Nejtvrdší kritika :-)

Ahojte všeci udělal jsem si novou stránku a chtěl bych, abyste mi zkritizovali jen design ! (Protože jsem udělal jen design zatím :-))
Děkuji za všechny příspěvky
Hmm...mě se to vcelku líbí, až na ten pravej okraj tooho , kam budeš vlkádat text, je to takový moc ostře ukončený, ale možná že až tam bude text tak to bue v poho...Jinak zatím pěkný
jediny co ji neslusi je ta hnusna reklama
Sa mi nechcelo robit novu temu ale poprosim vas ohodnodte muju web
www.orginal.xf.cz
» Daniel
mně se to líbí - podle mě dobrá práce. možná bych ale zvětšil kontrast u toho pravého menu, a tak +10% písmo v novinkách - moc malé, hůř se mi čte. ale jinak good

PS.: comic sans do nadpisu se moc nehodí :)

» Muco
klidně založ novu temu (ale před tím bych radil udělat něco s tou reklamou) splnění podmínek z 1/4 (tzn je vidět 1/4 banneru) není imho úplně košer :)
No myslím že design je hodně dobrej
Dik moc, lebo na jakpsattweb fore som dopadol horsie:D
mas tam chybu. místo: "Copyright © 2007 Daniel Gomola - Všechna práva vyhrazena ." dej "Copyright © 2007 Daniel Gomola - Všechna práva vyhrazena."
Daniel: zajímavý design ...

Muco: dle mého názoru ta chvála patřila někomu jinému než tobě. Ono totiž chceš dělat tutoriály na Photoshop a přitom máš grafiky příšerný web. Pokud bych ti mohl doporučit: zapomeň na tutoriály o Photoshopu; viditelně o designu nic nevíš; a radši si nejdřív nastuduj nějaké články o grafice a podle toho zařiď svůj web i své "tutoriály". A dej do pořádku tu reklamu.
Design je fajn, kód je špatný. Co znamená třeba <div></div> ?