je potom takhle shazujete a říkáte jaci jsou to primitivové, tak to jste opravdu "milí". vůbec bych se nedivila, kdyby se teď velká část uživatelů přesunula na www.ic.cz nebo podobně. Neříkám, že je to vaše chyba, ale není to taky chyba těch, kterým to nefunguje ! Moc ráda bych to přes to FTP zkusila, a klidně byhc obětovala celý den na to, abych se s tím naučila pracovat, ale vzhledem k tomu, že mi to nejde tak s tím asi nic nenadělám. Můžu jenom závidět těm kterým to funguje a proto nechápu proč někdo říká, že by jste mohli kledně správce souborů zrušit. Asi vám ale při tom výroku nedošlo, že možná i větší části to nefunguje nebo mají nějaký jiný důvod a věří v správce souborů. Myslím si že WZ je dobrá stránka, ale někdo si tu třeba dělá stránky a je mu 10 nebo 11 let a to si myslíte, že to pochopí a že jim rodiče dovolí do PC instalovat nové a nové programy ? Myslím, že nikdo nemůže za to, že to nechápe nebo tak, tak jim ale laskavě nenadávejte do blbečků a neříkejte jim, že "by ani neměli stránku dělat". To si myslím, že je opravdu pod vaši úroveň.

Reagovat 

Datum:  26. 12. 2006 17:16

Konkretne s vetou "tak by stranky nemel delat vubec" nesouhlasim...
ale se zbytkem ano.

Mas nejaky problem s FTP a pises "nefunguje"
pouzij teda forum a najdi si tu v nem dotaz kde mel nekdo stejny problem jako ty a jiste najdes i reseni... alespon se uvidi jak moc to myslis vazne.

Reagovat 

Datum:  26. 12. 2006 17:29

nikdo nikoho nenazyva primitivy. tady se pouze konstatuje, ze lidi jenom nadavaji, ze nejede spravce, ale zkusit jine, fungujici a lepsi reseni se jim nechce a vymysleji si ruzne vymluvy. proti tomuto mame opravnene vyhrady. ti, kteri tady zbuhdarma nenadavaji, ale radeji se nauci s ftp, prohlasuji, jak je to super. takze tak. a chapu, ze lidi se nechteji ucit nove veci, ale to s pocitaci nejde moc dohromady.
tito uzivatele se nemuzou nikam presunout, protoze svuj web maji pouze tady na wz (nemaji zalohu doma na svem pc), odkud ho dostanou jen pres ftp, ale to by se s tim museli naucit zachazet, ale to by pak zase nemeli duvod k odchodu.
ftp muze fungovat vsem. ano, VSEM! staci si to jenom spravne nastavit. a my tady ochotne poradime. to je ale potreba se konkretne zeptat a popsat problem, coz konstatovani "nefunguje to" rozhodne nesplnuje. a naucit se s ftp je otazka par minut.
mladi lide vetsinou vubec veci kolem pocitacu dobre a rychle chapou, takze jim pouziti ftp nebude delat problem. a neni treba nic instalovat. pro ftp se da pouzit i webovy prohlizec (i kdyz je to nouze, kterou nerad vidim) a ten je dneska vsude.
a na tom, ze kdo neumi ftp, by nemel delat stranky, taky neco bude. kdyz nejsem schopen naucit se s ftp, tak jak se asi naucim delat stranky? je to jako ucit se psat, kdyz se nechci naucit jak se drzi tuzka.

Reagovat 

Autor: Tomik (tom.czweb.org)
Datum:  26. 12. 2006 17:33

Souhlasim s Rellikem a s kolegy. Pokud chce nekdo delat web stranky, musi bezpodminecne vedet co je FTP a jak s nim pracovat. Web samo o sobe jen zobrazuje stranky a je hlavne urcen navstevnikum. Pokud nekdo chce aktualizovat soubory, tak je k tomu primarne urcen prave FTP. Spravce souboru, ci jine podobne alternativy, jsou pouze vedlejsim doplnkem poskytovane sluzby a je poskytovan POUZE tem, kterym poskytovatel, firma zakazal protokol FTP.
Bych chtel videt ty, co tu kritizujou, jak by dokazaly aktualizovat web, kdyby WZ neposkytovala zadny spravce souboru.

To, ze vam nefunguje FTP, je vase chyba. Ovladat FTP je uplne stejna cinnost jako se prihlasit treba na webmail dejme tomu @seznam.cz. Proste jen zadate spravne udaje a jste tam. Manipulace se soubory je zase prkotina stejna jako kopirovani souboru z jedne slozky do druhe.
Pokud toto neumite, tak nevim, co tu delate.

Hlasky typu, ze jsem zadal 100% spravne udaje, ale i nadale se nejde pripojit, neberu. Kdyz se muzu pripojit ja, tak se muzete pripojit i vy.

Takze zde dam extra lamacky postup pripojeni k FTP:
1) Pokud mate firewall, tak jej vypnete, nebo povolte port 21(FTP).
Pokud nevite co je firewall, nebo jestli ho mate spusteny, tak prozatim preskocte tento bod.
Pokud jste se sem vratili ze spodu a nevite o co jde, tak napiste sem, nebo kontaktujte kamarada nebo nekoho zblizka, ktery tomu rozumi.

2) Spuste FTP klienta
3) Zadejte prihlasovaci udaje

- U Total commander:
a) Sit -> FTP - Pripojit se...
b) Kliknout "Nove pripojeni"
c) Zadejte tyto udaje:
Relace: Webzdarma (zde proste cokoli)
Hostitel: <vase adresa> (napr. tom.czweb.org) ! ! ! Jen vase adresa, kterou zadavate i pri prihlaseni na spravce (zadne "ftp.neco", "www.neco")
Jmeno uzivatele: Uplne stejne jako u hostitele! ! ! Tedy jen vase adresa
Heslo: To je snad jasny. Heslo, kterym se prihlasujete pres spravce.
Zaskrtnout polozku "pouzit pasivni rezim prenosu (jako www browser)" (je tam fajfka). Bez nej se vam nemusi podarit zobrazit nebo zkopirovat soubor.
Ostatni polozky beze zmen. Dejte OK
Z nabidky vyberte vami vytvorenou relaci "Webzdarma" a kliknete na "Pripojit"

- Web prohlizec (IE,Firefox,Opera)
a) do adresni listy zadejte presne tento tvar "ftp://<vase adresa>" (napr. ftp://tom.czweb.org). Nic jineho! (zadne ftp://ftp.tom.czweb.org, ci ftp://www.tom.czweb.org).
b) Melo by se zobrazit prihlasovaci okno (priklad pro IE):
Uzivatelske jmeno: <vase adresa> (napr tom.czweb.org). Nic jineho
Heslo: To je snad jasny.
Kliknout na "Prihlasit se".
c) Pokud se neobjevi zadne prihlasovaci okno, v tom pripade zadejte PRESNE tento zapis: "ftp://<vase adresa>:<vase heslo>@<vase adresa>". (napr: ftp://tom.czweb.org:nereknu@tom.czweb.org)

- U jinych FTP klientu je to podobne:
Server, hostitel, FTP adresa - <vase adresa> (napr. tom.czweb.org)
Uzivatel, user, uz. jmeno - <vase adresa> (napr. tom.czweb.org)
Heslo,password - vase heslo.
Povolit pasivni rezim. Bud je to v prihlasovaci okne, nebo nekde v nastaveni.

4) Nyni byste meli byt pripojeni. To jest, mely by se vam zobrazit vase soubory.

5) Pokud jste se nedostali do bodu 4), ale zobrazilo se vam neco jineho, tak mate nekde chybu.
- Pokud se objevi hlaska "530 - Login incorrect", tak verte nebo ne, ale zadavate chybne udaje. Zkontrolujte krok 3). Zde neplati tvrzeni, ze 100% zadavam spravne udaje! Proste mate nekde chybu (klidne i preklep). Pokud jste si prece jen na 100pro jisti, tak prejdete k bodu 1).
- Pokud se objevi hlaska "Hostitelsky pocitac nebyl nalezen" nebo neco podobneho, tak zkontrolujte bod 3) presneji adresu serveru - hostitele. Mate zadanou spatnou adresu.
Pokud je adresa spravna, prejdete do bodu 1)
- Jakoukoli jinou chybu hlaste sem, nebo nekde.

Reagovat 

Autor: Tommy (sumatra.wz.cz)
Datum:  26. 12. 2006 19:00

Tomikova trpělivost je obdivuhodná;)

Reagovat 

nefunguji mi hypertextove odkazy
Autor: berrnie (ronnieosullivan.wz.cz)
Datum:  26. 12. 2006 19:02

prosim prosim nevite co s tim muze byt! mam na svych strankach odkazy na normalne fungujici jine webove stranky ale vzdycky kdyz chci na nejakou vlizt tak mi to hlasi chybu. pomoc:)

Reagovat 

Re: nefunguji mi hypertextove odkazy
Autor: Mike (---.karneval.cz)
Datum:  26. 12. 2006 19:09

berrnie:
v tech odkazech nemas http:// na zacatku, proto to nejde
kdyz se odkazujes na cizi stranky tak adresa musi bejt ve travu http://neco.neco.tld (proste http:// na zacatku)

Reagovat 

Autor: Brejlounek (brejlounek.wz.cz)
Datum:  26. 12. 2006 20:52

Mohlo by prosím být možné, kdybyste např. táden před vypnutím správce souborů napřed informovali o tom, že bude vypnut? Děkuji...

Reagovat 

Datum:  26. 12. 2006 21:17

Tyhle vypnuti jsou samozrejme neplanovane a kdyby to nebylo nutne tak najdeme jine reseni jak to ponechat funkcni.

Reagovat 

miluju ftp :-)
Autor: sigam (sigam.xf.cz)
Datum:  26. 12. 2006 23:11

Děkuju mockrát za rady jak na ftp, je to opravdu jednoduché, kam se hrabe správce souborů :-)

Reagovat 

Re: miluju ftp :-)
Datum:  27. 12. 2006 09:31

Tomik: Taky poklona před trpělivostí. Jdu zas zkusit FTP a myslím, že s tím tvým návodem mi to bude konečně fungovat =)
PS: Máš hezké stránečky a ještě hezčí fotečky :)

Reagovat 

a fan klub FTP se zakládat nebude?
Datum:  27. 12. 2006 09:39

ve všeobecné euforii mi dovolte dvě poznámky:
1)
"Tyhle vypnuti jsou samozrejme neplanovane a kdyby to nebylo nutne tak najdeme jine reseni jak to ponechat funkcni."

V souvislosti s první odstávkou, která podezřele časově souvisí s aktivitami na jistém hackerském serveru, kde vyšel článek o tom jak je webové rozhraní webzdarma podobné svou děravostí ementálu bych řekl, že tato odstavka je na vánoce naplánovaná a snaží se opravit to, co se v prosinci nepovedlo. Viz třeba:
http://rada.borec.cz/zapisnik/tak-nam-zabili-freezuv-weblog-pani-mullerova. Ale asi by nebylo dobré týden dopředu vytrubovat do světa, že se na vánoce bude webové rozhraní opravovat.

2)
Tomíkovo schéma by možná mohlo být doplněno ještě o stavové hlášení:
HTTP/1.0 502 Bad Gateway, přiblížili bychom se tak realnému provozu o trochu více. Toho hlášení znamená něco jako: Proxy server nebo brána obdržely od dalšího serveru neplatnou odpověď. Mám možnost připojit se prostřednictvím dvou různých připojení, pro jedno je typické, že ve vztahu k WZ se příliš často objevují hlášení Přenos selhal, pokračovat v činnosti? (FTP klient TC). U druhého připojení se tento problém neobjevuje. Situace, kdy označíte několik souborů a spustíte přenos, který padá a soubory se nepřenesou, následně je musíte znovu vyhledat a vše opakovat, je otravná. Někdy se, podotýkám, že malý soubor, přenese až na třetí nebo dokonce čtvrtý pokus. Spojoval jsem vždy problémy s 502 Bad Gateway s proxy servrem, který je u prvního připojení v cestě, u druhého připojení proxy server není.Připojil jsem se pomocí připojení s proxy servrem k WZ, označil jsem 43 souborů - asi 1,8 MB (od 3-100 kb)a spustil kopírování - chybová hláška se objevila 5x a bylo tak jak u těch větších tak u menších souborů. Po té jsem se připojil k serveru Českého hostingu, kde jsem označil 266 souborů tak aby jejich velikost byla 10MB (od 23b do 1,5MB) soubory se přenesly všechny. Dnešní pokus ukazuje, že chyba může být i někde jinde. První připojení probíhalo od 7:20 do 7:28, druhé od 7:46 do 7:54, i to o něčem vypovídá 2 MB za 8 minut a 10 MB také za 8 minut. V tomto případě však nemyslím, že je na vině proxy server.
Takže pokud se vám pomocí FTP nebude dařit na WZ něco nahrát nezoufejte, je to zřejmě daň za to, že je na WZ navěšeno tolik uživatelů nebo máte na cestě k WZ nějakou žabku na prameni, která vaše přenosy blokuje.

Reagovat 

Datum:  27. 12. 2006 09:45

Dííííííííííííííííky moc moc moc Tomiku. Už mi to funguje =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) (a přiznávám, že mi to všechno předtím nefungovalo jenom mojí chybou a blbostí) =)

Reagovat 

Poděkování
Autor: Ota (busovice.wz.cz)
Datum:  27. 12. 2006 09:53

Díky za typ, právě se mi podařilo udělat aktualizaci stránek a s klidem mohu odjet oslavit konec roku a oslavit příchod roku nového. Díky. Ota

Reagovat 

Datum:  27. 12. 2006 10:10

Potřebuju už jenom jednu věc. Jak mám přes Total Commander zjistit URL adresu k obrázku ?

Reagovat 

Datum:  27. 12. 2006 10:15

to tobě myslím Richard radil o albsolutních a relativních cestách - přes FTP a tedy přes TC URL zjisti nejde.Zkus ještě dostudovat tohle - bude ti to připadat stejně senzační jako to objevené FTP

Reagovat 

Datum:  27. 12. 2006 11:23

http://polopate.jakpsatweb.cz/index.php?page=adresa

Reagovat 

Datum:  27. 12. 2006 11:24

jak zjistit url? no jednoduse: kam to nahrajes, takovy je url ;-) no fakt
priklad: nahrajes "obrazek.jpg" do adresare "obrazky" v korenovem (= nejvyssim) adresari. url pak je kkratibor.wz.cz/obrazky/obrazek.jpg no a protoze to je v ramci tvyho webu, tak pises jenom /obrazky/obrazek.jpg (to / tady znamena korenovy adresar). tady to mas posany lip a s obrazkama: http://polopate.jakpsatweb.cz/index.php?page=adresa

Reagovat 

Datum:  27. 12. 2006 11:30

ona ale asi doma nebude mit apache a nevim co udela adresa: /obrazky/
takze bych spis doporucoval jen: obrazky/

Reagovat 

Autor: Rampa (airsoft-tym.wz.cz)
Datum:  27. 12. 2006 12:24

mněl bych dotaz jestli to funguje i na Avant Browser a popřípadně kde

Reagovat 

Datum:  27. 12. 2006 12:53

Rampa: Jakykoli program podporujici FTP prenos. Avant Browser je v podstate nastavba Internet exploreru, takze tam to jde tusim taky.

Reagovat 

Datum:  27. 12. 2006 13:38

Richard: no jo, pravda. ja se do toho nechtel moc zamotat, kdyby ta stranka byla v nejakym podadresari...

Reagovat 

Datum:  27. 12. 2006 13:41

Tonik: pravda :)
radeji uz to nebude resit, dokud nenapise ze to porad nejde :)

Reagovat 

Re:KDY?
Autor: Nen (---.35.broadband6.iol.cz)
Datum:  27. 12. 2006 17:08

V řádu dní...takže, od 12.12 se ještě nic nezměnilo?
Pojede administrace běžným způsobem ještě někdy, nebo už se ke stránkám nikdy nesostanu?

PS:O FTP slyšet nechci, zajímá mě jak dlouho ještě nebudu mít přístup ke svým souborům.....jelikož JE TO NUTNÉ!

Děkuji :o(

Reagovat 

Autor: David (---.karneval.cz)
Datum:  27. 12. 2006 17:14

Svuj web spravuji zatim vyhradne pres ftp. Pouzivam Windows Commander. Mam problem, ze mi spojeni vzdy po docela kratke dobe spadne - podle hlasky ho ukoncuje server. Pri prenosu malych souboru to ani tak nevadi, i kdyz me to stve, porad se prihlasovat a zjistovat, ktery ze souboru nedosel cely. Ted ale potrebuji dostat na web nekolik velkych souboru (nejvetsi asi 20MB), coz neni timto zpusobem mozne. Nejvetsi soubor, ktery se mi podarilo na stranky zkopirovat, mel asi 700kB. Rozhodl jsem se tedy, ze vyjimecne pouziju vaseho spravce souboru.... a on je mimo provoz. Zkousel jsem i spojeni pres IE a pres program Smart FTP Client, v obou pripadech se stejnym vysledkem. K internetu jsem pripojeny pres Karneval. FTP pouzivam rad, muze mi nekdo s problemem vypadavani spojeni poradit?

Reagovat 

Dotázek
Autor: Ája (luxusni-konirna.euweb.cz)
Datum:  27. 12. 2006 17:16

Trochu jsem pročítala tuhle bouřlivou diskuzi a rozhodla jsem se taky požádat o pomoc :) Kapacita zde je 50 MB pokud se nepletu, a já mám zabráno zhruba 17 MB. Přesto mi nejde přes ftp vůbec nahrávat. Občas se stává to, že to po mě chce neustále přihlášení a když dám storno, data se normálně přenáší dál. Ale teď tabulka s přihlášením naskakuje pořád a když ji odkliknu tak naskočí chyba nebo ještě líp ani se k těm svým souborům nedostanu. Kde může být chyba? nejsem žádný odborník, takže vážně nevím :) Děkuju.

Reagovat 

Re: Dotázek
Datum:  27. 12. 2006 18:01

Nen: Kdyby sis misto otazky "kdy uz to pojede" rekl "jak to udelat abych se ke strance dostal" mohl jsi mit uz davno vyhrano.
Jina cesta ale bohuzel zatim neni

Reagovat 

Datum:  27. 12. 2006 18:10

Nen:
>> zajímá mě jak dlouho ještě nebudu mít přístup ke svým souborům
ke svym souborum mas pristup (pres ftp). ze ho nechces vyuzivat je tvoje minus.
toto je druha odstavka spravce, takze od 12.12. to nekolik dni jelo a ted to je zase odstaveny

David: pres spravce stejne nenahrajes soubor vetsi jak 2MB

Reagovat 

Datum:  27. 12. 2006 18:32

Proč nikdo neodpovi mně?

Reagovat 

Datum:  27. 12. 2006 18:35

Ája: jaka chyba "naskoci"?

Reagovat 

Datum:  27. 12. 2006 18:53

Aha, už sem to rozluštila :D Přesáhla jsem limit, zapomněla jsem započitat to, co je ve složkách :D Tak děkuju stejně :D

Reagovat 

Datum:  27. 12. 2006 20:50

Hmmmm, no je to dost nepříjemný, našel sem si dóóóst krkolomnou cestu, jak aspoň částečně aktualizovat, ale fakt to musí bejt uzavřený tak nutně? ;-/

Jo a eště jeden dotaz, pls: Bude to už prosím prosím prosím funkční o Silvestr? ;-/

Reagovat 

Autor: David (---.karneval.cz)
Datum:  27. 12. 2006 21:43

To Tonik: Diky za info o tech 2MB.
Dulezity pro me ale neni ani tak dozvedet se, jak to nejde udelat, ale jak to udelat pujde. Potrebuju tam dostat soubor o velikosti 20MB. Jak?
Stacilo by vedet, jak docilit toho, aby to ftp porad nepadalo.

Reagovat 

Datum:  28. 12. 2006 07:21

David: příčina by mohla být to, že je server přetížený, někde tu bylo zmíněno 150000 uživatelů - možná zkusit se připojit někdy ve 3 ráno, že by pomohlo, možná ...

Reagovat 

Datum:  28. 12. 2006 10:14

Tak nyní už souhlasím, že FTP je milionkrát lepší než správce souborů. Dříve když jsem chtěl nahrát třeba 10 souborů, musel jsem jako blbec dokolečka dávat procházet->najít v počítači soubor->nahrát->čekat než se nahraje->procházet->........Teď jednoduše přetáhnu všechny soubory za 5 vteřin. Díky výpadku srávce souborů jsem se naučil zacházet s FTP a je to opravdu milionkrát lepší.

Reagovat 

Autor: Michal (smajlikov.czweb.org)
Datum:  28. 12. 2006 10:30

chápu že takových otázek máte víc a že Vám už lezou na nervy...ale kdy doděláte správce souborů...již několik dní se tam nemůžu dostat.
Vím o ftp a umím s ním zacházet ovšem mnohem pohodlněji se mi upravují soubory pomocí položky edit,to je jeden z důvodů proč jsem k Vám přešel od konkurečního poskytovatele free hostingu.
Předem děkuji za odpověď.

Reagovat 

Datum:  28. 12. 2006 10:31

Nové soubopry nahrávám přes ftp ale rád je upravuju pomocí edit ;)

Reagovat 

Autor: lucinda (---.231.broadband3.iol.cz)
Datum:  28. 12. 2006 10:43

diky vam sem zacla pouzivat ftp.. je to pohodlnejsi i kdyz mi to porad pada...ale rada bych se prihlasila normalne pres webove rozhrani.. lip se mi tak upravuji odkazy.. kdy uz to teda pujde? aspon priblizne

Reagovat 

Autor: Reiny (blumare.wz.cz)
Datum:  28. 12. 2006 12:13

Boože kdy už bude fungovat správce souborů?! Přez FTP umím, al eprostě mi pořád padá a hlásí chyby... Já už bych se opravdu potřebovala ke svým souborům dostat!

Reagovat 

Autor: Nen (---.35.broadband6.iol.cz)
Datum:  28. 12. 2006 13:11

Pro Richarda a Toníka:

Víte, já si klidně budu web aktualizovat přes FTP, problém mi to nečiní, ale už mi přijde vážně únavné, jak je hosting tady nespolehlivý :o(
Nehledě na to, že např.můj starý PC FTP vůbec nebral a nahrávání přes něj nebylo absolutně možné, tak není vůbec moje mínus co chci nebo nechci používat.
To víte že kvůli výpadkům tady nebudu sedět a svoje stránky nechat hnít, a že si je pomocí FTP zaktualizuju, ale když už jednou někdo nabízí nějakou službu, tak by se neměl ohánět mínusy a plusy, ale hlavně dbát na to, aby nabízená služba fungovala.
Nebo ať to zruší úplně a přístup umožní rovnou jen přes FTP :o(
Přijde mi vyloženě trapné reagovat na připomínky tímhle způsobem.

Letos je to už potřetí, co nejede klasická administrace, teď je to třeba problém více uživatelů najednou, nebo všech,ale poprvé to rozhodně není.
Letos v létě se nám dokonce náš web jakýmsi záhadným způsobem údajně smazal a po určité době zase naskočil.
Dějí se tady doslova kouzla, člověk jde jeden večer spát s vědomím, že má web a druhý den už to tak být nemusí.

Upřímě řečeno, máte v tom pěkný bo*del, chcete-li, nepořádek (ale to je dost slabé slovo.
Asi jsem naivka, ale od hostingu jako je webzdarma.cz bych čekala nějaké solidnější jednání než tenhle zmatek.

Reagovat 

Autor: jonatan-ruthless (---.static.adsl.vol.cz)
Datum:  28. 12. 2006 13:39

proč nejde editovat web přes ftp v průzkumníkovy?

Reagovat 

Datum:  28. 12. 2006 13:59

>> ale hlavně dbát na to, aby nabízená služba fungovala.
ano, to se presne deje. spravce je proste v oprave. kdyz das auto do opravny, taky s nim asi nejezdis.
>> Letos je to už potřetí, co nejede klasická administrace
tak to je dost dobry skore, nezda se ti? jenom tri vypadky za rok. to bych rozhodne neoznacil slovem "nespolehlivy"

ps zadnej Toník tady neni

Reagovat 

Autor: Annica (shapely-fair.wz.cz)
Datum:  28. 12. 2006 14:20

Já musim souhlasit s pár lidma tady, kteří tvrdí, že by se to mělo opravit. Věřim, že se na tom maká, ale jsou tu lidi, kteří potřebují svoje stránky aktualizovat často a FTP jim prostě nejde (nebo s ním neumí). Já osobně mám takový problém, že ikdyž zaškrtnu pasivní režim, spojení selže. A zbytek jsem několikrát vyplnila přesně podle návodu. Já nevim, co se tu děje, takže nemůžu posoudit, jestli je to vaše chyba a můžete s tím něco dělat rychlejc, měla jsem akorát potřebu se k tomu vyjádřit. A argument "kdo to neumí, ať radši nedělá stránky" je fakt hodně blbej a ten, co to řek (napsal) by se měl nad sebou zamyslet. Díky za "vyslyšení". A. B.

Reagovat 

Autor: GwenLoguir (---.antik.sk)
Datum:  28. 12. 2006 16:58

Ludia, ako dlho to bude trvat? Ten comander je horor.
Jk tak sa mi podarilo zmenit nieco na jednej stranke a voala... ziadne mykcene mi nevipisuje!
A pritom a tej stranke amm
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2">
Ironia je, ze som menila este daco, a v tej druhej mi mekcene nepise len v jednej casti. sak to neni normalne.
Prosim, ponahlajte sa s tym opravovanim!

Reagovat 

Datum:  28. 12. 2006 18:03

GwenLoguir: kodovani uvedene v meta musi odpovidat kodovani, ve kterem jsi soubor ulozil. jestli jsi to ukladal na win, mas to patrne v kodovani windows-1250

Reagovat 

Autor: Stepan (---.net.upc.cz)
Datum:  28. 12. 2006 19:18

Ahoj, založil jsem si stranky a chci si na ně přes FTP nahrat prvni soubory. Vše jsem udělal podle navodu (přes Commander), ale připojeni vždy selže a piše mi to "připojeni se nezdařilo". Zkoušel jsem to i přes Explorer, ale taky mi to hlásí chybu. Byla by nějaká rada? :-) Dik

Reagovat 

Autor: Annica (shapely-fair.wz.cz)
Datum:  28. 12. 2006 19:33

Stepan: Jo, asi takovejhle problém mám taky... :-)

Reagovat 

Datum:  28. 12. 2006 20:18

Halóóó, bude to už vo Silvestr? Že já to webzdarma opustim?!?

Reagovat 

Datum:  28. 12. 2006 23:35

>Brejlounek a kdo te tady drzi? Nevim jake mate porad problemy s FTP kdykoliv chci tak se pomoci total commandera na stranky pripojim a hahraju aktualizovane soubory, ktere samozdrejme aktualizuju v mem PC.

Ale pro jistotu opet uvedu odkaz na nastaveni FTP:

http://firstpage.wz.cz/?page=programy

Reagovat 

Datum:  29. 12. 2006 08:56

Lidi já když tam chcu natáhnou dokument, nebo fotu nebo cokoli, tak mi to napíše: >>přenos selhla; pokračovat v činnost?<< co s tím mám dělat? všechno má nastavený podle toho návodu... i zaškrtnutý Použít pasivní režim přenosu.... Prosím pomoc!
PS: a kdy cca to tu bude opravený? Ploooosííííím

Reagovat 

Autor: JvB (rammstein-ork.wz.cz)
Datum:  29. 12. 2006 09:27

Musím se také přidat do řady těch co zajímá, kdy to bude chodit tak jako dřív. Přes net a správce souborů nic nezmůžu a přes ftp se také nepřipojím.
Zkoušel jsem to prostě různými možnými cestami a nic.
Dočkám se tedy já a ostatní opětovného funkčního chodu?
Uvítal bych i nějaké konkrétnější datum. Naopak neuvítal bych slova jako v řádech dnů (to už tu totiž bylo a nic), řádech týdnů, řádech roků.

Reagovat 

Autor: Jerry (88.101.0.---)
Datum:  29. 12. 2006 10:28

Kdy bude správce souborů funkční?

Reagovat 

Datum:  29. 12. 2006 10:41

Toniku až tu budeš prosím napiš mi sem tvůj mail potřebuju s něčím helpnout..díky moc.

Reagovat 

Autor: lucinda (halliwelky.kvalitne.cz)
Datum:  29. 12. 2006 10:58

no kdy to bude opraveny fakt netusim, ale ten tvuj problem snad vyresi to, ze me to delalo taky, bud mas plnou pamet, nebo ti vypadava pripojeni

Reagovat 

Autor: Klusy (budky.wz.cz)
Datum:  29. 12. 2006 11:22

FTP je dobrý používám ho ,ale nejdou mi v něm přenášet soubory ze složky do složky (ani přes comander, když se připojim na ftp do obou oken) Nefim, jestli by si stim správce souborů poradil ale i kdyby tak ten je zatim nefunkčníasi mi nikdo neporadíte, že?

Reagovat 

Datum:  29. 12. 2006 11:33

To co chces ty nejde. Z FTP na FTP nic nezkopirujes.. skopiruj si to na disk a pak zpet tam kam to chces...

Reagovat 

Datum:  29. 12. 2006 11:57

Potřebuju nutně nahrát jeden soubor....nešel by se někdo ochotný komu jde FTP? moc prosím...díky předem.

Reagovat 

Datum:  29. 12. 2006 12:34

Lexy: a jak si to představuješ?

Reagovat 

svobodne-belorusko.wz.cz
Autor: Bolek (svobodne-belorusko.wz.cz)
Datum:  29. 12. 2006 12:37

Dobrý den, dnes máme 29.12. a webové rozhraní "správce souborů" stále nefunguje. Mohli byste napsat, kdy začne opět fungovat?

Vím, že rádi odkazujete na FTP, ale to mi taktéž nefunguje a vzhledem k charakteru našich stránek je častá aktualizace opravdu důležitá.

Total Commander mi při pokusu o připojení vyhodí okno ve kterém je napsáno "LIST", dále "adresář" a tlačítko storno. Po asi 5 - 10 minutách toto okno zmizí, ale žádne soubory se v levém okně nenačtou. (I s tím mi, protím, poraďte.)

Reagovat 

Re: svobodne-belorusko.wz.cz
Datum:  29. 12. 2006 12:42

Bolek: nahraj sem log FTP pripojení z doby kdy to píše LIST

Reagovat 

Datum:  29. 12. 2006 12:45

ehm a jak to mám udělat?

Reagovat 

Datum:  29. 12. 2006 12:50

najdeš v FTP klientovi, který používáš kam si log zapisuje.V TotalCommander je log vypisován do okénka nad panelem, které se vytvoří při FTP připojení, když se na okénko 2x klikne tak se otevře soubor kam je log zapisován. Jiní klienti to třeba vypisuji, je to ten text, který se pohybuje, když FTP klient něco dělá .-)

Reagovat 

Datum:  29. 12. 2006 12:53

To už se mi podařilo vyřešit. Nicméně, nyní, když se pokouším něco zkopírovat z disku na server stránek, tak mi to píše "Chyba:\\Sady webových souborů\plyn03.htm nelze přečíst.
Ty stránky dělám ve FrontPage. Je možné, že by to bylo tím?

Reagovat 

Datum:  29. 12. 2006 12:54

už je to dobrý...FTP jde...chyba byla,že jsem měla zabraného moc místa ...přes 100 MB :D takže už to nahrává v pohodě.

Reagovat 

Datum:  29. 12. 2006 12:54

Píše mi to:
----------
Connect to: (29.12.2006 12:47:46)
hostname=svobodne-belorusko.wz.cz
username=svobodne-belorusko.wz.cz
startdir=
svobodne-belorusko.wz.cz=195.122.194.232
421 Login Timeout (25 seconds): closing control connection.
USER svobodne-belorusko.wz.cz
----------
Connect to: (29.12.2006 12:48:03)
hostname=svobodne-belorusko.wz.cz
username=svobodne-belorusko.wz.cz
startdir=
svobodne-belorusko.wz.cz=195.122.194.232
220 ftp server ready
USER svobodne-belorusko.wz.cz
331 Password required for svobodne-belorusko.wz.cz.
PASS ***********
230-Access granted for svobodne-belorusko.wz.cz.
Last login on 2006-12-29 12:46:46 from 195.113.15.68.
230 Quotas: using 16816.00 of 50000 KB (33.63% used)
SYST
215 UNIX Type: L8
FEAT
211-Features:
MDTM
REST STREAM
SIZE
AUTH TLS
PBSZ
PROT
211 End
Connect ok!
PWD
257 "/" is current directory.
Adresář
TYPE A
200 Type set to A
PASV
227 Entering Passive Mode (195,122,194,232,149,162).
LIST
150 Opening ASCII mode data connection for file list
Stahuje se
Čekáme na server...
226-Transfer complete.
226 Quotas: using 16816.00 of 50000 KB (33.63% used)

Reagovat 

Datum:  29. 12. 2006 13:01

FP neznám.Není při při pokusu o kopírování toho souboru plyn03.htm ten soubor otevřen, to kopírování zajišťuje nějaký pomocník ve FP?
a nechceš si založit nové téma?

Reagovat 

Autor: Klusy (budky.wz.cz)
Datum:  29. 12. 2006 16:30

->Rellik:Díky

Reagovat 

Datum:  29. 12. 2006 20:46

Od ftp mě právě drží to, že mam zabráno přes 200% prostoru... ;-/

Reagovat 

VSEM
Autor: thomas b. (62.77.72.---)
Datum:  30. 12. 2006 00:31

cetl jsem to dukladne, a jen me zarazilo, ze je konec mesice a stale to nefunguje.

dale nefunguje ciste pripojeni pres firefox (orezana verze) jo a mimochodem ani to nezkousejte u IW FTP Client...

jo a mohl bych se zeptat proc to nejde? nejake zmeny ci co? thomas b.

Reagovat 

Re: VSEM
Datum:  30. 12. 2006 01:47

co to je orezana verze?
ftp://thomas.euweb.cz:heslo@thomas.euweb.cz ti nefunguje?

Reagovat 

Re: správce souborů mimo provoz
Autor: kary (---.206.broadband5.iol.cz)
Datum:  30. 12. 2006 19:16

Už zase, nebo ještě pořád?
...ftp používam a nemam s nim problém, ale chybí mi editace přímo na wz (opravuju tam ňáký pravopisný chyby a sem tam něco dopíšu) a nebaví mě se pořád dokola připojovat přes ftp kvůli pár písmenkům.
Kdy by asi mohl fungovat?

thx

Reagovat 

Datum:  30. 12. 2006 19:34

SAKRA, proč to furt nejde?!? Příště nás laskavě informujte, lepší správce s chybou, než žádnej správce, teď mi kvůli vam lidi nechoděj na net, a budu jako blbej ukazovat svoje silvestrovský přání až vo čtrnáct dní pozdějš, jestli vůbec budu, GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!

Reagovat 

Datum:  30. 12. 2006 19:41

Hmmm, asi to vode mě neni fér, kdybych si hned nezaplnil přes 250% stránky... Ale proč, když si tam dam ten reklamní proužek navíc, se mi i místo nezvýší o těch slibovaných 100 MB?!? Tím by mi, mě napadá, mohlo začít fachat ftp...

Reagovat 

Autor: Ota (mafiapage.wz.cz)
Datum:  30. 12. 2006 21:15

kdy už to pude

Reagovat 

Autor: Aife (domobrana.mysteria.cz) (domobrana.mysteria.cz)
Datum:  31. 12. 2006 14:20

hmmm... tak nějak orientačně... bude to vůbec někdy fungovat jako dříve?

Reagovat 

Datum:  31. 12. 2006 14:43

Mno, ale už by to celkem chtělo... ;-/

Reagovat 

Autor: Jirka (nemecke-obleky.kvalitne.cz)
Datum:  31. 12. 2006 15:02

Sice jsem si nepřečetl celou tuto diskusi, ale přispěji i já svým názorem.
Také jsem nadával na nemožnost vložení aktualizace www stránek, ale poté co jsem se dostal do "tajů" Windows Commandera, tak na něj nedám dopustit. Je to mnohem rychlejší a i pohodlnější. Takže za sebe říkám jednoznačně Windows Commander !
Pěkný nový rok 2007 všem ;-)

Reagovat 

Autor: Markétka (bobinka.wz.cz)
Datum:  01. 01. 2007 12:29

Jak dlouho to tedy bude dočasně nedostupné. Přes FTP to neumím. Děkuji za odpověd.

Reagovat 

Datum:  01. 01. 2007 15:00

:( zhřešil sem...
zkoušel jsem si udělat webku u konkurence...
...no nic stejně je to tam nedořešené nelíbilo se mi to...
Musím Vás pochválit ;)
Máte to tady líp jak graficky tak i podporu..
Dokonce i spravvování souborů tady bylo mnohem lepší...
prostě od Vás neodstoupím ani kdyby jste mně vyhazovali :D
Jste prostě nej ;)

Reagovat 

Datum:  01. 01. 2007 15:01

*bylo a doufám že bude i nadalé takže k tématu...
Bude to vůbec někdy?
Chápu že takových dotazů máte víc a lezou vám na nervy...
ale přesto:
Kdy ho doděláte a proč jste ho vůbec rozkopali?
Díky za odpověď.

Reagovat 

Autor: wiwi (4amazonky.wz.cz)
Datum:  01. 01. 2007 15:46

Taky mi už přetekla trpělivost a snažím se skamarádit s Total Commanderem. Ale pořád mi to píše PORT SELHAL. Co s tím, nevíte?

Reagovat 

Datum:  01. 01. 2007 16:13

Ježin to není možný! X lidí tu po vás chce jen jedno... Vědět cca kdy to asi půjde! To nám nemůžete odpovědět?!

Reagovat 

Datum:  01. 01. 2007 16:31

wiwi - zapni si pasivní režim přenosu
(http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34)

Reiny: v 21. století je možné všechno, kdyby to chtěli napsat tak by to asi už napsali, nemyslíš?

Reagovat 

Datum:  01. 01. 2007 21:06

Yuhůůůůů! Já magor si toho před tim nevšim, je to supr, už mužu aktualizovat!

Návod pro ty, kterým nejde FTP kvůli přeplněnému prostoru:

1. Přihlašte se.

2. Zůstaňte na administraci, a klikněte na nastavení.

3. Jděte na Nastavení reklamy.

4. Úplně dole si nechte nevratně zobrazit reklamní proužek nahoře na všech stránkách. Neni to nic tak hroznýho, jako širokej normální pruh reklamy, jen se úplně nahoře zobrazí taková malilililičkatá lištička, u který si ešče mužete vybrat svoju barvu... ;-)

5. Počkejte max. 2 hodiny.

6. Zkuste si otevřít FTP. Pokud nemáte zaplněno přes 150 MB, tak by již mělo být možno přetahovat soubory.

7. Gratuluji! Mužete s radostí aktualizovat... ;-) Snad to aspoň někomu pomohlo...

Reagovat 

Autor: Dan (daniel1990.wz.cz)
Datum:  02. 01. 2007 11:21

Musím říci že už mě to také štve že správce souborů nejede:-(.Ale nemůžu s tím nic dělat jen čekat.Chápu že spoustu lidí z webzdarma určitě pracuje na chybě a snaží se.Já to oceňuji a jsem rád že webzdarma existuje a jsem s ním spokojen.

Reagovat 

Autor: LSDmasacre (82.100.1.---)
Datum:  02. 01. 2007 11:51

jooo tak koukám že to nefunguje dost dlouho.
ví vůbec někdo důvod thohle výpadku?
Přes FTP prostě nahrávat nechci!
Sice nahrávám na svoji doménu jen obrázky ale stejně!
tak doufám a čakám že to brzy bude v pořádku....
:-((((

Reagovat 

Autor: Pešule (betty.xf.cz)
Datum:  02. 01. 2007 12:22

Chci se pouze zeptat KDY asi správce souborů pojede protože já i spoustu dalších lidí by to docela uvítalo a taky si myslím že FTP polovině nejede takže prosím o ujasnění termínu kdy to pojede a taky jestli mi můžete říci proč to všechno vlastně nejede protože jsem stoho docela mimo!Děkuji předem za odpověď

Reagovat 

Autor: Mary (213.192.20.---)
Datum:  02. 01. 2007 13:39

to je fakt vtip... radíte tu, jak dělat všechno přes ftp... mno dobře, ale to by to nesmělo taky pořád padat... takhle je to celý úplně na dvě věci...
stabilita, předsevzetí pro nový rok?

Reagovat 

Autor: Smile (---.103.broadband2.iol.cz)
Datum:  02. 01. 2007 20:42

To je moc fajn, ale já FTP nemám. Kdy holdáte dát webové rozhraní zpět do provozu?

Reagovat 

Autor: xchipsy (loztrebic.wz.cz)
Datum:  03. 01. 2007 08:30

Já jsem byla nucená aktualizovat přes ftp, ale přes total mi to nejde, tak to dělám přes web.prohlížeč, zadám adresu ftp://...adresa, pak naskočí tabulka která chce jméno uživatele a heslo... Sice je to tak na desetkrát, protože to píše Nelze se přihlásit bla bla bla ale nakonec to na poněkolikáté naskočí :-( pak si otevřu vybraný soubor, který potřebuju aktualizovat, nechám si zobrazot zdrojový kód, všechno zkopíruju, otevřu FrontPage, vložím, udělám úpravy, uložím soubor jako htm, starý vymažu, nový nahraju, přejmenuju na html a je to :-/ Příp. si zobrazím zdrojový kód přímo na webu když stránky otevřu a pak už je postup stejný.. Sice je to zdlouhavé, ale lepší způsob jsem zatím neobjevila :-(

Reagovat 

Autor: Mirek (kono.kvalitne.cz)
Datum:  03. 01. 2007 08:46

Mám dotaz, vidím že správce souborů stále nefunguje, tak se zkouším tedy připojit pomocí stažené aplikace Clear ftp 1.01 a zatím neúspěšně a vidím to v nastavení připojení, jaký bude prosím ten vzdálený adresář?

název připojení: libovolný
Hostitel: neco.kvalite.cz
Uziv.jméno: neco.kvalitne.cz
Heslo: stejné jako na webzdarma
místní adresář: adresář ze soubory www
vzdálený adresář: .....

předem díky

Reagovat 

Datum:  03. 01. 2007 08:57

Vzdálený adresář se nevyplňuje.

Reagovat 

Datum:  03. 01. 2007 09:16

tak bohužel ta aplikace mi nefunguje, nainstaloval jsem si tedy Total Commander 6.54Public a nastavil si vše dle návodu, když se chci připojit, chvilku to pracuje a pak se objeví hláška, připojení se nezdařilo.. jsem si jist, že nastavení jmen, hesla atd.. je v pořádku, žaškrtnul jsem i ten pasivní řežim, ale nic..

Reagovat 

Datum:  03. 01. 2007 09:27

2Mirek: teď jsem to zkusila a připojím se. Nemáš nějaký firewall či proxy, kde by bylo ftp zakázané?

Reagovat 

Datum:  03. 01. 2007 09:33

je to možné zkusím vše ještě jednou odpoledne na svém PC

Zatím díky M

Reagovat 

Autor: Ali (---.karneval.cz)
Datum:  03. 01. 2007 09:43

Mám nastaveno ftp, vše se zobrazuje správně a když chci přehrát soubor pomocí insert+F5 zobrazí se přenos selhal. Nevíte čím by to mohlo být?

Reagovat 

Datum:  03. 01. 2007 09:49

2Ali: nevíme, ale hádáme, že možná už tam nemáš místo. Kolik zabraného místa ti vypisuje log ftp? Je to tenhle řádek: 226 Quotas: using 16816.00 of 50000 KB (33.63% used). Nesmíš tam mít víc než 100%, jinak na wz pomocí ftp nic nepřeneseš.

Reagovat 

Autor: Jay Dany Dee (---.clnet.cz)
Datum:  03. 01. 2007 11:50

Zdravím, své stránky aktualizuji každý týden, ale provoz máte nějak dlouho mimo provoz. Kdy to prosím bude v pořádku? Jistě jsme už všichni hodně nervózní! Trvá to už pár pěkných týdnů a nejde to ani přes ftp! Možná by bylo lepší, když bychom si našli jiný hosting, že? Ale možná bychom měli ještě chvilku počkat. Jste výborný hosting (tedy pokud to jde) pokud by to šlo stále.

Reagovat 

Datum:  03. 01. 2007 12:04

Já teda nervózní nejsem. Sice se budu opakovat, ale mně ftp jede bez problémů. Co to znamená - nejde to ani přes ftp? Dej sem log ftp a třeba zjistíme, čím to je.

Reagovat 

Datum:  03. 01. 2007 12:17

Jay Dany Dee: naměřilo mi to 66499846 Bytes (64941 KB), imho máš už překročený prostor, takže přes ftp nic nenahraješ. To bude tou mp3kou http://jaydanydee.webz.cz/o_me/Demo/Club.mp3, která má přes 60MB.

Reagovat 

Autor: OTA (mafiapage.wz.cz)
Datum:  03. 01. 2007 13:57

PRO MODERÁTORY:

Kdy pude správce souborů

Reagovat 

Autor: Ace (mojefotecky.czweb.org)
Datum:  03. 01. 2007 15:49

Jo, taky by se mi hodilo, kdyby uz spravce souboru chodil. Vim, ze FTP je nejjednodussi, lec bohuzel moje dementni i-netove pripojeni mi pres FTP umoznuje jen download. Upload se kousne u kazdeho souboru na 3% a nejede:-(

Reagovat 

Autor: Tlapy (patriots.wz.cz)
Datum:  03. 01. 2007 18:17

Tak asi takhle: Chápu, že provozovat WZ neni nic lehkého, ale já zrovna tomuto webu dost věřím!
Je spousta lidí, který ten FTP přístup používat neumí. Já osobně vím, že je to přes něj rychlejší a taky jsem přes něj aktualizoval web.
Jenže dnes již nemám možnost ho využívat. Hlavně proto, že nejsem správcem počítače, na který chodím na internet a ani jím být nemůžu.
A tak jsem odkázanej na webové rozhraní.
Takže bych uvítal jeho funkčnost, protože nechci mít na webu zimní výzdobu až do příští zimy.
Toť vše. Předem moc děkuji!

Reagovat 

Datum:  04. 01. 2007 01:13

Jsem nervózní ale to chce klid. Také jsem trochec lama takže co ti mám poslat?

Reagovat 

Datum:  04. 01. 2007 01:18

Nojo Tlapy koukal sem na tvuj web haha, ale alespon budes mit v lete neco vyjimecnyho (bez urazky)

Reagovat 

Datum:  04. 01. 2007 01:20

Thalia: No a tak tedy co mam delat tu smaznout nemuzu. myslel sem ze se tam vejde 200mb

Reagovat 

Autor: SlasheR! (slasher-h3.wz.cz)
Datum:  04. 01. 2007 01:30

tlapy myslim ze si docela koledujes s tim obchazenim reklamy :]
prezto ze je to zakazany tak uvodni stranku "vitejte, vstupte" s reklamou nahore ma kazdej druhej, nevim sice jaktoze to prochazi, ale budiz.. ale ten odkaz scriptem je prehnanost :]

Reagovat 

Datum:  04. 01. 2007 01:41

Jay Dany Dee: zapni si tady v administraci reklamni listu a budes mit 150MB. kdybys nemyslel, ale cetl, co je kde napsany, tak bys to vedel.

Reagovat 

Autor: Zdenka (slunicko1.wz.cz)
Datum:  04. 01. 2007 12:07

Správce souborů stále nefunguje :((( , jak dlouho ještě ?

Reagovat 

Autor: Babkyadedkovci (---.146.freebone.cz)
Datum:  04. 01. 2007 12:12

Panove chyba bude na Vaši straně jen to nechcete přiznat mam 150 MG pros¨toru a stránky přenášim FTP klientem a nejde to přenášet argumenty které tu čtu že někdo něco neumí nebo špatně něco čte neobstojí dyž něco funguje drahnou dobu a najednou se s tím nelze domluvit tak to nebude chybou uživatelu ale správcem webu kterej se o to ma starat ale jako u všeho nechce přiznat svou chybu tak blbečky se snaží udělat z uživatelu takže mu za to moc děkuju myslím správci kterej se má o web postarat aby byl funkční

Reagovat 

Autor: Freeze (---.bluetone.cz)
Datum:  04. 01. 2007 14:05

Ja do toho nechcu WZakum kecat ale maji to tu cele nejake vadne ... Krome toho ze i kdyz mi nefungovalo pripojeni pres FTP po mojem. Tak musim uznat ze po jejich funguje uplne stejne. TAKY NIC! A to ze je v editoru nastaveno místo češtiny švédština nebo něco takového vtipného tak to já za chybu povazuji! (jestli admini ne tak je to asi banda volů, protže změnit to jde velmi jednoduše!). THX za odpovedi ...

+ se tady ukazuje jak funguje podpora. Na jednoduchou otázku kdy to půjde odpoví , že uřivatel má použit TotalCMD nebo něco podobného. To je jako hrách na stěnu házet. !

Reagovat 

Datum:  04. 01. 2007 14:57

Já osobně žádnou chybu či problém co se týče ftp nepociťuji. Schválně jsem se připojila na účet co mám na wz.cz, tedy na tom nejvytíženějším a nahrála jsem asi 8MB soubor bez problémů za pár minut, ani jednou mi to nespadlo. Tak se, prosím, nedivte, že vaše rozhořčení ohledně ftp nesdílím a nemyslím si, že je chyba vždy na straně wz.

U většiny případů, co měli problém s ftp ("nejelo") se nakonec ukázalo, že měli buď špatně nastavené připojení, překročenou kvótu či zaplý firewall. Ale za to snad wz nemůže.

A chcete vyjádření admina, kdy to pojede? On vám napíše, že zítra, tak se tu budete nejdřív radovat a když se to nepovede, tak tu bude tuna příspěvků, že říkal zítra, tak co dělá a jaktože to nejede a že to wz je na *****. Až to bude opravené, tak to bude, nemá cenu se stokrát za den ptát. Toť můj názor.

Reagovat 

Autor: Petr (natosup.wz.cz)
Datum:  04. 01. 2007 17:08

Už podle tvé češtiny usuzuji, že jsi opravdu borec přes zpracování dat. Mimochodem - pamatuješ si, data svého narození?

Reagovat 

Datum:  04. 01. 2007 17:22

No tak to ne. Podle toho jak čtu, to chce každý takové, jaké to bylo a ne aby se porad nejak obchazelo. A pokud to neumite dat do poradku, tak si musite asi na to nekoho pozvat ne?! Pokud si to nemuzete dovolit, tak...bez urazky...to zruste, mi pujdem jinam, a je to.

Reagovat 

Autor: Mike (---.karneval.cz)
Datum:  04. 01. 2007 18:09

Jay Dany Dee: se zbal a di jinam, aspon bude o jednoho remcala min

Reagovat 

problém s češtinou
Autor: MaTTeY (mattey.wz.cz)
Datum:  04. 01. 2007 18:56

Když se připojím přes ftp a chci editovat soubory html, které jsem psal přes webové rozhraní nezobrazují se mi správně znaky s diakritikou. Vím, že je to problém windows, ale pokud chci něco změnit a uložit soubor, čeká mě buď zdlouhavé přepisování všech chybných znaků nebo si tu stránku můžu prostě uložit blbě, což nechci. A něco mi říká, že až bude webové rozhraní fungovat tak tam nebudou pro změnu fungovat všechny znaky co si teď napíšu ve windows.
Kde se dá zjistit kódování které používá webové rozhraní?

Reagovat 

Re: problém s češtinou
Datum:  04. 01. 2007 19:10

Webové rozhraní používá ISO-8859-2. A příště se stačí zeptat jen jednou.

Reagovat 

Re: problém s češtinou
Autor: MaTTeY (mattey.wz.cz)
Datum:  04. 01. 2007 19:26

2Thalia Dik a omlouvam se cekal sem ze treba odpovi i nekdo jinej nez moderator, chapu ze ses vytizena:-)

Reagovat 

jak dlouho jeste?
Autor: Hancza (rehabilitacestudenka.wz.cz)
Datum:  04. 01. 2007 22:14

chtela bych se jenom zeptat, jak dlouho jeste nebude fungovat spravce souboru... nak moc nespecham, takze kdyz tady ctu jake jsou s ftp problemy, tak se mi do toho nechce, ale kdyby mel ten vypadek trvat nak dlouho, tak se to asi budu muset naucit :( dik za odpoved

Reagovat 

Re: jak dlouho jeste?
Autor: Tomáš (---.chot.cz)
Datum:  05. 01. 2007 15:24

Už se dostanu do správce souborů, ale je to stejný jako FTP nejde nahrávat žádnej soubor. Kdy už to sprovozněj. !

Reagovat 

Re:
Datum:  05. 01. 2007 15:48

Výbornně greaficky se mi to sice líbilo víc předtím,ale grafiku zanedbáme.
byl jsem zvyklý že jsem si i soubory .htm .html .php apod. editoval...položku edit sem tam našel jenomže když na ni kliknu
tak se mi oběví prázdné editovací okno...
tohle je konečná verze nebo přibude ještě vylepšení?

Reagovat 

Re:
Datum:  05. 01. 2007 16:14

U domeny wz.cz je tam jeste nejaky problem ktery se bude dnes resit a editace celkove taktez. Opraveno by to melo byt nejpozdeji zitra rano

Reagovat 

Re:
Datum:  05. 01. 2007 16:15

sakra uz vy lamy, to kazdejch 5 minut klikate esi uz funguje spravce ? do toho vam zaitm nic neni, proste az admin rekne ze to funguje, tak to bude fungovat, a vase stupidni do nekonecna se opakujci otazky s tim nic neudelaj, akorat nekoho naserou, tak uz stfu s tema debilnima dotazama

Reagovat 

Re: Slaserovi a ostatním
Autor: jeden z mnoha (dotazy.wz.cz)
Datum:  05. 01. 2007 20:05

Hele Shlasere, proč tak hrubě?

Ja byl a vlastně jsem stale naštvaný, že ten správce nefunguje.

Kdyby napsali lepší nápovědu a podstatně lepší vysvětlení hned na onu první stránku, tak by lidi a "lamy" byli podstatně chytřejší z toho ...

Dále, kdyby nové dotazy byly řazeny od shora - ne každého hned napadne hledat něco někde dole - tak by se nepsaly pořád dokola stejné-obdobné dotazy.

Ať se "probudí" (ukázní) správce či admin ve vztahu k "zákazníkům" či "lamám" a bude líp všem.

Tedy pro ty stále zvídavé:

1) ne každý chce, má chuť, či vůbec může si tak suveréně nainstalovat
"jakýsi" Total Comander ...

2) nemám momentálně více času na bližší vysvětlování, tak prozatím:

a) pro možnost použití FTP musíte mít ve Firewalu (či jak se to píše?) povoleno "Program pro přenos souborů" (platí pro WinXP)

- a v internetovém prohlížeči musí být zatrženo: "... pasívní režim pro FTP ..."

b) v nabídce "START" zvolit Spustit (nebo "Příkazový řádek")
a napsat: ftp

ba) pokud za ftp> bliká kurzor napište: ? (nebo -? nebo /?)

c) pro připojení k serveru napište: open vasweb.wz.cz
příhlašovací jméno: vasweb.wz.cz
heslo: ******

ca) pokud se budou objevovat hlášky, že jste byli odpojeni, tak hned nezoufejte a prostě vytrvale pokračujte (asi 3-5x) - samozřejmě nemá cenu 20x , je-li to pořád stejné hned po příkazu "open"

cb) ověření, zda jste připojeni vždy zkuste napsat: dir
(měl by se objevit výpis Vašich souborů na webu)
- pokud to hlásí "nepřipojeno" tak přemýšlejte a prověřte zda nemáte něco v pořádku - případně napište na <dotazy.wz.cz> pokusím se pomoct, ale nepospíchejte na mne

d) jste-li připojeni, pak (pro aktualizaci původního souboru)
nejdřív smažte původní soubor příkazem: delete puvodsoubor.htm

- mělo by se objevit: ...sucesful

a pro nahrání nového souboru (nebo aktualizovaného)
napište příkaz: append d:\adresar\novysoubor.htm

(d:\ je jméno disku a \adresar\ jméno cesty k souboru
\novysoubor.htm je samozřejmě to, co chcete nahrát ...
- ale to už asi víte, když chcete aktualizovat dosavadní stav Vašeho webu)

e) po nahrání souboru by opět mělo proběhnout ono ...sucesful

f) pro ukončení-odhlášení z webu napište příkaz: close
a mělo by Vám to napsat: goodbye

- kdyby ne tak opět příkazem dir si můžete ověřit, zda jste ještě přípojení (objevil by se vypis souborů na webu)

a pokud už se objeví: nepřipojeno pak staččí již napsat: bye (quit, nebo exit)

Ahoj všem!

Reagovat 

Re: Slaserovi a ostatním
Datum:  05. 01. 2007 20:21

promin, sem se rozlobil :P fakt mi pride ze ty lidi pri psani prispevku nemyslej... aspon se sebe zeptejte jaky to ma vyznam a co tim ziskate, kdyz tu padla stejna otazka 100x, jaka je pravdepodobnost, ze na vas 101. prispevek nekdo odpovi ? nestoji to za to

Reagovat 

Re: webove rozhrani
Datum:  06. 01. 2007 09:54

Tak jsem si všiml že spoustu uživatelům nahrávání nejde přes to nové mě to jde ale více mi vyhovoval správce byl bych moc rád kdyby jste dali zase zpátky správce až se opraví.
Dan

Reagovat 

Re: všechno možné
Datum:  06. 01. 2007 10:11

tak co tu položku edit upravíte kdy?
vím že Vás s tím otravuje i víc uživatelů ale měli ste to nechat
tak jak to bylo předtím a né se v tom hrabat.
spůsobily jste tak problémy jak sobě tak i nám :|
a to myslím vážně

Reagovat 

Autor: Annica (staj-lear.wz.cz)
Datum:  06. 01. 2007 11:12

No, tak zaplaťpánbůh za to, že máme aspoň něco a že lidem, kteří mají problémy s FTP jde nahrávat na web. Sice to občas "spadne", ale aspoň něco, díky.

Reagovat 

Autor: blahapet (uplet.xf.cz)
Datum:  06. 01. 2007 12:22

Pokud někdo má problémy se vůbec z jakýchkoli důvodů k FTP dostat, tak zkuste moje webové rozhraní:

http://blahapet.wz.cz/index.php?file=518

Reagovat 

FTP nejede
Autor: ElectriX (error.unas.cz)
Datum:  06. 01. 2007 13:55

Svoje stránky dělám převážně ze školy, kde máme zakázán přístup na FTP port (takže nepomáhá ani pasivita, ani proxy prostě nic), proto jsem si udělal vlastní redakční systém, jenomže chyba: vše funguje až na jakékoiv nahrávání souborů na server. Pokud použiji funkci copy() napíše chybu, že Safe Mode je zapnut, pokud použiji move_uploaded_file() říká zase že skript s UID 99 nemá práva přistupovat ke složce, jejíž UID je 0. Prostě tady nic nejde. Už si nevím rady, prosím může mi někdo poslat funkční PHP kód na upload souboru? Díky, a ještě jedna věc: WWW rozhraní má problémy s kódováním Wndows-1250, to už asi víte, ale nebylo by snad tak těžké, udělat tam jeden select na změnu kódování. Dost webových stránek toto kódování používá, a tím pádem jsou tak trošku odkázáni na FTP, které jim za určitých podmínek (jako jsou ty moje) nechodí. Pokud se cokoliv, co jsem teď napsal do tohoto fóra už zde řešilo, omlouvám se, ale namám čas procházet příspěvek po příspěvku. S pozdravem ElectriX

Reagovat 

Re: FTP nejede
Autor: Tom (---.inet.ceznet.cz)
Datum:  06. 01. 2007 14:15

ElectriX: to nebude tím, že <duraz>tady</duraz> nic nejede, to bude <velky_duraz>lidma</velky_duraz> =)
Já mám sice přístup k FTP odkudkoliv, ale i kdyby; což takhle si jednou zajít do ikavárny a tam přez FTP nastavit práva? He? To nejde? Ne? Já bych řek že jo!
Nemají v kavárně FTP klienta? Ne? A ty neznáš portable software? Já si s sebou kamkoliv nosím 1/4gb flash s firefoxem (má mj. rozšíření FireFTP), s Thundenbirdem a dalšími programy a ještě se mi nestalo, že je nemohl použít.

Reagovat 

Datum:  06. 01. 2007 15:55

blahapet: otazkou je jak si to na web nahraji kdyz maji s FTP problem..

Reagovat 

Autor: blahapet (uplet.xf.cz)
Datum:  06. 01. 2007 17:35

Richard:

To jsem myslel až jim to půjde.

BTW: V nynějším Správci souborů když kliknu na soubor a dám editovat, zobrazí se mi prázdná textarea i když soubor text normálně obsahuje. Jak tedy mají editovat soubor ti, co nemají možnost eftýpkovat? Pokud se to tu už řešilo a ví se o tom, tak se omlouvám, ale nechtělo se mi tento dlouhý thread jednotlivě procházet.

Reagovat 

Datum:  06. 01. 2007 17:39

2blahapet: ví se o tom a řeší se to.

Reagovat 

Autor: Daimon (daimon.webzdarma.cz)
Datum:  06. 01. 2007 18:36

Je výborný, když se v threadu nazvaném FTP nejede objeví moderátor a doporučí místo nefunkčního správce souborů použít FTP:
(Thalia (moderátor)
Datum: 04. 01. 2007 14:57).
Fakt jste mně pobavili - ha ha ha. Ono totiž asi to FTP zřejmě nejede, že? A že nejede, to teda nejede :o( Jsem u webzdarma více než rok, nic jsem nezměnil, mám přístup z několika různých IP adres a různých počítačů. Kdepak asi jen ta chyba je?

Reagovat 

Datum:  06. 01. 2007 18:50

Diamon: ha ha ha .. právě jsi pobavil ty mě. FTP jede, chyba bude na tvých přijímačích; případně v tobě. Přečti si návody na FTP ze sekce podpora a pokud ti nebude něco jasný, tak se zeptej, ale proboha, <duraz>NORMÁLNĚ</duraz>!
Thalia radí dobře, to jenom někteří, kteří nedokáží tu a tam pochopit některé věci mají problémy. (schválně píši v neurčitém tvaru, aby mě zase někdo nekritizoval za to, že z něj dělám vola)

Reagovat 

Datum:  06. 01. 2007 18:55

Thread se pokud vím jmenuje "Správce souborů dočasně mimo provoz" a použití ftp je doporučováno hned v prvním příspěvku od Richarda.

>>Ono totiž asi to FTP zřejmě nejede, že?
Nezbývá mi než se opakovat. Mně ftp jede, jak z domova, tak i z práce. Doma uploaduju rychlostí okolo 100KB/s, v práci 30KB/s.

Reagovat 

trpělivost
Autor: yorika (---.mdscz.com)
Datum:  06. 01. 2007 21:44

mějte trpělivost se všemi, každý jsme jednou začínali s pc a jen si vzpoměňte na ty začátky, takže všichni co jsou tady už nějaký ten pokrok udělali, ti co jsou dál by měli podat pomocnou ruku, nakonec my všichni bychom měli poděkovat těm, kteří se tu starají o to, abychom mohli své stránky mít na netu, zaslouží si obdiv nyní při tom výpadku, že zvládli to bombardování kritiky, hodně úspěchů a co nejmíň výpadků!

Reagovat 

Re: trpělivost
Autor: Elektrostraka (elektrostraka.webzdarma.cz)
Datum:  06. 01. 2007 23:08

No, já bych si dovolil velmi odporovat, že nemožnost použití FTP je neschopností autora stránek. Některé proxy servry neumožňují vůbec žádný režim FTP - ani pasivní. Je to divné a otravné, ale je to i můj případ.

Proto jsem si taky už dávno vytvořil vlastního správce souborů, který jsem si ihned nahrál na webzdarma. Používám ho kdykoli mi nejde FTP, a funguje VŽDYCKY, když jede web :) Doporučuju tuto možnost všem - naloudovat si na stránky vlastního PHP správce souborů.

Reagovat 

Autor: pet (fcbohemia2005.unas.cz)
Datum:  07. 01. 2007 00:16

Prosím odkdy asi bude funkční správce souborů?Nejde mi nahrát aktualizace stránek a navíc jsem (blb) dal save v index,html a už mi nefungují stránky!Přes commander nemohu nahrát nic ,protože když dám nahrát soubor tak to začne nahrávat ale hned mi to napíše že se vyskytla chyba a konec.Prosím poradte nebo mne mí spoluhráči -pro kterém dělám stránky -sežerou.Ted nejsou vůbec funkční!

Reagovat 

Datum:  07. 01. 2007 00:36

2pet: jakou chybu to napíše? Můžeš sem dát log ftp? (v TC poklikej na obdélník vedle tlačítka Odpojit a otevře se ti).

Reagovat 

Autor: Ludja (---.dragon.cz)
Datum:  07. 01. 2007 01:55

Pro ty chytrolíny co tady pořád machrujou, jak je jednoduché ftp. Příklad: Měl jsem tam milion souborů, které jsem upravoval ve správci souborů. Teď když dělám stránky přes php editor, tak to taky sice jde, ale jak si mám asi pomatovat ty jména souborů, např. s fotkou? Trošku patovka, že.......................................

Reagovat 

Datum:  07. 01. 2007 02:01

2Ludja: nechápu tvůj problém. Ani co má společného s ftp.

Reagovat 

Datum:  07. 01. 2007 02:09

2Ludja:
Bravo, ze umis takto delat web.

Spravny webmaster NIKDY neaktualizuje soubory primo na webu, ale na lokalnim pocitaci. Duvod je prosty. Zaloha a prehled. Pockej az ti dejme tomu zrusi web a nebudes mit zadnou zalohu.
Jinak je tvoje chyba, ze si nepamatujes umisteni tech souboru. Na lokalu mas lepsi prehled a navic je to rychlejsi.

Nechapu lidi co pouzivaji jen spravce souboru. Ale je to jejich vec.

Reagovat 

Datum:  07. 01. 2007 02:12

...jak si mám pamatovat všechna ta jména souborů, např. s fotkou, které jsem měl uložené ve "správci souborů"?... to je můj problém.

Reagovat 

Datum:  07. 01. 2007 02:19

No jo, odteď si asi budu muset všechny ty jména psát na papír...to bude nejistější :o)))))))

Reagovat 

Datum:  07. 01. 2007 07:46

Tomík: Myslím, že se spousta lidí teď urazila při zmínce o "správném webmastrovi" :-) Já asi nejsem správný webmaster, ale mám dva weby a ty jsou, abych to dobře vystihla, celkem rozsáhlé a kdybych je editovala na disku a měla tam uložený každý soubor, můj počítač by se musel nafouknout (už proto, že PC používá zbytek rodiny a také v něm potřebují svůj prostor). Proto mi víc vyhovuje správce souborů, budu ráda, až bude zase fungovat (a doufám, že se zase zavede), ale zatím jsem schopna se spokojit s tím, co je a pár souborů, co chci aktualizovat si na disk uložit. Nikdy prostě nebudu "správný webmaster" :-)

Reagovat 

Datum:  07. 01. 2007 08:23

thalia:Quotas: using 12548400 of 50000 kb- ale píše mi to i když chci nahrát třeba jen obrázek s menší velikostí. Jo a jinak vám držím palce at toho správce dáte dokupy .Chce to trpělivost a věřím Vám!

Reagovat 

Datum:  07. 01. 2007 08:25

thalia: Tak jinak ,zobrazuje se mi chyba:550 STOR: Quota exceeded

Reagovat 

Datum:  07. 01. 2007 08:49

pet: sním, či bdím : 12 548 400 - jestli je to pravda tak překračuješ asi 251x povolenou kapacitu webu

550 STOR: Quota exceeded - znamená, že jsi vyčerpal přidělený prostor a do té doby než se dostaneš pod přidělený limit pomocí FTP na server nenahraješ nic

Reagovat 

Autor: Tommy (sumatra.wz.cz)
Datum:  07. 01. 2007 09:05

Annica: "můj počítač by se musel nafouknout " - píšeš, že máš dva weby - tudíž teoreticky max. 2x150 MB - dnešní standartní harddisky mají kapacity ve stovkách GB - ale i na jakejkoliv menší disk (či USB flash disk) se ti těch ušmudlanejch 300MB vejde;) A jestli ne, tak řekni ostatním členům rodiny, že prostě potřebuješ místo:D

Reagovat 

Datum:  07. 01. 2007 11:41

Annica: jak rika Tommy, pokud ovsem nejsi podobny pripad jako pet

(using 12548400 of 50000 kb - je to wz ale skvely hosting, coz? :-D )

Reagovat 

Datum:  07. 01. 2007 12:01

OT
Tonik: já myslím, že Annica je takový případ, že se potuluje po internetu a když uvidí fotku nějakého hezkého koně tak ho zažene do své virtuální stáje

Reagovat 

Datum:  07. 01. 2007 12:29

:-)
12GB prostoru zadarmo to nedava tusim zadny svetovy hosting ;)

Reagovat 

Datum:  07. 01. 2007 13:39

Prosím vás (moderátoři) jak to vypadá s opravou správce už mě to nebaví čekat čekat a stále čekat aniž bych věděl jak to vypadá,a ví se aspoň trošku kdy to bude zase tak jako dřív doufám že tam nenecháte to co je tam teď místo správce
Dan

Reagovat 

Autor: Jan Krejci (honzakrejci.wz.cz)
Datum:  07. 01. 2007 13:46

tak ja to bez problemu vsechno nahraju pomoci ftp na administraci do spravce souboru, ale pak uz mne to nejde editovat a aktualizovat svoje stranky www.honzakrejci.wz.cz

Reagovat 

Datum:  07. 01. 2007 13:47

Jo a pripojuji se k Danovu dotazu

Reagovat 

Datum:  07. 01. 2007 14:20

Dan, Jan Krejci, a další: vykašlete se na toho správce souborů, stránky editujte u sebe na PC v <duraz>pořádném HTML editoru</duraz> a na web je kopírujte pomocí FTP. Není to zase až tak složitý a určitě to <duraz>neni jen pro zkušené</duraz>!

Reagovat 

Datum:  07. 01. 2007 16:09

Takže to prý už jde. Tak díky:) Ale koukám na to, jde to, vložím soubor, koukám, zda tam je a ono s prominutím HOVNO!TAK CO TO JE ZA BORDEL!
!KUA

Reagovat 

Datum:  07. 01. 2007 16:35

Jay Dany Dee:
Kua? Kde a za kolik? Co? Já nevím, jestli jsi vážně tak blbej, nebo si na to jenom hraješ. Kdyby jsi čas od času četl obsah fór, tak by jsi zjistil, že:
Správce souborů obsahoval chybu, chvíli nebyl k dispozici a byl nahrazen novým programem s názvem phpWebFTP. Bohužel ještě není plně odzkoušený pro provoz na WZ a sem tam něco nefunguje. Proto se <maximalni_mozne_zvyrazneni>doporučuje používat FTP a těm co s ním neumí nebo mají problémy, tak aby začali číst!</maximalni_mozne_zvyrazneni>

A od teš si začínám dělat čárky, kolika hňupům se to bude ještě opakovat: |

BTW: sorry za ostrej příspěvek, ale lidská blbost je vážně nekonečná!

Reagovat 

Datum:  07. 01. 2007 17:53

Pro mě je lepší nahrávat ručně než přes FTP.Prosím moderátoři napište sem něco už je to pěkně dlouho co nefunguje správce a myslím že spoustu lidí by to uvítalo doufám že to pojede ještě vůbec někdy protože už z toho šílím
Dan

Reagovat 

Datum:  07. 01. 2007 18:22

Dan:
coy by ti měli jako napsat? To, co tady už je ti nestačí? Přestaň šílet a začni používat mozek a FTP.
Čárka č. 2: | |

Reagovat 

Autor: Raptor (85.207.107.---)
Datum:  07. 01. 2007 19:32

jak zde již bylo řečeno, nejlepší možnost jak nahrávat soubory na web je přes vlastní skript, důrazně to doporučuji, jelikož jse mi například teď nedávno stalo že člověk kterému dělám správce webu, (za slušný prachy) vymazal nějakým záhadným spůsobem všechny fotky, bylo jich tam něco kolem 18000. nejsem blázen abych to nahrával postupně, vědšina rozhraní na přenos mají tento přenos limitovaný jen na určitou dobu, například 2 min a podobně.

jinač, jednoduchý návod na spuštětí ftp přes nějakou složku v pc...

do adresy zadáte například ftp://ftp.etsmalynarod.wz.cz/ je zde menší problém z přihlašováním, ale na 10 pokus jse to určitě povede :D

Reagovat 

Datum:  07. 01. 2007 19:33

Chtěl bych říct to když jdu nahrávat tak to přibližně po 1-2 souborech vypadne a musím se znovu přihlašovat. A za druhý mi pořát někdo píše sprostárny na web a já to nestíhám mazat, když mu zablokuju ip adresu do diskuse, tak on se připojí znovu pořát píše, ale pokaždý z jiného ip. jak je to možný poradte. díky.

Reagovat 

Datum:  07. 01. 2007 19:47

Raptor: budu ti oponovat: pokud s FTP neumíš, tak je pro tebe určitě lepší používat jakýsi poblázněný skript o kterém píšeš. Pokud FTP rozumíš a umíš s ním pracovat (nezlob se na mě ale TC je pouze náhražka pro exoty), tak musíš uznat, že FTP je nejlepší možnost jak po internetu přenášet soubory. Ono to už má FTP v názvu - File Transfer Protocol.
A nemlž, já problémy s přihlášením nemám, jakmile kliknu na Conenct, tak do 10s koukám na / . Hold se musím opakovat - není to chyba na serveru ani v žádném programu; <duraz>je to lidma!</duraz>

Tomáš: spojení mezi serverem a tebou se automaticky ukončí po 300 sekundách (pokud nepřenášíš žádné soubory). Takže jednoduchý způsob jak se tomu vyhnout: připoj se, k sobě na PC si ulož soubory které chceš upravit, odpoj se, uprav si soubory, připoj se, nakopíruj je na server a odpoj se. Simply Clever!

Reagovat 

Autor: zdenda (auto1.wz.cz)
Datum:  07. 01. 2007 21:23

Chtěl bych se jenom zeptat zda-li správce souborů bude někdy ještě fungovat tak jako dřív? A druhá otázečka : když si chci editovat hlml stránku tak se mi nic nezobrazí a dokonce si tu stránku nemůžu ani stáhnout na svůj kompl abych si ji upravil. Může mi to někdo prosím vysvětlit a nebo říct co se to tady děje za bordel. Díky za odpověď

Reagovat 

Datum:  07. 01. 2007 22:03

Omlouvám se borci nebylo to 1200000 ale12000,00.Vím že i přesto jsem překročil kapacitu a okamžitě jsem podnikl opravné kroky.Omlouvám se velice ale vůbec mne nenapadlo tohle hlídat ,protože jsem měl pocit ,že je to nějak hlídaný a nejde to překročit!Znovu velká omluva ,ale to znamená pro mne nějak se dostat k vtšímu prostoru a to bohužel asi placené ,ale to se mi pak nevyplatí dělat pro kamarády stránky o mužstvu a platit za to.Stačí že patím za internet.

Reagovat 

Datum:  07. 01. 2007 22:11

pet: zapni si v administraci reklamni listu a budes mit 150MB prostoru

Reagovat 

Datum:  07. 01. 2007 22:23

Já ji tam mám

Reagovat 

Datum:  07. 01. 2007 22:27

To jsem to vymazal zbytečně?! Ale proč mi to tedy píše že jsem překročil když mám tedy(asi) 150 MB a měl jsem 12000,00?

Reagovat 

Datum:  07. 01. 2007 22:32

>>using 12548400 of 50000 kb
Takhle je to v logu? Pokud ano, pak jsi obsadil 12000MB, přičemž máš mít jen 50MB.
Pokud jsi tam zapomněl tečku, takže je tam
using 125484.00 of 50000 kb
tak i tak jsi překročil kvótu. Ale imho po zapnutí lišty na 150MB by mělo jít nahrávat.

Reagovat 

Datum:  07. 01. 2007 22:47

Nerad obtěžuji ale lištu mám zaplou od začátku.Každopádně ted je to v pořádku ale zrušil jsem fotogalerii atd.Dík ale za radu ,protože přes FTP už to jde .Ted tam mám napsaný :Quotas:using 4624.00 of 50000 kb.Jen nechápu když tam mám tu lištu (reklamní) proč tedy nemám 150 MB.V nastavení jsem to kontroloval a mám ji zaplou dole .Mrkni:www.fcbohemia2005.unas.cz

Reagovat 

Datum:  07. 01. 2007 22:56

Co se týče lišty a 150MB. Wz nabízí od září dva druhy reklamy - banner a lištu (byl rozeslán hromadný email). Ty máš jen banner na všech stránkách dole. Kombinace lišty a banneru:
Pouze banner = 50MB - automaticky po registraci
Pouze lišta = 100MB - aktivaci lze žádat zde na fóru, v nastavení tato možnost není
Lišta + banner = 150MB - lištu zapneš v administraci v nastavení reklamy (dole), lišta je např na markovo.wz.cz - modrá lišta nahoře.

Reagovat 

Datum:  07. 01. 2007 23:20

Díky borec.Moc si vážím takovejch lidí.Funguje vše a i prostor se mi navýšil.Díky moc!Ještě že je se na koho obrátit!Kdybych mohl zvedl bych Ti plat!Fakt moc díky.Přál bych všem aby se naučily přes to FTP protože já uměl jen přes Správce souborů ,ale ted vidím že přes Commander je to mnohem lepší.No jo jsem obyčejnej kuchař.Třeba někdy oceníte mou pizzu§

Reagovat 

Autor: ali (hovorcovice-fotbal.wz.cz)
Datum:  08. 01. 2007 08:10

Tak jsem tak celkem pochopila pročpa mi nejde nahrávat mé stránky upravené html přes správce souborů. A asi to v nejbližší době nepůjde, že? nebo snad ano.

Dále tedy jak dostanu upravené html soubory na moje webovky? prosím pokud někdo může malý a stručný návod tedy jak použít FTP. Děkuji obyčejná holka, žádný PC expertos:-)

Reagovat 

Datum:  08. 01. 2007 08:18

Máš-li TotalCommander, pěkný návod s obrázky je zde. Lze samozřejmě použít i jiného ftp klienta, parametry připojení jsou stejné.

Reagovat 

Autor: maxim (62.177.118.---)
Datum:  08. 01. 2007 09:48

Proč mi dneska začal WinCommander hlásit při pokusu připojení 500 Illegal PORT command , příkaz PORT selhal.

Reagovat 

Datum:  08. 01. 2007 09:53

2maxim: http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?28

Reagovat 

Autor: maxim (62.177.118.---)
Datum:  08. 01. 2007 09:55

dík,

Reagovat 

správce souborů.
Autor: Radek (terrinka.unas.cz)
Datum:  08. 01. 2007 10:07

Dotázek. Existuje nějáký FTP, co se dostane přez zaheslovaný přístup na web? Mám na net přístupové jméno a heslo, zrušit h nemůžu, a total comander a jiné FTP nejdou proto používat. Sprácve souborů taky nejde. Dá se něco udělat, abych mohl vesele aktualizovat stránky?

Reagovat 

Re: správce souborů.
Datum:  08. 01. 2007 11:00

Radek: zaheslovaný přísptup = Proxy? Pokud jo, tak vyzkoušej třeba FireFTP. Je to doplňěk pro FireFox a připojíš se sním všude, kde se s FireFoxem dostaneš na web.
Jinak ještě by mělo stačit nakonfigurovat připojení u tvých stávajících klientů.

Reagovat 

Datum:  08. 01. 2007 13:06

Prenos pomoci ftp se konecne dari, parada. Ted prosim o radu na "nejakej poradnej HTML editor" proste neco na tvorbu webu. Doted jsem delal v Notepadu. Diky za rady minule, soucasne i budouci.

Reagovat 

Datum:  08. 01. 2007 13:36

Jan Krejci: sice už jsme OT, ale budiž: pokud chceš editor kódu, tak zkus třeba NVU, PSPad, ... já jsem zvolil PSPad a jsem spokojený.

Reagovat 

Datum:  08. 01. 2007 15:35

Firefok jsem nainstaloval, FireFTP taky, ale mám trošku problém, stáhnul jsem nějáký anglický a fakt nevím, jak nastavit, abych se dostal na moje stránky, přez proxy:(

Reagovat 

Autor: pav (pavlag.webzdarma.cz)
Datum:  08. 01. 2007 16:18

dobry den,
chtela jsem vas pozadat o informaci,
Az dopusud jsem aktualizovala moje stranky pres PSPad a Window comander. Po novem roce , kdyz se chci pripojit znovu nefunfuje mi heslo, tedy haze mi to chybu-530-login inccorect, Heslo jsem nemenila,a nejde mi se pripojit, co s tim prosim mohu delat?mohu se dotat k sobe do schranky na webzdarma, tam heslo funguje ale pres ftp se nemuzu pripojit.vemi vam dekuji za pomoc

Reagovat 

Autor: Non_E (---.law.muni.cz)
Datum:  08. 01. 2007 17:12

Dejte sem výpis záznamu ftp spojení. Z něj se dá vyčíst problém. Každý slušný ftp klient by ho měl někde nabízet. Pro inspiraci nebo radu, jak získat tento zázhnam (anglicky log) prohlédněte toto téma nebo použijte hledání.

Reagovat 

Datum:  08. 01. 2007 17:17

Jasně, j jsem v pohodě, i přes ty urážky (no, připadá mi to tak, sorry). Prostě v tom kompu už neni místo na ukládání mejch webů, tak je to takhle, no! Příště budu radši držet hubu, než aby se mi nkdo navážel do stránek!

Reagovat 

Datum:  08. 01. 2007 17:22

ds: Jo a mimochodem - jak ty můžeš vědět, co dělám na internetu? Jako sorry, ale když tady člověk chce diskutovat na téma "podpora" a někdo mu začne předhazovat, jaký údajně je, tak promiň, ale docela to naštve! A pokud to myslíš vážně, tak proč jsi nenapsal(a):
Annico, ty seš taková a taková
a píšeš to někomu jinýmu, jako by se mě to netýkalo. Stejně si to sice přečtu, ale je to neslušnost. A pište si sem co chcete, protože do tohohle fóra se se žádostí o pomoc už nikdy neobrátím! Nazdar!

Reagovat 

Autor: Jeliman (---.15.212.194.contactel.net)
Datum:  08. 01. 2007 18:42

Poradí pls nekdo, jak dostat na index stranku kod pro pocitadlo, kdyz spravce nefunguje. FTP mi funguje, ale nevim jak to pocitadlo tam naimplantovat. predem moc diky za radu. martin

Reagovat 

Datum:  08. 01. 2007 19:41

Chtěl bych říct i když nám zablokovali ftp prostřetkovatel internetu, tak prostě chci nahrávat na web a dnes jsem tam nahrával jdu tam teď a prý je tam další chyba co stím?

Reagovat 

Datum:  08. 01. 2007 20:19

Správce je již funkční

Reagovat 

Datum:  09. 01. 2007 09:47

Tak FTP u firefoxu mi píše toto: Unable to make a connection. Please try again.
Myslím, že to mám asi omezený správcem sítě. Problém mám, že normálně(soubor po souboru na wz) můžu nahrávet na mých stránkách kromě jediných. Stránky mám 3 a jen na jednich to nejde:(

Reagovat 

Autor: Ludin (winyanota.wz.cz)
Datum:  09. 01. 2007 09:55

Poradí mi někdo? Přes ftp se připojím normálně.... Ale jde mi pouze přenos web-disk. Při kopírování disk-web TC píše: Přenos selhal, pokračovat v činnosti? Dělá ty při normálním i pasivním režimu. V přenášecím okně se objeví 403 forbidden.
Jinak ten webový správce se mi tváří že funguje ale nenahraje na web vůbec nic.....
Jo a ftp v internetovém prohlížeči mi ani nenabídne možnost se přihlásit...
A teď se ukažte. :-)
Diky za odpověď.
Jo a mohli by odpovědět ti šťastní co jim ftp chodí bez problémů a nechápou jakto že to ostatním nejde....

Reagovat 

Autor: Kocourek (kocourkuvblok.unas.cz)
Datum:  09. 01. 2007 10:37

Mám uplně ten samej problém ještě přes to staré web.rozhraní bylo možno něco normálně poslat přes to nové to taky nic neodešle. Ze stejného TC na web kamaráda(taky wz) vše v pohodě tak chyba asi bude někde v tom mém webu ale nevím kde.

Reagovat 

Datum:  09. 01. 2007 10:42

2Ludin&Kocourek: kolik máte podle logu ftp zabraného místa? (v TC poklikat na bílý obdélník vedle Odpojit a hledat text Quotas using).

2Ludin: porušuješ podmínky zobrazování reklamy. Od září už nesmí být banner pouze na takového úvodní stránce - viz podmínky.

Reagovat 

Autor: Kocourek (kocourkuvblok.unas.cz)
Datum:  09. 01. 2007 12:33

" (v TC poklikat na bílý obdélník vedle Odpojit a hledat text Quotas using)."

Dík. To je ono bylo tam už přes 100% po smazání některých souborů už to je zase v pořádku.

Reagovat 

Autor: Ami (fighter-ami.wz.cz)
Datum:  09. 01. 2007 16:22

Precetla jsem si todle tema do poloviny ale stejnak nemuzu najit proc mi to nejde, Comandera pouzivam uz veky...vzdy mi to slo, mam furt stejne nastaveni. Ted mi ale pri komirovani haze "Prenos selhal, pokraocovat v cinnnosti?" kdyz dam ano tak to stejne nejde...zkusila jsem se prihlasit na ftp pres IE ale kdyz mam zadat uziatelske jmeno a heslo...vse zadam spravne, tedy adresu stranek bez ftp nebo www a svoje spravne heslo...stejne me to nechce pripojit a hazi mi to stale to same okno pro prihlaseni dokola. jsem z toho nestastna nejde mi to uz par dni a denne to zkousim a nic...zadny firewally nemam. mam este jednu starou stranku na webu zdarma a tam mi to jde v pohode...takze babo rad. Pokud je tu uz nekde odpoved na muj dotaz omlouvam se ale zvladla jsem prekousat todle tema jen do poloviny. Diky moc..snad mi nekdo pomuze.

Reagovat 

Datum:  09. 01. 2007 16:47

Ami: IE stojí za *****, tam nic nezkoušej, stejně to nemá cenu. Pokud ti TC hlásí chybu při přenosu směrem na server, tak jsi asi přesáhla limit filesystému. Mrkni do LOGu spojení, kolik máš obsazeno (něco jako "Quotas: using 14144.00 of 50000 KB (28.29% used)" ).
No a jen tak mezi řečí, tohle vlákno se věnuje Správci soubor, tak se nesmíš divit, že jsi o FTP moc nenašla ;)

Reagovat 

Autor: kdosi (nawebumem.wz.cz)
Datum:  11. 01. 2007 17:15

POZOR POZOR!
Nechci šířit mylnou zprávu, ale když jsem se odhlašoval z NOVEHO "správce souborů", tak ve skutečnosti jsem nebyl odhlášen úplně, tedy stačilo se vrátit o dvě stránky zpět (přes ŠIPKU menu "Zpět") a mohl jsem pokračovat ve své schránce, tedy klidně třeba do "Info" nebo "Nastavení" ...

TOTO je nebezpečné na počítačích s více uživateli, které jsou trvale přihlášeni na IE, tedy když se nevypne IE prohližeč !

Až když jsem se odhlásil po staru (přes původní menu "Odhlášení"), tak už nešlo nic znovu načíst ...

WEBMASTŘI, udělejte s tím NĚCO ... !

Reagovat 

Autor: ZdenekHQ (80.83.71.---)
Datum:  11. 01. 2007 18:31

1. už alespoň víte, kde je ta díra ? Ten FTP-čkovej správce souborů vypadá na to, že to dodnes nevíte....

2. prošli jste si originál "syslův" wz-hack napsanej ve vbs ? Leží vám přímo pod nosem... Podobná (či téměř stejná) metoda se s úspěchem používala při uploadu nežádoucích php scriptů při hacku IPB diskuzních fór...

Reagovat 

Autor: Janina (zuzananorisova.wz.cz)
Datum:  13. 01. 2007 11:00

Přiznávám, že holt jsem debil, ale mě ftp taky nefunguje.. normálně zadám adresu, jméno, heslo... pěkně se tam připojím, ale jakmile tam chci něco nakopírovat, tak se mi znova objeví okno pro přihlášení.. a pořád dokolečka.. už od půlky prosince nemůžu nic aktualizovat a dost mě to štve.. ten správce souborů co je tady te´d mi taky nefunguje.. dostanu se tam, dám nahrát soubor, ale nic se na stránce neobnoví.. :-( už si s tím fakt nevím rady.. :-(

Reagovat 

Datum:  13. 01. 2007 11:08

2Janina: kolik máš obsazeného místa? Kde to zjistíš, je napsáno o pár příspěvků výš.

Reagovat 

Autor: ZdenekHQ (80.83.71.---)
Datum:  14. 01. 2007 14:09

-> Janina : Mimochodem, ty stránky ve Firefoxu nefungují. Když kliknu např. na FOTKY, zobrazí se mě v rámu jen zdrojový kód, navíc snad psanej částečně ve wordu či co to je....

Sorry za OT.

Reagovat 

Datum:  19. 01. 2007 16:06

¨Je to pěkně na ... Sice je hezký, že Správce souborů "funguje" jako ftp, ale k čemu to je, když to pořád padá?! Potřebuju k jednomu souboru nahrát 4-6 fotek, a pro nahrání jedné jediné se musím asi 6x pořád přihlašovat... Ty fotky potřebuju do adresáře, který je jako podadresář (příklad: Nabídka/Sites/Prifoto/Asta/...) no a je zázrak, když se bez toho aby to spadlo dostanu až k adresáři Asta... ale je to stejně na nic, protože to zaručeně spadne, jakmile se pokusím nahrát fotku... příp. to "leze" po procentech, pomaličku tam nabíhá 5..6..7......25..26...27.....42..43... A už na to nemám nervy :-( Potřebuju zaktualizovat komplet nabídku, je to 5 stránek, každá má 7-8 psů, ke každému potřebuju soubor Další foto a ke každému souboru je 4-6 fotek :-( Nejsem Einstein na matematiku, ale s pomocí kalkulačky jsem se dostala k číslu 40 souborů (další foto) a cca 160 - 240 fotek! A jak to mám asi udělat, když jednu jedinou fotku nahrávám půl hodiny, protože to pořád padá?!?! Prosím poraďte mi někdo způsob, jak se to dá udělat pokud možno během jednoho dne a ne za půl roku :-( Ftp přes Comandra mi nejede (háže to buď Nelze se připojit nebo Login incorrect atd, ikdyž dám Pasivní přenos), když to zkusím přes prohlížeč jako ftp://.. (webadresa), tak to chce pořád heslo, zadám, enter - znova okno - heslo a text Nelze bla bla bla. Je to pořád dokola :-( Pojede původní Správce vůbec někdy?!?!?

Reagovat 

Autor: Mike (djchemo.wz.cz)
Datum:  19. 01. 2007 16:50

Zkus to ještě přes průzkumníka windows. Do adresy dej ftp://tvastranka.wz.cz a pak už tě to požádá jen o uživatelské jméno a heslo a po chvíli se připojíš.

Reagovat 

Datum:  19. 01. 2007 20:46

Mike:
Moc dík. Fungovalo to líp než když jsem to ftp://... zadala do řádku v prohlížeči, ale teď už to zase nějak padá.. No ale každopádně díky, běhá to líp než tady přes toho "Správce souborů" .-(

Reagovat 

ftp
Autor: Vašek (vasek.xf.cz)
Datum:  19. 01. 2007 21:35

Mam myslim vše správně zadáno v ftp klientovi v PSpad...normálně se připojim...a pak se dívám v prohližeči co tam mám...a ono nic...udělal se tam text...ale v prohližeči není..a když dám v Pspadu zobrazit stránku jak bude vypadat tak tam ten text je...prosím pomoc...a děkuji předem...

Reagovat 

Re: ftp
Datum:  21. 01. 2007 17:26

to je marný :-/ webzdarma prostě už nikdy nepojede ok jako dřív :-/ zkoušela jsem to jak mi radil Mike, včera to fungovalo úplně skvěle a dneska ani ň, pořád jen heslo heslo heslo...to bych mohla odklikávat třeba stokrát a stejně to nenajede :-/

Reagovat 

Autor: Jay Dany Dee (---.advnet.cz)
Datum:  25. 01. 2007 01:35

tak jsem myslel, že po několika týdnech to už půjde, ale opět nic. No už bychom se mohli smířit s tím, že to už nepůjde. Ale docela by mě zajímalo, proč když se připojím na ftp přes vyhledávač a začnu kopírovat soubor, tak se i po stém připojení prostě kopírování nedokončí. dík

Reagovat 

Datum:  25. 01. 2007 10:57

Mno mně to jde. Sice teda nevím, jak se připojuje na ftp přes vyhledavač, ale nechceš raději vyzkoušet nějakého FTP klienta?

Reagovat 

Datum:  25. 01. 2007 11:05

no, ale mě ne a až dva měsíce a většině z nás také ne. tak kdy to bude v pořádku. krom toho žádneho klienta vyzkoušet nechci pááč to nejde taky. nejde ani ten vaš novej, pokurvenej správce souboru. tak mi prosim reknete jak se tam mam dostat. tak, nebo tak, či tak. nebo se mam zmenšit a vlézt do počitače? ano, to bude asi nejlepši. vemu kleště, pár drátů, a chybu objedu. žejo?

Reagovat 

Datum:  25. 01. 2007 11:17

Já používám jen a pouze ftp klienta, bez problémů. Co to je "nejde"? Přes ftp klienta je to nejjednodušší, nekpraktičtější, bez omezení velikosti souboru. Nesnažíš se přes správce třeba nahrát příliš velkej soubor?

P.S.: Vím že tě to štve, ale příště slušně.
P.S.2: Tím ,že hodláš chybu obcházet ve svém pc, přiznáváš, kde vlastně je chyba ;-) ;-)

Reagovat 

Datum:  25. 01. 2007 11:18

No, tak už se moc, moc, moc omlouvám. Ti, co tady remcali, že jim to nejde, tak asi proto, že zas někde bylo něco nového a prostě jim to nešlo. Ono to opravdu nešlo. A v mém případě to bylo tak, že když bylo to starý, tak to šlo normálně. Když se objevila ta novinka, tak to prostě už nešlo. Ze začátku mi tady říkal někdo, že mám vypnutou reklamní lištu, a já si říkám: "safra, co to je za p...nu? dyk tam reklamu mám." tak včera v noci, než jsem šel spát, jsem jí zapnul, a ono ouhle, dnes už to jde. koukám že jsme opravdu blbci, ale já jsem ještě větší, protože jsem to mohl udělat hned a nemusel čekat přes měsíc navíc.

Reagovat 

Datum:  25. 01. 2007 11:27

Co to má být zas, že to ted nejde už vůbec

Reagovat 

Datum:  25. 01. 2007 13:14

Jay Dany Dee: podle toho, ze po zapnuti listy to slo, bych rekl, ze mas zabrany vsechen prostor pro stranky. tim zapnutim listy se ti navysil, takze jsi nahravat mohl, ale uz jsi zase zapnil, tak nahravat nemuzes. ve starym spravci se zabrany prostor nekontroloval, takze tam to slo. jinak pokud ten problem resit nechces (žádneho klienta vyzkoušet nechci pááč to nejde taky), tak ti opravdu nemuzeme pomoct
a klidne bych se s tebou hadal, ze vetsine to jde

Reagovat 

Autor: fotoshooter (---.net.upc.cz)
Datum:  25. 01. 2007 21:15

Ahoj, mám problém... mám na wz stránky fotoshooter.wz.cu a sokol-p7.wz.cz a nemohu se na ně dostat a aktualizovat je. Správce souborů nefunguje a FTP mi hlásí toto:
Connecting to ftp.wz.cz , 25 I 2007 21:09:09
< 220 ftp server ready
> USER fotoshooter.wz.cz
< 331 Password required for fotoshooter.wz.cz.
> PASS (hidden)
< 530 Login incorrect.
530 Login incorrect.
Connection closed

Přitom nastavený je správně. Na mých dalších stránkách (ruslit.wz.cz, ruslitmaterial.wz.cz) to funguje dobře... V čem by m,ohl být problém? Co s tím? Potřebuju aktualizovat...

Reagovat 

Datum:  25. 01. 2007 21:20

>>Connecting to ftp.wz.cz , 25 I 2007 21:09:09
To je špatně, jako server musíš vyplňovat příslušné uživatelské jméno, tedy fotoshooter.wz.cz (nebo v druhém případě sokol-p7.wz.cz). Přepiš si to i u ostatních, je to jediné správné nastavení, viz Podpora.

Reagovat 

Milí programátoři z webuzdarma...
Datum:  31. 01. 2007 15:18

Tak sem vás chtěl pochválit že už to (konečně)
jede a zase s toho nic nebude...
Když kliknu na Správce souborů zobrazí se error 404...
nechcete se v tom konečně přestat šťourat?
Z mého pohledu byl starý správce souborů mnohem lepší než ten
co jste tam dali teď.

Reagovat 

Re: Milí programátoři z webuzdarma...
Datum:  31. 01. 2007 18:13

Michal: tak už jsem tě chtěl pochálit, že jsi dotal (konečně)
rozum a začal jsi používat FTP a zase z toho nic nebude...

Kdyby jsi začal používat FTP, tak by jsi problém neměl.
Ono kdyby se ten správce souborů odstranil úplně, byl by konečně klid. =)

Reagovat 

Autor: Iveta (rytirmalovec.wz.cz)
Datum:  01. 02. 2007 13:51

Já mám taky problém. Celou dobu jsem nahrávala přes FTP a opravdu je to příjemnější než přes správce. Jenže teď mi jeden z PC na kterém dělám vždy po přihlášení hlásí že: PŘÍKAZ PORT SELHAL
Řekla bych, že připojená jsem, ale soubory a adresáře nevidím. Každopádně na jiném PC mi připojení přes FTP jde. Nevíte kde je problém?

Reagovat 

Datum:  01. 02. 2007 15:17

Tom -> kamaráde...
ftp používám na nahrávání souborů.
SprávceSouborů (SS) používám výjmečně pro editaci...
Jenomže mám jednoho admina (kámoše) co neumí html ani php
a tak bude asi tezko editovvat neco na compu kdyz nema editory...
prave proto chci aby SS fungoval.
Vis vsichni proste nejsou tak chytri..
existujou i takove lamy a dokud tu sou tak se s nima musis
naucit zit :P

Reagovat 

Datum:  01. 02. 2007 16:59

2Iveta: zapni si tam pasivní režim.

2Michal: nemá editory? Nemá Poznámkový blok (Notepad)? Když to otevře v něm, tak imho je to to samý, jako když to otevře ve správci. Nebo pokud má TC, tak stačí F4.

Reagovat 

port selhal
Autor: Iveta (rytirmalovec.wz.cz)
Datum:  02. 02. 2007 12:58

Díky moc, už funguju:-)
Nicméně webzdarma mi dost často vypadává a připojuje se někdy až na několikátý pokus.
Ale za pasivní režim moc, moc děkuju.

Reagovat 

Re: port selhal
Autor: ZapasnikII (grf.wz.cz)
Datum:  02. 02. 2007 14:44

Zdravím Vás! Je sice hezké, že můžeme využít FTP server, ale při větších úpravách asi dřív zešílím než je provedu - narážím tím na jeho stabilitu. Nahraju jeden soubor (někdy naštěstí víc) a pak mi to snadne a vypíše chybu spojení a ať to zkusím znova. Když už mě odpojil po dvacátek fakt sem měl sto chutí rozflákat počítat:-D... Kdy bude funkční klasický rozhraní? Díky

Reagovat 

Autor: Nen (spenatky.wz.cz)
Datum:  02. 02. 2007 19:54

K FTP připojení:

Mám problém s jedním ze dvou webů.
Jeden funguje v pořádku a FTP jde bez problémů.
Druhý zlobí - když se připojím přes FTP, jdou mi nahrávat soubory z webu do adresáře, ale nefunguje přenos z adresáře na web.

Co s tím? :o(

Reagovat 

Datum:  02. 02. 2007 20:00

2Nen: nemáš už náhodou zaplněný prostor? Dej sem log ftp, popř. si v něm najdi řádek Quotas using.... BTW porušuješ podmínky zobrazování reklamy (spenatky.wz.cz).

Reagovat 

Autor: Nen (spenatky.wz.cz)
Datum:  02. 02. 2007 20:05

Thalia:

Ano? A čím je porušuju?
Na obou mám zaplou reklamu na první stránce + tu úzkou reklamní lištu nahoře na každé stránce.
Weby fungují samostatně, podle pravidel. Neskladují se v nich zbytečné soubory, odkazy jsou funkční.
takže nechápu v čem je problém.

Jediný problém vidím ve vleklé chybě systému, která znepříjemňuje život většině tady.

Reagovat 

Datum:  02. 02. 2007 20:08

2Nen: cituji z podmínek ;-)
"Úvodní stránkou je myšlena nejnavštěvovanější stránka Vašeho webu, tedy zpravidla index.html, index.htm, index.php nebo index.php3. Stránky které kromě banneru nemají žádný další obsah a slouží pouze jako vstupní stránky (obsahují víceméně pouze: "Vstupte", "Pokračujte zde", atp.), nejsou úvodní stránkou."

Reagovat 

Autor: Jana (janouchova.wz.cz)
Datum:  05. 01. 2008 01:50

Bohužel ftp používat umím,stejně se z žádného prohlížeče nemohu připojit,
A doufám,že první strana mého webu není špatně,mám tam pár informací,obrázek a to klasické vstupte.Zrovna nedávno jsem dělala aktualizaci,tak doufám.že tam nemám ani zbytečné soubory.

Reagovat 

Datum:  05. 01. 2008 11:48

2Jana: kdybys četla téma Výpadek serveru mars, které je hned na hlavní straně sekce, a ne tohle, které bylo už buhví kde (a teď je bohužel zase na první straně), tak bys věděla, proč to nejede. Teď už by to mělo jít. Co se týče úvodní strany, já osobně bych řekla, že to tak může být. Příště prosím nevytahovat takhle stará témata.

Reagovat 

Autor: Nípal (moderátor)
Datum:  05. 01. 2008 11:57

Thalia: Jana do tebou zmíněného vlákna i přispívala. Ale podle příspěvků soudím, že se WZ zprovoznilo někdy mezi 2:00 a 8:00, takže je možné, že teď už to Janě funguje. Je třeba příspěvky v této situaci brát trochu s rezervou.

I tak Janě tak trochu vyčítám, že si nedala pět a pět dohromady - dá rozum, že pokud nejede server, asi těžko se dostanu na FTP (nebo do správce souborů, který ale s tím FTP pracuje).

Reagovat 

Datum:  05. 01. 2008 12:07

Nípal: podobných situací už jsem pár zažila, takže s rezervou to určitě beru ;-) Jenže tohle je už dost staré téma a už teď ho imho někdo bere vážně.

Reagovat 

kopírování souborů
Autor: fanis (ttclysa.wz.cz)
Datum:  15. 01. 2008 11:38

Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně kopírování stránek.Proč se mi pár souborů nakopíruje a pak to najednou padne, musím se znovu připojit a kopírovat znova.Až se mi to konečně podaří celé nahrát a potřebuju něco umazat, tak mi to sice hodí jestli to chci opravdu smazat,tak dám ano,ale soubor tam stále zůstává.Je nějaké řešení?Zkoušel jsem i jiné ftp klienty,ale pořád nic.Díky

Reagovat 

Re: kopírování souborů
Autor: fanis (ttclysa.wz.cz)
Datum:  15. 01. 2008 11:40

A mám nastavenou reklamu v dolní části stránek a stále se mi drží nahoře. Jak s ní dolu?Díky

Reagovat 
 Nové téma | Témata | Strukturovaně | Přihlášení   Diskuze | Následující téma | Předcházející téma 

Diskuze | Zaregistrujte se zde 
 Přihlášení Uživatele
 Uživatelské jméno:
 Heslo:

Dovolená se ZÁJEZDY.CZ - Egypt, Tunisko, Řecko, Chorvatsko, Bulharsko, Itálie, Španělsko, Turecko, Francie, ...
Jen renomované cestovní kanceláře! LAST MINUTE nabídky zdarma na e-mail. Lyžování. Letenky. SR - Zájazdy.sk.
(c) 2002 - 2013 AYA s.r.o. prověřený webhosting