Panel odkazů....

Nazdárek všichni.... proč se mi nechce zobrazit panel odkazů? Jakou složku musím uložit aby to šlo? PLS help me! Díky all
A ještě, proč mi nefunguje guestbook?...je to guest t Frontpage... :-/
tak to bude asi protoze FP. Nepouziva to nejake fikane asp?
Dobře...mluv na mě prosim česky...ok? nejake fikane asp? co to je?
asp jazyk .. jako je php a html

ty odkazy ti nejdou pac mas blbe cesty k tem obrazkum :)
No jo.....obrázky...kdybych věděl kde jsou uložené!....když jsem je tam vložil a pak ukládal tak se mě to na obrázky neptalo...takže já nevim co tam mám vložit!
Když tvoříš stránky u FP, vytvoř si adresář do něj ulož index.html dál si vytvoř podadresář, do něj si ulož obrázky a pak je teprve vkládej ve FP.

Pak ten adresář jednoduše překopíruješ sem.

A věci jako počítadlo a návštěvní kniha z FP tu nikdy fungovat nebude. Jestli chceš vědět proč, prohledej si tu fórum nebo zavolej podporu od Microsoftu.
Tak s ukládáním si mi nic nového neřek, ale stejně dík!....aha..tak to je škoda že v FP to nejde...je prostě na hovno ale ja v nem delam...dík all
ale FP neni na hovno. Jenom se musí umět používat.
Co jsem myslel:
FP jsem používal akorát jednou. Nedadchnul mě, ale ani neodradil. Možná to, že byl za peníze.
Vím, že FP používá cosi, jako knihovny. Tedy pro ankety vygeneruje třeba anketa.asp, pokud to běží na IIS nebo personal web serveru nebo na něčem, co umí asp, tak to funguje, ale pokud to hodíš na hosting, kde je linux, tak to fungovat přestane. Prostě proto, že linuxy tak nějak asp nepodporují, aspoň jsem neslyšel moc odkazů na servery s linuxem, které by asp s VB podporovaly.
Obrázky jsou druhá kapitola. Ve světě MS jsou názvy souborů tzv case insenzitive. Tzn nezáleží jim na tom, jestli je písmenko v názvu souboru velké nebo malé. Ve světě UNIXu a linuxu je tomu kapku jinak. Takže Obrazek.jpg obrazek.jpg a obrazek.JPG odkazují ve win na 1 a tentýž soubor, zatímco v lin na 3 různé soubory. Máš-li tedy v obrázcích uložený obrazek.JPG a odkazuješ se na něj jako <img src="obrazek.jpg" /> tak ti ho win zobrazí, ale lin ne.

To jsem se zase rozkecal, doufám, že to aspoň k něčemu bude.
2 fí_zlý dítě:
neházel bych PHP, ASP a HTML do jednoho pytle, php a asp ano, to jsou programovací jazyky, ale html se programovacím jazykem nazvat nedá.

2 MzM:
souhlasim. jinak existuje nástavba pro linux, kerá umí asp, ale téměř se to nepoužívá a je to spíš ojedinělý.
Marcus flintus: woe, vlez mi uz na hrb, psal ze to sou jazyky.. a nedelil to na programovaci ..
Ty mas hrb? to se musis holkam libit ;)
:)))))
si pis ;)