Jak získat návštěvnost?

Seznam má nekomerční katalog zdarma, ale pochybuju, že v něm někdo vyhledává, je tam už jen z historických důvodů a že jim přišlo líto ho smazat. To, co potebuješ již jsem tu dvakrát napsal, web musí za něco stát obsahem, musí být o něčem, co lidi zajímá a musí mít SEO, jinak v dnešní době nemá šanci mít návštěvníky. Btw než ale psát věci o něčem, čemu nerozumíš, tak se na to radši vykašli a nedělej žádný...

jinak co jsem se teď díval na ten web, tak designem jsi mě teda nezaujal, nemá to tak zásadní vliv, jako kvalita obsahu, ale i tak... potom, kdybys to měl validní, taky by to vůbec nebylo na škodu....

no, ještě zpátky k tomu seznamu, určitě není špatné si tam odkaz registrovat, čím více odkazů na sebe máš, tím větší pagerank můžeš získat od fulltextových vyhledávačů, ale moc bych nepočítal, že na tebe z toho odkazu příjde někdo jiný, než roboti...
uznávám, že tomu rozumíš víc než já ale takovej malej detail kolik ti je?
tyjo, já to moc nesleduju, ale myslím, že zatím ještě 20

no, ale ť je ti kolikkoliv, nikdy není ani příliš brzo, ani příliš pozdě se začít učit...

zkus třeba google a hledat výraz SEO, taky hojně využívám web seo.unas.cz je tam pokupě spousta odkazů na užitené SEO nástroje, ale asi tam nebude moc informací pro začátečníky, základní info bych hledal jinde..

no a co se týče asi nejdůležitějšího kritéria, obsahu, to nejsem zas tak schopen u tvého webu posoudit, jak je kvalitní, ale s tím ti asi nikdo příliš nepomůže, jedině sám studiem a zájmem o daný obor.
dík teďka jsi mě potěšil mě je 13 a začal jsem se učit html začátkem školního roku:-) takže si myslím že mám času dost,nebo ne?;-)
a přečetl jsem si o SEO to co píše daneel:
http://www.tvorba-webu.cz/seo-search-engine-optimization-optimalizace-pro-vyhledavace.php3

http://www.tvorba-webu.cz/seo-nastroje.php3

a to cose tam píše myslím že docela chápu:-)
jj, JR má zase pravdu =)
ještě jedna věc -> nezáleží tolik na věku, ale spíš na zkušenostech, avšak se spíš můžeš tak jako podívat, co kdo udělal už v tolika a tolika letech ;-)
jinak je pravda, že unad.cz a potažmo wz AFAIK automaticky podstrkává stránky hned několika prohlížečům.. nicméně já třeba jsem se tam zapsal sám, a opět AFAIK tak to ty stránky, kerý sou v katalogu vystrkává trochu víc "nahoru". každopádně je to dobrý, ale jak říkal donny, já si taky mnohem víc vážim uživatelů, kerý opravdu jednou za ten tejden na stránky příjdou a mrknou co je novýho než ty, co na stránky příjdou, udělaj mrk mrk, a pak kliknou na "zpět" ;-)
Tak vidim že nejsem sám kdo začal ve 13 dělat stránky :-)

Uplně 1. werzi jsem spustil 2.12.To byl ale hnus...Teď už mám werzi 5.3...;-)

A k tomu Seznamu.Od té doby co tam mám neplacenej odkaz mám návštěvnost už asi 60 lidí denně.
2 MartinX: a kolik zobrazení? =) víš, verze není všechno... já dybych chtěl, tak si taky můžu udělat každou úpravu jako novou verzi ;-)
Marcus
>ale jak říkal donny
spis ...ale jak rikal mp...

donny by to ale nejspis rekl taky, protoze web dela pro lidi, a ne pro cisla...
Většinou lidi hledají přes Seznam a tady můžeš zadat svůj odkaz - http://fulltext.seznam.cz/
Džej Ár:
>Seznam má nekomerční katalog zdarma, ale pochybuju, že v něm někdo vyhledává, je tam už jen z historických důvodů(...)
já třeba občas katalog používam, když potřebuju informaci, kterou přesně vim, kam zařadit. Ono na některý klíčový slova ti fulltext toho najde moc moc okolo a pak to, co chceš, se ztratí.
Fulltext používam zase když nevim, kde přesně hledat, nebo když to na první(druhej) pokus vyjde.
2 JR: pokud vim, hodně lidí vyhledává v katalogu. Nehledě na to že ještě podsložky katalogu (jako stránky) najdete jako odkaz při vyhledávání na jinejch vyhledávačích. Já sem ho dřív taky používal, ale to už je hodně dávno. Teď už toho vim trochu víc, a tak se seznamem a jeho rodinou opovrhuju.
no, možná to někdo využívá, ale osobně takové lidi neznám, ze statistik na mých webech vím, že z katalogu přichází cca 0.5% lidí, což je docela zanedbatelné, jinak seznam.cz taky nemám rád, na google prostě nemá... ale mrzí mě, že největší počet lidí na mě stejně chodí ze seznamu a google je až za ním... ale to je jedno...no...
Že Seznam moc lidí nepoužívá? 8-/
Ona je pro normálního smrtelníka s menšími nároky přeci jen přijatelnější obrázkový katalog, než nějaký výcuc adres a klíčových slov........
...a není to tím, že Seznam umí česky skloňovat? A že tedy se spíš trefí do klíčových slov? Občas mě to i štve a používám i na češtinu google, občas to dost pomůže.
sklonovat umi jyxo, seznam nevim
jyxo ano a tím pádem atlas =)
seznam by logicky měl taky, ale pokud vim, tak ne-e
Seznam umí skloňovat. Proč se mi zdá, že Seznam zavrhujete? Ja bych ho s Googlem nesrovnával, na kazdem hledam jine veci a hlavne jinak. Stejne, kazdej katalog se hodi - a mne uz se hodil hodnekrat. Na Seznamu sice nenajdu nazev alba, ze kteryho znam jen spatne oposlouchany ctyry slova u textu treti pisnicky, ale obcas se hodi mnohem vic nez Gooooogle.
seznam nezavrhuju. ale uz ho pouzivam opravdu pouze vyjimecne, kdyz potrebuju jeho "logiku" hledani ve fulltextu (prakticky nikdy) nebo katalog (malokdy). jinak mi staci jyxo a google. asi nejak tak, jak jsi rekl.
souhlas s tonikem, taky občas seznam použiju, ale jyxo je z cz vyhledávačů určitě použitelnější...
já mám proti seznamu spoustu věcí, ale zas jak se to vezme. třeba proti mailu nemám nic atd. prostě dobrý podmínky atd. (byť ho nepoužívám) ale mám spoustu věcí proti jeho "rodině" a proto seznam používám minimálně, jen když na googlu nic rozumnýho nenajdu..
IMHO vetsina lidi, kteri u pocitace sedi jako obycejni uzivatele, pouzivaji seznam. Google casto ani neznaji.
Souhlasim s Donnym. Vetsina normalnich uzivatelu zna seznam.cz
Kdo by neznam reklamu ;) Seznam - Najde co neznam
2 donny: to já nepopírám. dokonce je to pravda. .. . to máš těžký. lidi si myslej, že internet je to modrý éčko naploše, lidi si myslej, že nic kromě seznamu, příp. centra a atlasu neexistuje, co se vyhledávačů a portálů týče. ale mám ten pocit, že těch lidí je porád a porád míň. naštěstí.
Marcus:

mozna je to dano tim, v jakem prostredi se pohybujes. U nas na infu opravdu neni moc lidi, kteri by neznali alternativu k IE a nebo treba Google (BTW znate http://www.boogle.com/ ?). Ale jsme v mensine. Na ostatnich oborech uz o tom nemaj ani paru (vetsinou skutecne VUBEC). A vem si ten pomer: INFO studuje u nas v prvaku dejme tomu 350 lidi a ostatni obory 3500 lidi. Trosku nepomer. A rekl bych, ze obecne to bude jeste jeste horsi...

IMHO: uroven pocitacove gramotnosti se sice snizuje, ale jen v povrchove oblasti (zaklady prace s pocitacem, zakladni orientace na internetu). Na to ostatni nebezi v televizi reklamy, a ti lide by tomu stejne nerozumeli. Neznaji vyznam terminu. Link je pro ne cara, browserem se cosi brousi, skript je neco jako skripta... Jen my si nedokazem predstavit, ze nekdo nevi, ze je i jiny OS, nez Win, ze je jiny prohlizec, nez IE a takhle bych mohl pokracovat donekonecna. Je to vlastne ani nezajima. Je jen zajima, jestli to funguje.
donny:

áno to je pravda.
co se týče tý gramotnosti tak bych řekl, že tady se jedná o poměru novejch uživatelů ku počtu uživatelů, kerý někdo normální (zkušenější) naučí trochu víc než jen "používat"... tj. naučí alespoň efektivně používat :)... já už donutil rodinu, aby používali něco jinýho než IE.

btw. ten boogle.com je docela drsnej =)