Nefunguje mi adresa..... 8(

Nedavno jsem se zaregistroval a nahral svoje stranky na server.
Vsechno behalo... nadhera... Ale!
Asi od predvcrejska (tj. 4.června) mi MIE adresu proste nebere.
Ani ze skoly, ani z domova. Pritom tam ty stranky jsou na 100%.
Ve spravci souboru na serveru jsou taky, no a co ja s tim ted mam delat?
Diky za radu...
Jak nebere? Co to píše?!
Pise to: server nelze najit, bla bla bla...
Fakt nevim, cim to muze byt. Zablokovany pristup? Proc? Kym?
PetrM: Téže nefunkční... :( Admin bude vědět co s tím je... ;)

Lukasik: Když si tu adresu vyzkoušíš, uvidíš... "Ťuky, ťuky - v hlavě buk"... :)

Toť ode mne... MSS (Marco S.S.)...
Moje weby chodi ... me se neco podobnyho stalo, kdyz se mi zacyklil skript v PHP ... proste od serveru neprijde odpoved ... a pak to po case zkonci na timeout ... nebo jestli se konektis nekam k DB nebo posilas mail ... to se muze taky takhle kousnout.

Radek
Jo chyba ve skriptu to asi nebude,
nefungujou vsechny stranky v root adresari, v podadresarich
to beha v poho.
Takze vazne nevim. Uz jsem psal na podporu, tak uvidim.
Jestli ma nekdo podobnej problem at se ozve...

Dik
Bude téměr určitě chyba v index.php (htm...) Nejspíš otevíráš neexistujicí soubor nebo něco, nevím musel bych vidět zdroják...
mas tam nejaky bugy v tom skriptu, ale je to dost necitelne tak po mne nechtej abych ti to ladil
Tak jo diky, uz jsem to rozjel. Byla to chybicka ve skriptu,
i kdyz vubec nevim jak se tam mohla dostat. No kazdopadne diky.
Mejte se.

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata