Další domény na výběr.

Pokud nejste spokojeni se současnou nabídkou domén, máte zde možnost předkládat návrhy na další domény pro použití v WebZdarma.Cz. Pokud bude doména vhodná a hlavně volná, náš tým vážně zváží její zařazení do systému. Takže směle do toho !
Vzhledem k tomu, že nebudu používat doménu POKUS.cz ... nabízím její převod k WEBZDARMA.
Diky za nabidku. Uvazime a dame vedet.
Zridte tyto domeny:
- zajimave.cz
- tajne.cz
- humorne.cz
- humor.cz
- vtipy.cz
- vtipne.cz
- doporucene.cz
- rychle.cz
- zname.cz
- pocitace.cz
- hry.cz

Vetsina tech lepsich uz je ale registrovana :(
Zridte tyto:
------------
- sport.cz
- fotbal.cz
- hokej.cz
atd.
Dobrý den,
navrhuju novou doménu com.cz po vzoru oblíbené Thaiwanské com.tw
To je bohuzel TLD a nelze ji registrovat.
A co takhle now.cz ? Není registrované a je i zajímavé. (možná).
To je jiz obsazene :(
Mozna neni dobry napad tu takhle verejne tipovat zajimave domeny ... tem, co se zivi tim, ze kazdou zajimavou schramstnou tim vyrazne ulehcujete praci :(

BTW, jde nejak zjistit seznam vsech uzivatelu (tj. jejich stranek) na webzdarma? Docela by me to zajimalo ...
No, jeste jsem tady zadnou volnou nenesel :)

Ad. uzivatele : to je opravdu interni informace :)
Hmm, skoda, ale nasel jsem wz.cz /znamena to Web Zdarma :-) /

Vyhodou je, ze je kratke, coz by znamenalo plus u uzivatelu, kteri chteji mit kratkou adresu.

Overoval jsem to na www.domeny.cz - je to tak spravne?
Našel jsem ještě pár dalších, doufám že se budou líbit, zaměřil jsem se hlavně na krátká jména a zkratky:

hsite.cz - HomeSITE
mysite.cz - MujSITE :-)
sitez.cz - Obdoba WareZ, tez velmi lakave

Jestli me jeste neco napadne, juknu na to.
Zatim.
Duky za zajimave tipy :)
Ad seznam uzivatelu:

Mel jsem spise na mysli neco jako adresar, ve kterem by podle zamereni clovek nasel stranky na webzdarma. Umisteni vlastnich stranek v lokalnim adresari by bylo samozrejmne na zvazeni jejich majitele...
Ahoj.

Měl bych dvě domény, které nejsou registrované a byly by atraktivní. Lidi by se o ně dost dobře poprali.

Je to:
- web.cz
- net.cz

Co vy na to ??
Navrhoval bych doménu

mr.cz

Myslím, že by si to bylo dodcela žádané.
treba

pokoj.cz

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata