Kolik Vám je ???

Tak pokud se budeš držet jenom limonády, tak tě ten pochod vyjde tak na 10 - 15km. No a s každým pívem (či jinou pochutinou ;) se ta trasa bude prodlužovat =D

Btw, místní turistický oddíl má jedno heslo: příroda je prostor mezi dvěma hospodami.
Turistika je turistika, kde na konci turistiky je hospoda. Od Tomíka.
<HTML>Jéje já se tak krásně prošla! Sice pomalu přestávám cítit tělo, ale to vůbec nevadí. Bylo to príma. Piva jsem moc nevypila, zato těch jiných pochutin ano :-D :-D ale bylo to perfektní odreagování, kdyby to šlo, tak to praktikuju každej víkend. Náhodou jsme toho ušli docela dost. Ještě se zeptám kolegy, ale myslím, že těch 15km to bylo určitě :-). Dokonce jsme se i koulovali, no sranda :-D

BTW my jsme z toho tady udělali spíš takovej deník na téma Každodenní život. Místo abychom se tu bavili o věku. :-)</HTML>
Si děláte legraci, takhle to nechat zapadnout, ne?
(9)
Jů, kostlivec je zpátky! (tím kostlivcem nemyslím MzM)
Mně je 12.
<HTML>Hele Marek! Tebe hledám, po tobě pátrám! Ukaž se taky někdy na icq ;-)

(mně je už až moc)</HTML>
Mě to ICQ furt nefunguje, no. Ale je mi furt 9.
Mno mě je 19, kompa mám od svých 2 let :) Teda dřív to byl Atari 2000, nebo jak to bylo... :) x86 mám od 4 :)
furt 9, "kompa" už mám asi tak 20 let... no, tak nějak to bude. Když počítám CPC 464, tak to asi tak vyjde. Heh, teď má procesor v joysticku (co mám doma) větší výkon jak ten CPC. To je docela prča, ten jednočip v tom joysticku mě stál 80 Kč. :-)
""kompa" už mám asi tak 20 let" tak ho věnuj do muzea kup si novej. Nebo jsem snad jedinej magor, kterej počítač obměňuje průměrně každé 3 - 4 roky dle aktuálních nároků?
Hehe. Ja mel kompa poprve pred sedmi lety. Soucasna konfigurace je 4 roky stara. Jediny monitor se nevymeneny. Slouzi uz 7 roku a porad jeste zije a je pouzivan. Jen by uz pomalu potreboval bryle, protoze obcas se mirne rozostri.
Vedle toho mam 2,5 leteho pubertaka notaka. Bohuzel aktivni pouze dva roky. Posledni pul rok stravil v nemocnici. Zrejme se zdrogoval a videl nejak barevne. Ted uz ho budou propoustet, takze uvidim.
Tom: proč bych si měl kupovat nový? Přece se nezařadím do houfu, kde je "out" každý kdo má o půl MHz míň jak ostatní....
No já to spíš myslel tak, aby jsi nemusel běhat do vedlejšího sálu pokaždé, když odejde některá z elektronek ;)

A abych se vrátil k tématu: je mi víc, než by bylo příhodno.
No ja uz su starec. Trva mi uz tak 4 sekundy, nez se dostanu na posledni aktualni prispevek ;)
Ahojte mne je 13 let a jsem zo Slovenska....tu cestinu si nevsimajte automatika :D je to take pomiesane so slovencinou.....stranky tvorim tak od 7 rokov :D uz sa snazim dostat na profesionalnu uroven ale tazko ked mam 13.....zatial robim stranky len kamosom a znamym..... Som rad ze webzdarma mi ponuka volny priestor na moje stranky je to tu celkom dobre premyslene aj ked je to za free ponukaju sluzby hodne tomu ze jo to zadarmo asi najlepsie zo vsetkych sluzieb, ktore ponukaju volny webhosting.
9?
<HTML>Mně už je 18, heč! :-P</HTML>
tak mě to zas tak nevadí, oni mi pivo dají i když jsem oholený, tak co.
Dlouho se tu neukázal MzM. Ono by nebylo vůbec nic divného, kdyby nás ve své požehnaném věku 9 let navždy opustil...
... čest jeho památce!
Cože?
Pojďte dnes na pivo - Plzeňka.
Skoda, ale pozde .. navic je to daleko :D
az budes navrhnes hospu v Ostrave tak se stavim:D
<HTML>Marku, není dneska náhodou úterý? Já myslela, že chodíte ve středu :-)</HTML>
no jo, bylo úterý, oni totiž někteří hudrají, že ve středu nemůžou. A stejně tam nebyli... takže dneska nic. Bylo to včera.
Zase za týden. Když tak....