Azureus

Azureus se mi spomalil pri stahovani Knoppixu(Live CD) na 100 B/s! Predtim jel na 120 kB/s. A to uz jsem skoro u konce(99,9%, 4 MB chybi). Jsem pripojenej u spousty zdroju(cca 200), ale stahuju tak pomalu, az to boli. Nevite, cim to muze byt? Diky
pouzivej BitComet :) mel jsem taky azureus a delal mi to taky tam sem presel na bitcomet .
Ale chci to dotahnout. Fakt nemam neco spatne v nastaveni?
Jo, ať žije sračka zvaná Java. Jen kvůli Javě jsem přešel z Azurea na µTorrent a nemůžu si stěžovat. Ale ten kousek už snad přežiješ, ne?
no jo jasny na azurea potrebujes javu. to me taky sralo. pak sem cetl v jednom casaku o torrent a byl tam zebricek 10ti nej programu .. 1. tam byl ten ruskej µTorrent a pak bitcomet. tak sem vzal bitcomet. nemusim mit to nej:) s bitcometem sem spokojeny. v azureu mi nesla nastavit ani priorita. nebo kdyz sem nasel cely cd nejaky skupiny a chtel jsem jen jednu pisnicku tak to neslo. ted mi to na zacatku hned nabidne jestli chces vse nebo jen neco. tak si to odskrtam a taham :))
nc, zkus to znovu připojit a kdyžtak to vydrž, no :-/
to sou ty lidi s pomalym připojenim, kerý když se stane ještě pomalejšim, tak je to osudný =D
a uTorrent bez trackeru jako ryba na suchu... to bysme se tu mohli jeste dlouho hadat. ale utorrent mi vyhovuje :) je maly, lehky a nenarocny.
i kdyz nekdy ten tracker opravdu vadi :(
Pavel, vadí, ale já nespěchám, nepotřebují mít stažené CDčko během pěti minut. Dvě hodiny mi úplně v pohodě stačí.
já teda ke své plné spokojenosti používám Azereus. BitComet jsem to dvou dnech smazal, nenašel sem tam nic, co sem chtěl.utorrent je dobry, ale ja radši Azereus ;)

Nipal: AFAIK, bez trackeru si u uTorrentu ani neškrtneš, nebo ne? Azereus je částečně decentralizovany, ale uTorrent myslim ne...
Ale škrtneš, uTorrent má taky DHT :)