<b>Upozornění, noví moderátoři WZ fóra</b>

<HTML>Chtěli bychom upozornit uživatele WZ že <b>skaff</b> & <b>Nípal</b> - jsou od této chvíle moderátoři tohoto fóra.

Posilujeme stávající početní stav moderátorů a věříme, že budeme udržovat fórum v dobrém stavu, aby zde každý dostal svoji odpověď a nebyl zde přebytek zbytečných témat.

- offtopic příspěvky do threadu budou průběžně smazávány
- offtopic thready budou průběžně smazávány
- duplicitní témata ve více fórech budou smazány

A jedno pravidlo na konec:

<b>Pokud přidáváte příspěvek, zkuste se před tím zamyslet nad jeho informační hodnotou.</b></HTML>
Neci se zamejslet
A kdo z Vas je mama a kdo tata?
24k: by moc bolelo vid :)
J je pozde ! UZ je echo date("H:i"); ! snad chapes ne! :D
Tak teď už si toho moc nenapíšu, když jsou tady takoví otřelí strážci... :-D
No tak stejne ty tvoje blabolos nigdo necte :D
Tohle fórum potřebovalo nejen nové (a hlavně aktivní) moderátory, potřebovalo by i trochu vylepšit (což bylo slíbeno už snad před rokem s tím, že se na tom pracuje...). Minimálně je docela nepříjemné to, že na fóru jehož většina sekcí se týká tvorby webových stránek není možné jednoduše vkládat kód, protože se ztrácejí dosti podstatné součásti (například &amp;).
<? php die('24k je nejlepsi'); ?>
<HTML>Na fóru se momentálně nepracuje, bude se na něm dělat až po redesignu stránek webzdarma.cz. Jinak už to visí docela dlouho, opravdu je to rok (spíše dva) a opravdu se na tom dělalo. Ale pak se to kdesi ztratilo.

Marek z Markova: Spravedlivost a přísnost bude, ale pokud budeš rýpat vtipně nebo nějak zajímavě, tak tě necháme být :))) Humor je nedílnou součástí života.

Tom: to s tím &amp; beru jako feature, protože někdy skutečně chci vložit zvláštní znak a to se lépe píše pomocí entity. Ale je fakt, že někdy to irituje a mělo by se na to udělat nějaké nastavení (třeba zaškrtávací políčko apod.) Já osobně jsem pro zavedení nějakých tzv. bloků, uvozených např. jako [kód][/kód] a v nichž by se dal vkládat zdrojový kód html atd. Všechno se dá vymyslet ;)</HTML>
Nipal >> tzv. bloků, uvozených např. jako [kód][/kód]

(php)BBcodes ?
<HTML>Něco na ten způsob, ale zatím je to opravdu jen čirá fantazie.</HTML>
>> Všechno se dá vymyslet

neni treba kdyz uz to davno je ;)
Nípal - To sice je pravda a beru to, jenže zkus odhadnout v kolika případech potřebuješ napsat něco co není na klávesnici (nevidím moc důvodů pro to proč psát znaky běžně se na klávesnici nacházející složitě entitou) a naopak v kolika případech (opakuji: kontrétně na tomhle specifickém fóru se specifickým zaměřením) potřebuješ napsat kód entity a ne její "výsledek".
IMHO i kdyby tebou zmíněná možnost volby nebyla, je nesrovnatelně lepší veškerý text prohánět přes HTMLSpecialChars() (či cosi s podobným efektem) než jaký je současný stav. A tahle úprava by ani nemohla zabrat nijak dlouhou dobu ;)
Kam až sahá definice fóra "Mimo téma" ?
>> Kam až sahá definice fóra "Mimo téma" ?
V soucane dobe popravde nikam :) Vsichni pisou o cemkoli.

Puvodni ucel definice znel cokoli, co se tykalo internetu a webu jako takovem. Tedy neco jako "Jaka kombinace barev by byla vhodna pro cervene pismo?".
<HTML>Tomík, synergik, zatím je tu spam ;)</HTML>
<HTML>já bych navrhoval držet se jen toho, že forum bude sloužit k diskusi a ne tlachání, ne výkřiky, jen omezeně příspěvky typu "poraďte s .../nemůžu najít ..." atp. které sice mají nějaký smysl, ale patřilo by to spíš někam jinam

stejně tak bych prosil nereagovat zbytečně na neustálé dotazy, které jsou v FAQ dostatečně vyřešeny a moderátory pak tohle jednoduše mazat</HTML>
2 Nipal & skaff:
myslim, že vy dva a moderátoři fora je docela na místě.
ale mohli byste s tim taky něco dělat, mam na mysli trošku se přiblížit foru na jakpsatweb.cz (nemyslim v počtu diskuzí) ale třeba vkládání kódu apod. by bylo IMHO docela potřeba..
Dal bych vám jednu radu, být vámi udělám forum z phpBB2 je to ohodně přehlednější
<HTML>ptacek: nema cenu delat na tu chvili nejaky zmeny... A nejsi prvni koho to napadlo ;)</HTML>
kdyby mě, jako moderátorovi někdo cpal, že mi nainstaluje phpbb, tak bych to považoval za vrchol drzosti.. =D

... a proto moderátorem radši bejt nechci.
2skaff & Nípal:
gratuluju..., ikdyz opozdene;)
2 skaff:
v jedem tvém příspěvku v tomdle threadu si napsal:
>nema cenu delat na tu chvili nejaky zmeny
co myslis tim NA TU CHVILI? to jsem nepochopil, ale vypada to jako kdyby wz mělo za měsíc končit, či co :) (což je IMHO nesmysl)
Marcus Flintus: chysta se novej design WZ, az bude, tak se zacne pracovat na novym foru