Linux x Win?

Ahoj,
mám takovej dotaz... Můžu ma pc, kde je předinstalovanej Linux (zavaděč, bez grafického rozhraní) normálně naistalovat WinXp? Aby se to tam náhodou nějak nepopralo...:-)
Díky.
a proč tam odtamtud ten linux nevyhodíš?
nebo vezměme to logickou úvahou:

když formátování při instalaci ten linux nesmažeš, tak patrně nevadí, protože je nesmysl aby někdo prodával pc na kterým bych win nechodily.
když ho smázneš tak je po problému, protože kdyby byl důležitý, tak by tak jednoduše smazat nešel.
Instalačky Windowsů jsou obecně agresivní - mažou, na co příjdou. Nicméně můžeš mít na jednom počítači více systémů najednou. Řeší se to tak, že rozdělíš disk a na každou partition nainstaluješ něco jiného.

Pokud ten Linux nechceš, tak normálně zformátuj disk a nainstaluj si Windowsy. Myslím, že instalačka ti formátování nabídne sama.
jj. Windowsi jsou pri instalaci agresivni vuci linuxu. Proste pri instalaci nevi o existenci linuxu a tak jen tak prepise zavadec. Tim vsak prijdes o moznost se nabootovat do linuxu.
Pokud chces mit i nadale linux. Tak bych doporucil predtim si vytvorit zavadeci disketu linuxu. Nainstalovat Win. Ten prepise zavadec. Takze nabootujeme z diskety a dostaneme se na linux. A nem znovu vytvorime linuxovy zavadec + s upravou pro zavadeni i windowsu. A vse bude pri starem.
jako víc operačních systému na jednom počítači neni zas tak ojedinělý. jsou dokonce programy, které určují jaký systém se má spustit a po stisknutí jaké klávesy se má spustit ten druhý apod.
... Já tam chci právě jenom Win - takže jednoduše jen ty xp naistaluju... (popř. zformátuju hdd).

Díky za radu všem!
jj, v nejakem kroku instalace win se te to zepta, na jaky disk chces system nainstalovat a da ti moznost si ho naformatovat na NTFS.Pak instalace normalne pokracuje.
(nejenom na ntfs) nicméně pokud ho naformátuješ na ntfs, tak to máš pojištěný, pač linux si s ntfs zrovna moc nerozumí... ikdyž novější verze ano
Marcus: jasne, ale dneska fat32 snad jen ve specialnich pripadech, ne? kazdopadne rekl bych, ze linux si s ntfs rozumi naprosto perfektne, i kdyz treba jenom read-only, ve srovnani s tim, jak si windows rozumi treba s ext3 a desitkami dalsich filesystemu :D
V dnesni dobe velkych giga disku je NTFS uz spise nutnost. FAT ma velkou nevyhodu 2GB limitu a to je dnes neprijatelne. Lidi grabuji, strihaji, stahuji obrazy DVD a to vyzaduje vic jak 2GB.
Podpora NTFS v linuxu je dobra. Akorat jsem nezkousel do nej zatim zapisovat, Mam strach o data :)
No o limitu 2 GB nic nevím.
Leda tak 2 TB limit na partiton an něco málo přes 4 GB na velikost souboru (je to mocnina dvojky). Na plné standardní DVD to nestačí, někde na 95% vám při kopírování napíše nedostatek místa na disku (bez ohledu na to kolik místa tam je).
Na FAT32 platí limit 2GB na soubor, větší soubor než 2GB na FAT32 prostě neulozíš.
<HTML>zbi pleteš si FAT32 a FAT16, 2 GB limit platí pro FAT16.

Cluster v mohl ve FAT16 být 1-64 sektorů, což při maximální hodnotě 64 dává 2GB = 16 bitů na adresaci clusteru, FAT32 má 32 bitovou adresaci což je 4GB</HTML>
kompletní zápis pod linuxem je i pro NTFS :)) řeší se to přes captive a využívá to ovladače ntfs. Takovej správnej bastl. Ale je to funkční :))
Jinak hádám Tome, že si dostal jeden s těch předinstalovanejch linuxů. MS měl pravdu, když řikal, že se uchytěj maximálně 4% (to není narážka, to je strohý konstatování).
http://usenet.jyxo.cz/cz.comp.windows.nt/0210/maximalni-velikost-souboru-na-fat32.html
OK, na FAT32 je max file size 4GB

http://en.wikipedia.org/wiki/File_Allocation_Table