Redaktor, který umí anglicky

Sháním rekatora na můj novej web o NfS.
Požaduji:
- umět alespoň z části anglicky
- ICQ
- mail

Pro bližší informace pište na ICQ 327-654-364
O Need4Speed je už cca více jak 10000 stránek. V čem má ten váš web vyniknout?
V tom že bude vícejazyčnej
No pokud má redaktor umět jenom "z části anglicky", tak to s tou vícejazyčností nebude tak žhavý ;) (nehledě na to, že stránky o NfS ve svém jazyce už mají snad i včely na louce...)
přesně tak. je to pravda. možná je to divný, že je to ode mně, když jsem na svůj web slyšel podobné otázky, ale u mého webu to je jinak. je to jediný web zabývající se vším široko okolo tarantina v českém jazyce. (když nepočítám qtarantino.wz.cz - což má jeden můj redaktor). ale o nfs ... chm chm chm. navíc je IMHO pozdě. až vyjde nová hra, tak to chce mít o ni web jako jeden z prvních, pak máš šanci na úspěch (samozřejmě trvající pár týdnů, max. měsíců.)
A z které části musí umět anglicky?
No aby mohl překládat texty. Já taky něco přeložim, ale dělám českou verzi a někoho bych potřeboval
Opravdu myslíš, že na překlad čeština -> angličtina stačí umět anglicky zčásti (nikoliv "z části")?
Pro opačný překlad se to dá, překladatel si něco domyslí a smysl to dávat bude (pokud to není idiot co to přeloží doslova). Ale pro srozumitelný překlad do angličtiny jsou potřeba docela slušné znalosti.
No tak dobře musí umět anglicky. Ale pls nenašel by se někdo?
no.. bejt tebou, tak se přihlásim pod jinym účtem.. timhle nikoho nenadchneš.
http://webadresy.wz.cz/
já jsem toho názoru, že na fóru na webuzdrama se scházej z 95% (možná víc) administrátoři jakejkoliv stránek, a než aby k tobě šli dělat redaktora, tak si během měsíce udělaj stránku o tom samém, dost možná lepší než bude ta tvoje (to už ale nenji těch 95% ;-) )... takže bejt tebou poohlídnu se jinde. a dám ti jednu radu z vlastní zkušenosti: nejlepší je osobní kontakt. dám příklad.:
hlavně - udělal jsem si nejdřív stránku (prostě jsem nezačal ze všecho nejdřív sháňet redaktory). a sem tam někdo napsal do mailu "čus, hustý stránky" a podobně. když jsem pak půl roku na to zcela správně usoudil, že na administraci a obsahouvou část nestačim, kontaktoval jsem právě tydle lidi. právě 4 nebo 5 z 6 současnejch lidí, co jsou u mě redaktory jsem právě takto osobně kontaktoval.
2 Marcus Flintus >>>>
"až vyjde nová hra, tak to chce mít o ni web jako jeden z prvních, pak máš šanci na úspěch (samozřejmě trvající pár týdnů, max. měsíců.)" >>>
Zcela nesouhlasim, mam web o San Andreas - dokonce neni ani hotovej... Musim rict, ze se mi ani nijak extra nelibi.. Neni validni.... A uz tam bylo celkem dost lidi na to, jak je to stara hra ;-)

(pro zájemce adresa: http://san-andreas.kvalitne.cz)

P.S.: Pocitadlo mozna zmate, ale i kdyz to zni jako trapna vymluva, uz jsem ho jednou omylem vynuloval ;-)
mno je to pravda. já tim spíš chtěl říct, že nemá cenu dělat amatérskej (často ani profesionální) web o hře, která je pár měsíců stará.

pravda, pár týdnu, to jsem se unáhlil to je málo. euforie z nový kvalitní hry pár měsíců trvá. uznávám.