Office 2007

dyt sem to rikal..
IE7 = Opera
MS VWDE 2005 = Macromedia Dreamweaver..

jediny, co neni okopirovany je Office.. OpenOffice nemam moc rad.. proste OpenSource IMHO nebude nikdy lepsi nez closeSource
2 OndraSter:
pokud to
>OpenSource IMHO nebude nikdy lepsi nez closeSource
bylo mysleno pouze na officy, tak souhlasim ;-)
nejen na officy.. Tim myslim i opera vs FF.. (zkusil sem nacist stranku v IE6.. bylo to o dost rychlejsi nez opera(o FF nemluve)).. nepletu se, opravdu to tak je.. to bude IMHO pocitacem.. (kdyz sem zkousel IE 5.0 ve win98SE, tak to bylo jeste rychlejsi) ale presto sem porad vernej opere :)
>IE7 = Opera

jo, mozna takovej nepovedenej plagiat

>zkusil sem nacist stranku v IE6.. bylo to o dost rychlejsi nez opera

tak to teda nevim, jakou stranku jsi zkousel, me Opera vykresluje asi tak o 2 sekundy rychleji nez IE7 (treba zrovna jsem meril nacteni teto stranky), ale vidim ten rozdil obecne. To same porovnani na 98SE s IE5 nebo 6. Nacteni www.seznam.cz (absolutne nebylo zdrzovane pripojenim), ktery nebyl v cache (protoze IE7 k normalni praci nepouzivam), trvalo asi tak sedm sekund a jeste nezvladl spravne zobrazit CSS. Presto jsem porad verny Opere.
ted jeste koukam, ze OndraSter mluvil o IE6 a ja vetsinou o IE7, ale dodavam tedy - mezi 6 a 7 nevidim vykonovy rozdil (co si vzpominam; sestku uz od uvedeni sedmicky nemam). Ale to stejne uz s officama nesouvisi.
no, so fficama to nesouvisi..
zkousel sem to na tomhle stroji a pac opera logicky bere vic pameti, tak nez to zas nacte aj..

Ale aby to nebylo svechno OT, tak i officy 2007 se nacitaj o poznani dyl ... :D
tj, naroky se zvetsujou na ukor pouzitelnosti. no ja nevim, mam zrovna malo ramky (256M), vlastne swapuju uz pri startovani programu po spusteni, a Opera se mi nacita asi tak do 10s. Coz neni tak zly vzhledem k situaci. Kdyby IE nebyl tak provazanej s Windowsama a nemel pulku knihoven nactenou uz od startu systemu, protahlo by se mu to tipuju tak o minutu. Btw., ted jsem zkusil spustit IE7 a trvalo 25 sekund, nez nacetl homepage (buhviproc tam mam quick.cz). Uoalá...
já délku spuštění FF a IE neporovnávám a je mi ukradená z jednoho prostého důvodu -> vzhledem k tomu, že IE nemá panely a musel bych ho zapínat co chvíli znova (místo nového panelu ve FF), doba spuštění by se hezky posčítala.

takže kdyby třeba doba načtení FF = 20s a doba načtení IE = 4s (což je nesmysl ale na tom nezáleží) a běžně mám zapnutej prohlížeč třeba 2 hodiny. Otevřu každých 15 minut nový panel (normálně mnohem častěji) tak se dostaneme na 4x8 = 32 s -> 32 > 20 ;-) Operu a FF mezi sebou neřešim.
MC: Proč bys musel IE zapínat znova jen proto, že nemá panely? Stačí ho pustit jednou a pak jen Ctrl+N otevřeš nové okno (téměř okamžitě).

Ale panely jsou panely...
<HTML>IE7 taby má. Ale jinak mi přišel takový trošku nepřehledný, jsem zvyklý na komfort Opery.</HTML>