výpadek?

nevim proč, už několik hodin mi nejdou stránky (prostě neodpovídá) ale ostatní stránky na wz jedou... čím to?
nebude to april? :)
nee, na todle já nehraju,,, i když wz možná ano.
Proč, moje stránky ti snad fungujou?
kua čím to je?
zkoušel jsem stránky, keré includuju do indexu, tady jsou výsledky:
hlava.php - funguje
css.css - funguje
patka.php - funguje
rlinks.php - funguje
starter.php - neodpovídá
index.php - neodpovídá
index.php bez includování starteru - neodpovídá

proboha, čim to je?
Apríl!
no, už je druhýho, a porád nic, pěkně blbej apríl.

teď to zase vypadá, že se to kouše na připojení k databázi před doctypem =/
Marcus: Mě tvoje stránky jedou
teď už jo, ale doteď jsem nepochopil čim to bylo.
nahrál jsem na web starou verzi a postupně vyměňoval stránku za stránku z novější verze... index.php jsem potom musel přepsat ručně. index se po přepsání nezměnil, ale narozdíl od toho předchozího funguje, což opravdu nechápu.
No, a je to tady zase. Mně teď stránky taky nechoděj, stejně jako ostatní, kerý sem zoušel na WZ. Že by nějakej výpadek spojenej s údržbou nebo co?
teď jim vypadl mysql server... =/
mne 1 stránky nefungují a druhe jsou neak cele smazanne nedá se na ně připojit ani ftp clientem ale kdiby to smazlo wz tak aspo napiši e-mail
Dobrý den.
Právě jsem zkusil otevřít své stránky a bohužel se zdá, že vypadl server borec.cz. Zkousel jsem pingovat i jine stranky na serveru borec.cz a take nefunguji. FTP jakbysmet na tomto serveru nefunguje.
Jedná se o výpadek serveru, nebo o nejake planovane odstaveni z duvodu udrzby? Jak dlouho bude priblizne tento vypadek trvat? Predem moc dekuji za info.
uf to to sem si oddych že je to jenom vypadek
Tomas:
Dobry den,
pokud by se jednalo o planovanou odstavku, byla by o tom nejaka zminka na strankach http://www.webzdarma.cz/ (resp. i zde na foru) a s nejvetsi pravdepodobnosti by nebyla planovana na vecerni hodiny, kdy vrcholi internetova spicka, ale nejspis na dobu kolem 1. ~ 2. hodiny ranni, kdy je provoz nejmensi.
Vypadky jsou zde relativne caste (vzhledem k zatizeni serveru, resp. cene za hosting neni se cemu divit), vetsinou kratkodobe, a delku vypadku neni mozne nikdy s jistotou rici - muze to byt pet minut, nebo take sest hodin (pokud se neco objevi v nedeli odpoledne).
Mne to dost sere protože stránky www.eshop.borec.cz nefunguje už 2 dni a vypadla něco kolem 6:00 a neni ani na učtě na wztku a je volná k registraci muže mi k tomu někdo dát vysvětlení přece kdyby jste neaký účet smazali tak aspoň napíšete e-mail nebo ne ?
Pardon oprava www.eshop.chytrak.cz
Prosim vas nejedou mi z domu vsechny stranky euwebu ale ostatnim ano a ani se nemohu dostat na ftp cim je to zpusobene ze mne stranky euwebu nejedou a ostatnim ano , vse normalne na netu funguje dekuji moc