Kolik Vám je ???

Samozřejmě myslím nové uživatele :-).
Tak to nemůžu sloužit ;))
Při příležitosti Lukasikova návratu si dovoluji znovu oživit tento legendární WZ thread. (2leté výročí jsme propásli) Uskutečněme exkurz do časů, kdy na wz fóru radili na každou druhou otázku martin s. či Radek, lukasik byl ponekud doterna mala lama, která každého otravovala se svýma stránkama o Harry Potterovi a např. začínající DoubleThink maximálně po nocích snil o flash.jakpsatweb.cz a o tom, jak mi velkopansky smaže můj post na jakpsatweb diskusním fóru ;-)

Nevím jak vy, ale já jsem o dva roky starší ...
Ja jsem skoro o rok starsi, protoze tu nejsem od zacatku :(
to je silene... 2 roky. wow!
<HTML>hanyZ: krasna vzpominka :) to byli casy</HTML>
13,5
s PHP som zacal tak pred 2 rokmi
s CSS asi pred 4 mesiacmi :))
s css sem 'skoncil' nedavno, s 'html' sem skoncil taky nedavno, preferuju plain text (jo html se hodi :})
Ja si pamatuju ledatak jak sem tady byl jednou pred dovumarokam a ptal se proc nemzuu otevrit v IE soubor .php :D. A vedel sem ze za hodinu mi odpovi radek...pak jsem se smevratil asi za za rok a pul...
Jako fyzicky nebo mentálně? Fyzicky je mi tuším moment.... jo 32. Metnálně podle potřeby, povětšinou tak 9. A programování? Co to je? Počítače? To je na počítání čeho? Bonbónů?
nj to sou ti linuxaci :)
Už máme třičtvrtě tohoto roku za sebou. Já bych začal uvažovat o Vánocích na WZ ;-)

Takže upgrade :
Je mi pořád jedenáct (zákonně), je mi 12 (podle lunárního kalendáře), je mi 13 (fyzicky) a taky 14 (duševně).

Za 3/4 roku jsem se naučil XHTML, CSS, PHP, trochu MYSQL a trochu SEO ;D
Btw. na tu 14 jsem nepřišel já.
Poisoner - :)
jejda, tento thread mi doted nako unikal a byla to fuska se jim prokousat... velice zajimave poctenicko :o))

tak k tematu:
ted je mi 22, s tvorbou webu jsem zacal u FP a to bylo nekdy, tusim, kolem roku 2000, pak jsem se ho dlouho nemohl zbavit az nekdy zacatkem 2003 jsem se prokousal k Homesitu a tedy primemu psani HTML. Nasledne jsem zacal trosku pokukovat po CSS a na podzim lonskyho roku jsem byl okolnostmi donucen zacit se ucit PHPcko, ktereho jsem se do te doby vcelku bal (mam velke antipatie k jakemukoliv programovani). To me ale vcelku chnaplo a ted se snazim do toho proniknout vic a vic... Posledni dobou se snazim take preorientovat na validni XHTML a planuju i SEO.

Oproti vetsine z vas mam ale docela skluz, jelikoz jsem s tim v podstate vazneji zacal az v 21ti :-D Kdyz vidim nektere ty weby, co delate v 14ti, 15ti atd., tak smekam... :o)
Já nesmekám, já brečím! JÁ TO CHCI TAKY UMĚÉÉÉÉT!
Koukám, že nám oživlo naše staré známe woodoo :-).
Broli: z toho si ale vůbec nic nedělej. čas je relativní. Nesejde na tom kdy začneš, ale jestli máš talent (ano slyšíš dobře) a kde zkončíš :-)
No zběžně sem to projel, tak k tématu:

Je mi 16,5. S počítači sem začal v 10-ti letech (486, Win95). S HTML od cca 2000, nejdřiv FP a pak ručo v Notepadu. PHP asi od roku 2003, sql od 4/2004. Tohle forum sem objevil asi před pul rokem ;)

To je asi ve zkratce vše :)
MichaelLe: PHP neumis, to se s tebou klidne vsadim. Bez urazky, ale pro me jsi dusevne furt na 11.
Uf, dokopal jsem se k tomu, že jsem to celé (fakt celé) přečetl. No, stěžovali jste si, že není nikdo nový a já, zdá se, jsem relativně nový. Takže mladším bonbónky >0< >0< >0< <-- to jsou jako bonbónky a sarším něco na spláchnutí prachu c(_) c(_) c(_) , případně štamprličku \_/. Dortík je moc složitý, ten bych netrefil. Takže dobrou chuť a buďte k nováčkům hodní, oni jsou hrozně vystrašení. ;-) Což takhle zajít na pivo/mlíko, aby se tolik nebáli? (Brno)

Marek (Rik)
Brno here :)
Tak oslavíme 28. září?
jiste :)
Já včera slavil 27.září. Doporučuji. Prima nálada, bolehlav a inspirativní kocovina zaručeny ... ;)
Driv nez se jeste nekdo jiny zepta :

PHP neumis} difinuju to jako} umim, ale ne vsecko