Použití vlastního jména domény

Mám u vás zřízen placený web varianty BASIC. Rád bych využil možnosti vlastní domény pod TLD -name, nejspíš bohuslav.roztocil.name (služba má být dostupná ve 2. čtvrtletí 2001 prostřednictvím The Global Name Registry - http://www.theglobalname.org/).

Rád bych se zeptal, zda je možné web mého typu napojit na takové doménové jméno. Zdá se mi, že jednotlivé weby u vás nemají vlastní IP adresu (třeba ta toho mého je shodná s pay.webz.cz). Virtuální weby je však možno, jak je mi známo, provozovat i tehdy, když nemají vlastní IP.

Hmm? Půjde to? Nepůjde to? Co by to stálo (snad nic)? A co poštovní schránky.
Pravdepodobne to bude web jako kazdy jiny. Tzn. ze bude sdilet IP s ostatnimi ..
Posta a ostatni veci se budou chovat stejne jako by jste mel treba roztocil.com ..

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata