Konkurence... ???

Myslíte si že takovy portály jako seznam.cz nebo centrum.cz můžeou mít ještě nějakou konkurenci???
Je dnes již vůbec možné vytvořit portál který tyto dva "OBRY" předstihne?
V dnešní době už jen stěží jedině s hromaodou peněz nabídnout víc neŽ oni a kampaň jak prase... I přesto bych pochyboval že by je někdo dokázal trumfnout...
driv sem si myslel, ze atlas dost soutezi se seznamem (tehdy jeste centrum nebylo tak znamy), ale podle sledovani statistik (pristupy na web) je proti seznamu centrum s atlasem uplny nic. ja ale stejne pouzivam vetsinou google. Pak seznam.
teda nevim, jestli centrum bylo ci nebylo znamy, ale aspon u me a v mym okoli. mluvim radove o letech
Podle mě, kdyby se udělal hodně výkonnej a rychlej portál, hodně dobře graficky propracovanej, tak by se postupem času stal konkurencí seznamu, ale chtělo by to hodně oipravdu hodně trpělivosti. Možná by bylo i dobrý hacknout seznam, dát tam přesměrování na příslušný portál a ten by se nastavil jako home a vytvořit něco jako virus, kterej by vypadal jako raklama na ten portál, jenomže by uložil do počítače nějakej program, kterej by portál pravidelně spouštěl, zobrazoval upozornění, že seznam jde ke dnu ......to se asi stejně nestane a našim zákonůmm by se to asi moc nelíbilo, ale reklamní kampaň by to byla dobrá.
ty jsi chodil do skoly v redmondu? microsofti ucebnice... to jsi ani nemohl myslet vazne...

m.
Koukam, ze delas cest svymu jmenu :)

Radek