Sraz lidí z webzdarma.cz?

viz thread "kolik vám je"...
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=4&i=3750&t=420
Thalia: hurá umím hledat! (-;
2Alexander: je to už trochu starý, ale koukni na http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=4&i=1321&t=420.
MzM: muheh :-D
hele lidi neprovokujte mne. Slibil jsem Mirovi, ze uz tam nebudu nic psat :) A do 31. 08. je jeste daleko, takze to nebudu aktualizovat. Skoda, ze to neumi automaticky aktualizovat. Ale co, kdo umi pocitat, tak bude vedet kolik mi ted je.
MzM: Co takhle nová hospa na Bayerové, jmenuje se to Hawai a mají tam bezva sicny;)
goddart, já jsem pro každou špatnost, ale tento týden to asi nehrozí, máme v pátek podnikovou akci "prase"...
Á že by tentokrát dorazil i někdo třetí? Hurra! :-) Já teď mám sice dost jiných starostí, ale možná bych některý odpoledne mohla nějakej čas vyštrachat. V pátek ale určitě nee.
Tak pražáci pozor! Tohle je asi poslední můj návrh, neboť to vypadá, že se nikdy nedohodneme:( Co teda tuhle sobotu - 20. srpna někde v Praze? Nějaký konkrétní místo navrhněte, znáte to tam líp...
Přes víkend je Trutnov Open Air a afaik taky HipHop camp, takže bych tomu moc nevěřil....
Nojo, a taky Summer Of Love... na všechny 3 bych hned jela... Jenže šetřím a doma se mi být nechce, tak to řeším návštěvou pražských přátel:) No ale máš pravdu, ze srazu teda asi nic nebude...:(
Já to mám jednak do prahy daleko a potom taky budu v Trutnově, takže já určitě nepřijedu ...
Vytahuju opět na světlo dlouho zapomenuté vlákénko. Jelikož do škol naskočili studenti a tudíž se např v Brně vyskytuje více duší, potencionálně ochotných se někde srazit a případně něčeho napít, vyzývám vás sražme se!
Tedy já můžu dnes po práci, zítra po práci a pak až další týden...
Brno.
No já tento týden dnes a zítra zrovna nemůžu :-(, normálně v týdnu můžu ve středu a čtvrtek. Úterý si můžu eventuálně přehodit, ale dneska už ne. Takže na tento týden to nevypadá, leda beze mě, nebo bych mohla ještě dneska od tří do šesti (a to maximálně) v Markové hospodě ;-)
Takže test: dnes 16:10 v Plzeňce? Určitě budou mít čaj s rumem.
No na čajíček s rumem se nalákat nechám :-D Ale jen jestli se přihlásí ještě někdo ;-)
No takže dneska to asi nevyjde (právě mi přišla smska) a stejně to nevypadá, že by dneska hodlal přijít i někdo jiný. Já zítra nemůžu, tak bych to nechala na příští týden a třeba se k nám připojí i někdo další ;-)
Dnes to taky nejde. Uterky mam narvane skolou. Stredy a ctvrtky jsou volne. Tento tyden to mozna taky nepujde. Mam toho dost.
Ale pristi tyden by to slo. Pokud zrovna nebudu muset cestovat do sveta.
Ale nekde v krpoli, at to nemam daleko a tam se taky i vyznam.
No tak jsem si myslela, že budu zítra moct, ale vzhledem k nečekané nutnosti oběhnout pár institucí :-/ ve středu nemůžu. Ale se čtvrtkem to zatím vypadá dobře :-), takže navrhuju čtvrtek v Plzeňce, čas někdo navrhněte, ale tak kolem 16h to je asi nejlepší. Mapka je zde hned v prvním příspěvku - http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=4&i=31500&t=30758. Takže hlaste se, kdo přijdete - Tomík, Džej Ár a další momentálně v Brně pobývající jedinci :-D
Ja se prijdu podivat a dat si cajs. (čajs)
16.10 jsem tam.
Nevim jak vy ale ja letim na Kanary.... preca nebudu zmrzat... ;-)
kdyz ve ctyri utecu ze skoly (driv to nejde), tak bych tam odhadem tak o pul pate mohl byt...
technicka: jak vas poznam, kdo tam budete?
Tonik, ja tam budu 16.10, fotky mas na mem webu.. OK nejake poznavaci znameni.... destnik dneska nemam... vezmu si s sebou mys, bezdratovou... necham ji na stole...
Hihi a co na tu myšku nalepit písmena WZ? :-D

No takže jsme tři a co ten zbytek? Haló! :-)
Jako já bych šel hned, woové, ale cesta z Curychu daleká jest (smutník) Dejte si jeden čaj i za mě!