registrace novych domen (imho)

...libi se mi text 'zapni obrazky...' ;~)
jinak mozna by to nemuselo byt case sensitive... ale to je jen imho.

m.s.
Ty nemáš ON obrázky? Jinak s tím case sensitive má martin pravdu trefil jsem to až na třetí pokus:o)
ne nemam on obrazky... mozna se divis, protoze vypinat to na IE je slozite... jsem opera user.

m.s.
Aha:-). Mno ale to asi většina webů u tebe vypadá:o)
rikal jsem ti, ze z pohledu uzivatele IE si to nedovedes predstavit. v opere je na to tlacitko, kterym jednuduse zapinas a vypinas obrazky (velice pohodlne a uzitecne). A pokud potrebujes jen nektery obrazek, neni nic lehciho, nez si ho pravym tlacitkem mysi zobrazit.

pokud autori dodrzuji neco jako standarty a nepsana pravidla 'bezbarieroveho' pristupu, tak i bez obrazku jsou weby v pohode.

m.s.
ale kolik lidí si bude dělat hlavu z nějakejch nepsanej pravidel ....
pokud autor si neda praci s tim, aby se mi na jeho strankach libilo, pak se tam dlouho neohreju. a to je jeho problem... kde kdo se snazi oslnit tunama dat v podobe pestrobarevnych neoptimalizovanych obrazku, animaci a jinych p*nek, ze to na monitoru vypada jak na strelnici, ale informacni hodnota nulova!

mozna jsem to zextremizoval, ale jednoduse jdu na stranku s vypnutejma obrazkama, at se nestahuje zbytecne co nechci a pak si je pripadne zapnu - rikam, ze v opere (a myslim i v mozile) se da jednoduse jednim klikem prepinat - narozdil od IE nastaveni v menu dzungli...

vyhoda je napr. kdyz neco hledam - natahnu google (zapnu only cached pictures) a vyhledane stranky otviram do novych oken (samozrejme na pozadi). diky tomu stranky dedi nezobrazovat pics, takze se mi takhle treba 30oken otevre pekelne rychle a protoze jsou bez grafiky, nezabiraj ani tolik memory. pak si vsechny vyhledane vysledky prochazim a pripadne obrazky dostahuji...

sakra, proc to tady vubec rozepisuji, asi nemam co delat :~)

sorry...

m.s.
Jo kde se v tý opeře vypíná javascript?!
to fuckt nezvladnes najit sam?! uhhh...

preferences->media->javaskript

m.s.