Ako si vytvorim databazu ???

Ako si vytvorim databazu ???
skriptem, rucne pomoci treba phpmyadmin nebo tam dumpnout uz hotova data... pokud ji chces aktivovat tak v admin sekci... vazne nevim, na co presne se ptas...

m.s.
Co je stimhle vlaknem ??? ... zobrazuji se mi u nej stale "novy" a 23 prispevku, ale vidim tu jen dva ... tohle by mel byt treti :)

Radek
??? ... ted uz je to OK :o) ... rek bych, ze je ve foru nejaka chybka nebo uz touhle dobou pekne silham :o)

Radek
Myslíš, že je tam furt to nové? Mám stejnou chybu...
Neco podobnyho se mi stalo i u prispevku ...

http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=1&i=5677&t=5677

Kdyz se zobrazi v prehledu, sviti tam NOVE a ze je tam vice prispevku nez ve skutecnosti je ... to uz nevypada jako chyba cookies ne ???

Radek

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata