Tisk bin. souboru pro tiskárnu na tiskárně (win2000/XP)

Na stroji, kde nemám přístupnou tiskárnu si potřebuju něco vytisknout. Nainstaloval jsem si tu tedy stejnou tiskárnu, na které to hodlám tisknout s tím, že výsledek půjde do souboru. Tento soubor s daty, které příjdou poslat na tiskárnu mám.
Teď ho vezmu k počítači, kde je tiskárna připojená. Vznikla otázka: Jak poslat binární data na tiskárnu? Otázka je, jak to udělat ve win. V DOSu se udělalo copy soubor prn a bylo to. V linuxu udělam cat soubror /dev/lpt0 a je to, ale jak to udělat ve win? Tiskárna je USB, takže přesměrování na prn nevyšlo, odchytávání dosových přesměrování v ovladači tiskárny jsem nenašel. Jiné řešení jsem taky nenašel, třeba máte více zkušeností...
jedno řešení tu je. Mám binární soubor někde nakopírovaný. Share, na který se tiskne (tedy tiskárna) se jmenuje \\server\tiskarna. Provedu:
net use LPR1: \\server\tiskarna
pak stačí
copy soubor.bin LPR1
nebo
print /d:LPR1: soubor.bin

pokud není tiskárna síťová, tak nějak přesměrovat to LPR1 na ni...

Ale jak by to mohl udělat normální smrtelník? Něco jako
pravým myšítkem, vybrat tiskárnu, tisk => tohle nejde?
napadla me takova blbost... co tak vzit ten soubor, pretahnout ho nad ikonku tiskarny a pustit? nebo si otevrit tiskovou frontu te tiskarny a zkusit to pretahnout tam.
To jsem zkousel, snazil se na to otevrit asociovany exe a zavolat tam print, takze u me to otevrelo notepad a vytisklo hafo bordelu, pretazeni do fronty tiskarny dopadlo uplne stejne.
co prikaz print? http://faq.kab.cz/tema6a.htm#40
jo, viz výš, ale to není pro BFU.
Mám pocit že jsem něco podobného už hodně dávno taky řešil, jenže už si nepamatuju zda vyřešil či ne :( Něco mi říká že jsem na to našel nějaký prográmek. Jak se jmenoval to netuším.
prográmek je samozřejmě řešení, ale vyřešit to prostředky OS.
Použij prostředky OS ke spuštění toho prográmku :)