estranky...

Jaký máte názor na tvorbu stránek s předem vytvořenými šablonymi? (např. www.estranky.cz) ...je to sice neoriginalni a amaterske ale rychle a jednouche! toto je srovnani:
www.naseacko.xf.cz
www.naseacko.estranky.cz
řekl bych že je to docela nanic.
tywe.. tak se na to podivej..
http://www.estranky.cz/cenik
..zlatej wz..
Máš 30 dní "zkušební dobu" a pak profil zdarma a ten je neomezenej (casove) ma to sice nejake nedostatky ktere wz nema ale jinak...
tywe.. nedostatky? nevim, jak to funguje.. ale pochybuju, ze tam mas treba dovoleny php..
promitne, ale ve srovnani wz a estranky.cz ... nechapu, jak neco takovyho muzou vubec nabizet...
-> Donny: Zcela jednoduse - je to zadarmo a je to blbuvzdorne, takze pro kazdou lamu, ktera chce svoje stranky. A ze pocet stranek na wbs, estrankach apod. roste geometrickou radou :(

-> >>{MeSiL}<< : Kdyz ovladas html, css a staci zaklad php, vytvoreni stranek je rychle a jednoduche taky. Btw - vytvoreni stranek ve FujPage 5.0 povazujes za slozite a profesionalni, kdyz estranky jsou opak?
RE:Kat- V žádném případě nepovažuju tvoření ve "fujpage" za prof.! Mim příspěvkem jsem chtěl slyšet Váš názor a některým lidem to ukázat... jak se na estránkach píše... "stránky za 3min"... hold s "mínusama"
to je sranda.. jsem nabízel hosting zadara a nikdo ho nechtěl a teď koukám, že tu někdo nabízí -pravda lamuvzdorný věci se hoděj- za 480 babek ročně. A nepopírám, že finance by bodly.. aspoň na novej HW a média na zálohování. Ale myslím že i míra říkal, že by byl rád, kdyby si wz na sebe vydělalo.