.htaccess a .htpasswd

Muze mi nekdo poradit ohledne souboru .htpasswd? .htaccess mam nastaveny dobre, cestu dobre, ale nefunguje mi prihlasovani...jmeno a heslo - ten soubor sem vytvoril pomoci htaccess v linuxu, ale nefachci, poradte!!!
Ježiš prohledej si starší příspěvky, už se to tu řešilo asi 100x popř. je něco málo i v podpoře...
Hledal sem jak vul a nic sem nenasel, co takhle poradit??? Hlavne nevim, jestli to neni blbe kryptovany, nejsem genius, ty genie!
Uz facha, nemusite psat, sam sem genius :-))))
To je dobře že fachá, ale stačilo fakt hse kouknout. Nevím co je za problém napsat do hledání slovo .htpasswd. Já se sice taky minule ptal a bylo mi řečeno ať hledám a tak jsem našel, ale nenašel jsem řešení, jenže pak jsem si dal tu práci a celý postup podrobně popsal pro příští generace a tedy nás musíš pochopit, že jsme líný to psát stále znovu, když už jsme to jednou udělali. No ale hlavně že Ti to chodí
Problem byl v necem jinym, ale to uz je jedno... Hlavne ze funguje, mne by to nedalo spat :-))) Taky vas tu fsechny chapu, ze byste to meli vysvetlovat ponekolikaty... Sorry ze ziju :-)))
odpusteno :-)))
To napsal ten pravej^_^.
Hele Lukacucaku, na koho to melo bejt smerovany? He?
ze by na me? ale nejak to nechapu... m.s.
scar: Neboj, na tebe to nebylo
martin s: Asi to vyznělo moc ironicky, ale pouze útočil jsem na to že si sem nic nenapsal... Až na poslední příspěvek s textem: odpuštěno, bylo to spíš jenom takovej poštouch:-).
dobra, tedy jeste to upresnim...

>Sorry ze ziju :-)))
...odpusteno :-) tedy az na lukasika... nebo se prida jeste nekdo? :-)))

jinak reagovat jsem zacal na vetu 'Taky vas tu fsechny chapu, ze byste to meli vysvetlovat ponekolikaty...' - proc myslis, ze jsem do tohoto threadu nenapsal neco drive?

m.s.

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata