Kolik Vám je ???

49, nejsem profik v IT oboru, ale na netu jsem pracovně i soukromně denně. Mám i vlastní stránky, které si dělám a nepřipadá mi diskuse o tom, že staří na to nemají vůbec racionální. Staří jsou i 25 letí. To je otázka osobního věku. Mám tak 25 (teda odpoledne) ráno tak 70 :o).
Ahoj - me je 23 a s Internetem se znam cca 5-6 let, tykat jsem si s nim zacla az posledni 2 roky, ale to o cem pisete - programovani atd.... jsem naprosto mimo. Snazim se trochu hrabat do grafiky 3D S Max, Maya atd. ale no chtela bych napsat jde to... ale ono to moc nejde, resp. jde ale desne fakt DESNE pomalu :o)
hi, jirko!

ja som 37 rokov stara. zacala som pred dvoma rokmi a neprestanem, kym neurobim dieru do webu!
momentalne som uz schopna naprogramovat primitivne forum (php a mysql)
ja sa musim pohybovat rychlostou svetla, lebo uz nemam vela casu.
:-)))
me je 17, s pocitacema sem zacal asi tak pred 17-ti lety, se softwarem si hraju uz asi 7 let a s netem tak 3 roky :]
Tak jsem dnes poprve dorazil do tohohle fora (Poradna na zive.cz me znechucuje, hledam dalsi moznosti) a asi se tu na chvili usadim :) Vypada to tu veelmi zajimave, a kdyz uz jsem vlez do tohohle threadu, tak me bylo pres prazdniny patnact a jsem z Plzne (zlata Plzen ;o). Delam webdesign, PHP + MySQL, (X)HTML a styly a vsechno kolem kompu a i-Netu. Taky se slusne hrabu v HW (muj komp podle toho vypada :-)) a jsem v kvinte gymplu.

Osobne jsem si myslel, ze diky svym zajmum jsem jako cerna ovce, protoze bejt maniak do pocitacu (nemyslim hry, ale programovani a tvurci cinnost) je out, neb vsichni vrstenici stale a jen pari a pari naky parby, ale diky vam jsem dnes zjistil, ze jsem zcela normalni (v podstate :))) Takze vsem tady preju hodne stesti do dalsi tvorby a OlaHej!

CIAO!
Mne je 12. S pocitacem mam co do cineni asi od sedmi let. Na programovani sem narazil asi v 10 letech(Baltik - velmi nepekne), pak sem presel na Delphi (desna slozitost :)) a pak na Visual Basic(nejlepsi z jmenovanych), dal nasledovalo HTML (celkem sranda) a ted se ucim C++.
S internetem sem se dal do styku asi pred rokem. Super vec. Clovek vsak nesmi podlehnout natlaku pocitacu a drzet se v realite. Bla bla bla bla

Zdar
Psieger je můj kámoš,
můžu potvrdit že mluví pravdu, já jsem na tom stejně, pouze jsem vynechal DELPHI a místo Baltíka by QBASIC.
16,5 :o)
25
Mě je 14 a programuju od 6. třídy ZŠ. Začínal sem s HTML a JavaScriptem a vzal jsem to přez CSS,DHTML,PHP,MySQL,PERl,CGI a XML k Javě a C++. No a bohužel jsem musel ve škole dělat i pascal. Net dělám asi tři roky a s komplem sem se poprvé potkal,když mi byli čtyři v 92.
Mě je 83 a nestěžuju si.
Pardon, mně. To víte, ten věk...
To je pěkné téma...........
xxxx a něco
Má někdo z vás záporný věk?
někteří rozumem...........
Asi tak.
Sakra je mi 24 a neumím ani z poloviny tolik co děcka v této kecárně.
Z toho si nic nedelej :-)
Pokud máš možnost jít na nějakou počŠkolu, jdi tam a na elektroprům. nechoď. Já tam sem (obor sčoty), a učím se (snažím) zasrsdfssdgdvgg ELEktroniku. Je to hlavně např fázorech, počítání různých věcí kolem zesil., návrhy, ... ale sčoty taky ...
Elektra se stejně nevyhneš. Počítač není jen Windows, Internet, Word,.... ,ale i Monitor, klávesnice, IRQ, časovače, čítače, zesílovače, .... Prostě dopodrobna i vnitřek PC. A abys tomu rozuměl, musíš mět nějaké elektro znalosti. Jak myslíš, že vznikaji jedničky a nuly?

Já vystudoval obor "Elektronické počítačové systémy" a je to elektroprůmyslovka. Z části elektro a z části PC.
Jo - Počítač není ani jen LINUX, Ethernet, OpenOffice Writer..., ale i procesor, myš, RAM, konektory, LEDky, rezístory... Takovej je život, všechno se vším souvisí.

A jestli někdo nevíte, jak vznikají jedničky a nuly, tak mně to říkal kamarád, kterej studuje IT na MU. To prý v té bedně vedle monitoru běhají panáčci, pod ramenem nosí cedulky a podle toho jak je napadne na ně píšou 1 nebo 0. Jo a bacha - ta bedna by se neměla otvírat, jinak z ní ti panáčci utečou a pak bude těch 1 a 0 málo.

Jinak, pokud to někoho zajímá, tak mi brzo bude 218 let (asi tak za 200 let a 1 měsíc), nejdřív jsem se samoučil QBasic (po 2 letech 4. místo na prog. soutěži v Brně), pak VisualBasic a pak - jsem se naštval na Mrkvosoft a snazim se o C++ - pod Linux. Jinak v PHP a MySQL jsem si bohate vystacil s dokumentaci a myslim, ze sve celkem uchazejici stranky jsem mel za 2 mesice od toho, co jsem zacal cist manual.
Já mám 14 let, mám http://zmrzlinar.webzdarma.cz/ a http://ice-creamer.webz.cz. Někdo říká, že jsem amatér a někdo, že to umím moc dobře, jak to tedy je? Posuďte to vy,děkuji.
Amatér...;-).
12