Oblíbenost IE

Zrejme je tam nejaky sileny fanda firefoxu, ze nekolikanasobne vede.

Stejne uz je to neobjektivni hlasovani, tak to sem napisu.
Ja jsem uklikal tak 400 hlasu asi tak za 25 sekund :) Staci vyhodit cookie a furt drzet F5. Prohlizec (opera ;)) to vydrzel a ostatni taky. Akorat by mne zajimalo kolik kliku za sekundu provede windows, kdyz budu jen drzet klavesu. Odhadem zjistuji tak 50-150 kliku za sekundu. No nic jdu tam nahlasovat dalsich par stovek hlasu ;)))
2 Tomík: to máš podle nastavení myšli,... ;-)
Autor: just-paja (elitnitrida.unas.cz)
Datum: 14. 02. 2006 20:23
Nipal: podle me je jediny problem v Opere je, ze je moc narocna na HW.. :/

Divný. Na starý PC (např. Pentium 120, 32 MB) můžu doporučit jedině Operu. Firefox příšerně pomalej, MSIE6 (na Win95 jde dokonce jen 5.5) starej backdoor...

Jinak ale nic proti Firefoxu nemám, naopak, GPL je samozřejmě nejlepší licence :-) Ale tu rychlost a funkce v základní výbavě bych ještě poladil...
.:
tak ale ty si nedokazes ani predstavit, jak to tu mam vsechno pomaly.. a spusteni opery mi trva skoro jak spusteni windows..
just-paja:

heh cože? tak to FF ti pak trvá aspoň půl hodiny, ne?
U mě se opera spouští cca 5s (mívám tam otevřeno vždy okolo 15 panelů, které to asi zdržují nejvíce...)

a FF se mi spouští jak kdy, je to asi značně náladový prohlížeč, ale pod 15s to nejde nikdy.... a to tam mám jen jeden panel s domovskou stránkou, protože tento prohlížeč si jaksi naposledy otevřené panely nepamatuje (vím, že na to je plugin, ale nemám náladu se při každé instalaci proklikávat tím jejich webem a hledat to tam, tak si vždy stáhnu jen ten plugin na proxyny...)
J-R ff na winXProfi na 64MB RAM se mi spousti pod 10s (cca 7s)
u mě na winXPprofi 256MB RAM FF za 2 až 3 sekundy, podle počtu ostatních programů (mívám standartě otevřenejch okolo 6 programů)
ff/7max vterin - podle nalady systemu.. ne podle nalady prohlizece..
No cemment. JÁ s flamem nezačínal. JÁ jej neprohrál. Ale to lamy nemohou nikdy pochopit. BTW, už si tenhle topic můžete klidně zaspamovat, házím si tuhle adresu do HTTP filtru, abych sem náhodou nevlezl.

lol tak tohle je to nejlepší co z tebe zatím vypadlo :) Máš pravdu, jsem lama a tudíž nechápu, že jsi tenhle mnou založený flame neprohrál a pokud se tenhle thread rychle nesmaže tak se vynervuju a vyprovokuju k smrti. Jsem to kdo žádá o smazání tohoto threadu pod záminkou zachování duševního zdraví toho druhého a ne pro zametení stop za mou neschopností argumentovat.

Je fakt že proti tomu nemám argumenty, klobouk dolů...

Flame jsi vyhrál, vše uznávám, FF je nepoužitelná sračka, okamžitě ho jdu smazat, zakládám petici na zrušení FF pro jeho nepoužitelnost. Přecházím na Operu, tímpádem nepotřebuju ani TC a Outlook, nechám pořád běžet operu (obětuju 10 MB paměti a místo na liště). Pak se půjdu přihlásit do spolku lidí s nadpřirozenými schopnostmi (rok používat něco nepoužitelného je přece zázrak). No a nakonec vzhledem k tomu výprasku cos mi tady dal spáchám asi harakiri :)

Mimochodem vypadá to že ti nějak ten HTTP filtr nefunguje když jsi potom ještě napsal dva příspěvky :)))


Jinak jak vidím ty dohady o funkčnosti a nefunkčnosti té ankety tak jen můžu být rád že jsem opravdu nehlasoval s tím že to stejně bude na nic ;)
u-e .. ?