Jak se vám líbí?

Jak se vám lébé můj web? (prosím podívejte se na něj)
No barvy bych řekla že ani nejsou tak špatný, ale je to celý takový bych řekla neuspořádaný a nudný (a to i přes relativně veselé barvy).
Zkoušela si se na to kouknout třeba ve Firefoxu? Ten oranžovej obdélník tam není vycentrovanej. I to logo je ve FF jiný, aaha už vím, je na tom filtr, kterej ale v IE funguje.
Taky to WEEK, co tam běhá nahoře, je tam imho zbytečný.
Taky nikde nevidím reklamu, i když ve FF mi jí kousek vyčuhuje zpoza toho růžovýho pruhu nahoře.
Dokud tam nebude obsah, tak se toho nic moc víc říct nedá.
Milá Štěpánko, je to hrozné. Koukám na to ve firefoxu a běhá mi mráz po zádech. Nejenže přes barevné ladění nelze nic přečíst, navíc se ti překrývají objekty. No a po nahlédnutí do kódu se ani nedivím. Chybí ti tam základní věci jako např. Doctype. Nastuduj si www.jakpsatweb.cz, web začni dělat komplet odznovu a pak se zase ukaž, rád tě uvidím:-)
barvy a jezdící texty brrrrrrr

a ve FF je to jeste horsi, Zkus to predelat a dej to sem az tam budes mit i texty. Uz se tesim na novou verzi
Mně se špatně čte ten žlutý nápis pod hlavičkou. A to žluté menu mi zas přijde trochu barevně nesladěné s ostatními barvami. Celkově se mi ta barva líbí, ale je to takové prázdné a rozházené. Možná bych zaoblila rohy a zvolila bezpatkový písmo.
Viděl to někdo v Opeře? Já bohužel ano :| I v IE je to nějaké rozházené. Dokonce i v Mozille. To je úmysl? (btw, v každém je to rozházené jinak)

Barvy to má hezké, ale ne moc, navíc je to dost nudné (chtělo by to grafiku). Barvy pozadí jsou příliš syté na to, aby se to dalo nějakou chvíli číst.
ot: knorek: doctype neni zakladni vec http://www.pixy.cz/pixylophone/2003_09_archiv.html#1062698054
Farby by som asi vybral iné. Ružová nie je moja obľúbená farba. Inak je to celkom pekné.