Test inteligence

Okopírujte tento text do pole ADRESA ve vašem prohlížeči a stiskněte enter ;-)

javascript: confirm ("Otázka:\nMyslíte si o sobě, že jste naprostý blbec?")

Většinou to funguje.. Je to osvědčený prostředek :-D (požívám to denně)

Vyhodnocení: Po kliknutí na tlačítko ANO nebo CANCEL Vám Webzdarma odpoví, co si myslí o vaší odpovědi - FALSE - myslí si, že to, co jste zvolili je blbost a tudíš druhá odpověď je správně ; TRUE - myslí si, že máte úplnou pravdu!
:D hustý.. ale funguje to i obráceně..
..a odpoví vám prohlížeš.
javascript: confirm ("Otázka:\nMyslíte si o sobě, že nejste naprostý blbec?")
Akorát že já mám tlačítka OK a Zrušit a to už nezní tak dobře. Nezní to jako smysluplná odpověď na tu otázku.
javascript: window.prompt ("Toto je tajuplný skript!\nPokud do toho roztomilého okénka níže něco napíšeš,\njá to dokážu bleskurychle přečíst!\nAby jsi mi věřil, napíšu ti, co jsi prve napsal!\nP.S.:JavaScript vládne světu ;-) ;-) ;-)")
prostě to někdo nedomyslel když zakládal tohle téma
Vykašlete se na to

javascript: window.close();
Mate spoustu casu? Tak zkuste toto

javascript: for(;;){alert("Klikni na me")}
javascript: window.close();
mi nic nedělá, tohle (a nejen to) mám zakázáno v nastavení prohlížeče ;)
Nějaký problém? Tenhle thread je ZAMĚŘEN na spouštění javascriptu, takže tady uživatelé bez podpory javascriptu nemají prostor. Jestli se neurazíš, zkus

javascript: while(!confirm('Nípal je lepší než Tom z vsbcs.wz.cz'));
Nepraštil ses teď v poslední době do hlavy Nípale?

Říkal jsem snad že nemám zapnutou podporu JS? Akorát ho nenechávám zavírat okna, která předtím sám neotevřel. Zas nechápu o co ti jde, jako ostatně v poslední době často.
Tak proč se sem vnucuješ? Máš nějakou vlastní myšlenku užitečnou do tohohle threadu, nebo se jen vyžíváš ve výpadech na moji osobu?

Dobrou noc, zatemněný mozku.
Ehm.
Na původní příspěvek jsem reagoval tím, že vzhledem k jiným textům na tlačítkách ten údajný vtip toho všeho není až tak vtipný. Což řekl bych relevantní reakce byla.
Poté jsi přišel ty a reagoval hláškou ať na to kašleme a ukázal jsi že víš jak v JS zavřít okno. Relevantnost k tématu threadu imho mnohem menší než u mě. Ale dobře, když už jsi to napsal, dovolil jsem si (což se ukázalo jako chyba, kolem tebe se musí po špičkách jinak zas vidíš nějaký problém) reagovat, že tenhle tvůj kontrétní js zápis u mě nic nedělá. No a bylo zle.
Docela dobře bych ti mohl kontrovat - proč se sem vnucuješ ty když jediné co máš na srdci je hláška ať na to kašleme?

Já zase nechám na každém ze zde přítomných ať si v duchu vytvoří názor o tom kdo se chová jak debil (už to napíšu, ty už si taky nebeřeš servítky).
Děkuji za tvoji sebekritiku, zase jsi zabil další thread, blahopřeji.
Stačilo by abys nebyl tak chytlavý na všechno co napíšu aniž bys ses to snažil aspoň z poloviny pochopit (tenhle thread je názorná ukázka) a přemýšlel aspoň dvacet sekund než něco jízlivě napíšeš (thread o rozbalovacím php menu je názorná ukázka) a byl by klid.

Jo a zaprvé nemyslím si že by někdo zabil tenhle thread a zadruhé nemyslím si že tenhle thread kdy měl nějaký podstatný smysl.
Tomík: To je zajímavé... pro blondýny. Docela se mi to líbí, možná udělám na webu odkazovník pro blondýny a ten cyklický javascript by byl jedním z nich :) Připomíná mi to papír s nápisem otoč na obou stranách :)
muj pop-up blokovac me nema moc rad...
javascript:for(;;) {window.open("", "", "");}
javascript:{while(!confirm('Nejhorší ze všeho jsou trpaslíci'));while(!confirm('Ty potvory vám vlezou všude'));while(!confirm('A strašně rychle se množej'));}