Kolik Vám je ???

to David Najbrt: seš profesionální amatér :D
to David Najbrt: Amatér. V čem jsi to dělal?

to café: Hej kolego. Nevěděl jsem, že studuješ stejnou vyšku jako já. Kdybys mňa hledal, tak jsem B1D-47. Teď mám ty blbý zkoušky.
2Tomík:
To jsem rád, že znám zas někoho dalšího z VUT :o) . Já totiž jinak studuju na gymplu, ale naše škola má s VUT jakousi smlouvu, takže o víkendech můžu browzdat u vás. Tož frčí vám to tam setsakramentsky rychle :) !
Ale zkoušky mám teď taky - pololetí u nás není zrovna příliš pohoda...
No snad příští rok odmaturuju a dostanu se na VUT už jako opravdový student!
Přeji hodně úspěchů u zkoušek!

Café
Ty kryple co si vo sobe myslíš seš asi dost namyšlenej.
15
Kurna to je starej thread... jee, ja sem tam psal, este sem byl agresivni, ted su vysmatej hehe...
bylo mi 16, je me 17 a uz vic nez rok aktivne nehulim :o)))

Jinak VUT je haluz, brouzdat si tam muze kazdej, protoze vratnej chrape a kdyz vylezete po schodech a otevrete takovy obrovsky starodavny dvere, hle, pocitacova mistnost je tu!
Já taky VUT ... FP ... vek 21 ... a s kompama delam deset let a s netem neco tak asi tri - ctyri roky ... ale moc toho neumim ...
Rop
15
12
12
Nejsi starej

Me je 26

programovani delam od zakladkyn na ATARI, ted uz nekolik let profesionalne
ted jsem zrovna programator webovych aplikaci, takze PHP, ASP, JavaScript, SQL a podobny blbosti mam v popisu prace :-)

Nikdy neni pozde, akorat naucit se programovaci jazyk neni vsechno.
Chce to hodne let zkusenosti, osvojit si spravny postupy, osetrovat uzivatelovy vstupy, mozne runtime chyby, optimalizovat kod.
Z hlediska web designu je take porad kam jit. Naucit se do hloubky JavaScript, zakladni pravidla webove publikace (citelnost, pouzitelnost, cross-browser kompatibilita apod.)

Neni to jako ze udelate stranku ve frontpagi nebo nekde, podivate se na to v IE a reknete OK, hotovy. Chtelo by to zkusit jiny prohlizece, zkontrolovat, zda vstupni pole a vkladani do db unese apostrofy, uvozovky, html prikazy a tak...

No, trochu jsem se rozepsal... radsi sklapnu

Mejte se hezky (a omlouvam se za preklepy, mastim to v rychlosti a nectu po sobe :-)
To je dost velkej omil lukasiku ty něco začneš a pak nic nedoděláš
13/14
Kurna dyt ja v tomhle threadu zestarnu, za chvilu me bude 18...
Nazdar, já jsem s tímhle threadem začal už mi je 26, jsem zvědavej, jestli tu zůstane do mých 30 ;-)))
Je mi 14.
a používám HTML, JavaScript, CSS a začínám s XHTML.
a podle mě je jedno kdy se začne s tworbou www stránek.Hlavně že nás to baví a děláme to proradost.
čau černochu....
mě sou 3 roky a s interfernetem a vubec počítačem pracuju dlouho.
Mě je 20, s internetem vůbec nepracuju, ani počítač moc nepoužívam, je to strašná ztráta času. Furt by člověk jenom seděl a datloval, nene mě moderní technika nedostane...
Mně je 17, PC mám dva roky a z toho rok a půl dělam stránky (HTML, CSS, trochu JS a teď začínám s PHP), taky si dokážu už i něco nakreslit ve Photoshopu, občas, když vyjde nějaká dobrá hra, tak si i zahraju, ale to je málokdy (třeba Mafia či Wolfenstein). Škola mi nevyšla, teď jsem dodělal druhej ročník na SPŠSaD v Děčíně obor elektrotechnika, od třetího ročníku je to pak rozdělený ještě na tři obory: silnoproud, elektrická trakce(vláčky) a počítačové systémy. Jelikož se to rozdělovalo podle prospěchu v pololetí, tak na počítačové systémy nejdu. Na jednu stranu mi to nevadí, protože ta třída, do které bych přešel je mi silně nesimpatická. Na druhou stranu nechápu, proč to rozdělujou podle propěchu, já sice nemam známky nic moc, ale s PC už aspoň něco umim. 80% z těch, kdo jdou na ty počítače neumí nainstalovat ani windowzy. No nic, s PC si budu hrát doma a ve škole se budu učit o 1500V napětí. Když udělam maturu, budu vysmátej a pak možná ještě zkusim nějakou vejšku.
Co se týče PC, teď bych se chtěl něco naučit s linuxama, je to pro mě velká neznámá, ale windowzy už mě se... (štvou :-)). Dál se chci něco naučit ve Flashi. A až se naučim PHP, chtěl bych se naučit něco o hacku, to (si myslim) se bude jednou hodit.

Docela děkuju Jirkovi, že napsal tento dotaz (Kolik Vám je), aspoň budu mít přehled :-). Co se týče odpovědí, docela koukám, jak jsou zde ti webmasteři všichni (skoro všichni :-)) mladý. No a občas je to i holka, hmm :-)). Rád vidim, že nejsem jedinej magor, kterej prosedí půl života u PC :-)).

Tak to je asi vše, zatim se tady všichni mějte čus
Je mi 18 a uz sem se naucil vypnout PC!
Tak to seš dobrej, já ho něvypínam :-)
Hehe tohle má asi nejvíc odpovědí na celim fóru :)
Jo, to asi má
Teda ja jenom koukam kolik vy toho vite, ja si oproti vam pripadam jako totalne nevzdelanej hnup...:-(