Openssl & webzdarma [ontopic]

Tak jsem přemýšlel, jestli by nebylo možné na wz zprovoznit ssl. Imap tady podporu ssl má, tak by nebylo težké překompilovat apache a ftp server. Nejde mi o https přístup na stránky jednotlivých uživatelů. Docela mi vadí nešifrovaný přístup na ftp a přihlášení do diskuze. Na ftp se teoreticky dá použít SafeTP (vážně, jak dlouho je program nevyvýjen? Zkompiloval to někdo na gcc>=4?), ale při přihlášení do diskuzí jde totéž heslo v plaintextu.
To tohle vážně nikomu nevadí? Možná jsem to hodul do špatné části fóra :-(
Vadí. A už je to tu ve více threadech. A funguje to např. na ic.cz.
Nicméně při přihlášení do diskuze a na správu webu můžeš SSL použít.

"Nejlepší" je ovšem, jak se k SSL staví i čistě komerční hostingy, jako Active24, největší v ČR. FTPS přístup dodneška neexistuje.
Takže asi tak, že zákazníci je nezajímají - a vězte, že jsem se kdysi dávno na tomto největším hostingu na šifrovaný přístup zeptal - a co bylo odpovězeno: že to nejde :-)
Vždyť je to zvěrstvo nechat takhle putovat heslo. Nemohl by se k tomu někdo kompetentní vyjádřit?
Jen malý dotaz. Co máte všichni za super tajná data na webuZDARMA, že bez SSL nemůžete žít?
zbi: treba hacknutou databazi hesel ze Seznamu ;)
zbi: Teď víceméně nic, ale to neznamená, že mi bude příjemné, až někdo bude pod mým nickem vystupovat na fóru, přepisovat mi stránky a podobně. Navíc máš na wz k dispozici čtení mailu přes imap a to by bylo prozrazení hesla už závažnější problém (nepředstírám, že v php imap používám).