flash - o kousek dál

tak jsem na svých stránkách zase o kousek dál, zajímá mě Váš názor, hlavne na zdroják, kterej se mi po implementování javascriptu na odstraneni rucni aktivace ovl. prvku activex nejak potento.
Jako další vzhled a napriklad rychlost nacitani ....
na tredovi u ktereho sedim(celer 633MHz, 160M RAM, WinXP profi) se to seka jak neco.. DEJ PRYC TEN KURZOR protoze na 1024x768 je mooc velkej(dokud si nezaostrim prostredek monitoru, tak si tech 1152x864 nedam)...
neco stim udelam,

a nekdo dalsi?
to se seká? mě se to neseká ;)
me se to porad nelibi.. ten kurzor je uplne na pycu.. ta animace na zacatku se drbe jak naka babicka.. cekal sem minutu nez se to prevali cely.. pak sem stejne videl uplnej @!#$.
fí_zlý dítě : a proc si cekal az se prehraje? je tam tlacitko na skok rovnou o do menu

Pavel: jemu se to seka, ptz sedel u jetyho kompu, je jasny ze flashova animace s fps 12 nepojede plynule na 633MHz

oNdRaStEr: pod cim si predstavujes "moc velkej kurzor"

@ŁŁ: a co zdrojak?
> je jasny ze flashova animace s fps 12 nepojede plynule na 633MHz

Stejně jako je jasný, že normální HTML stránka pojede plynule i na digihře... Ale proč to dělat efektivně, když to jde i takhle, že? ;)
ale jo, tady se toho ta rozjet dost(kdybych mel lepsi grafiku tak mi aji CSko pujde plynule.. 4MB ATIna s bidou podporujici 3D neni zrovna to ono prave orechove, ale na praci a semtam HoMM IV ci LieroX staci).. Jenze kdyz mi na pozadi bezi X programu a v opere mam X tabu, tak se nediv..

ja to ,,intro'' preskocil :)