stránka

Zdarec,podiv te se na moje stránky www.nfsgames.wz.cz a ohodnodte, napiš te co by se mohlo změnit k lepšímu (zkušenosti) děkuji
tim ze porusujes podminky hostingu bych se moc nechlubil
Čím porušuje podmínky?

Jinak k tomu webu jen stručně: Nelíbí se mi.

Jednu věc ale opravdu musím zmínit kontrétně, protože jsi překonal vše co jsem dosud viděl. Divil jsem se proč se mi tak zabrzdil net poté co jsem v jedné záložce otevřel tvé stránky a po zběžném obhlédnutí se vracel sem s cílem napsat reakci. Nějak nereagoval na mou žádost o přihlášení. Pak jsem si toho všimhl - ten titulní obrázek na tvém webu má naprosto neuvěřitelných 1548.01 KB neboli jedno a půl mega. To dost výrazně zahltilo mé připojení na docela pěkných pár desítek sekund. Opravdu síla.
>> Čím porušuje podmínky?

ti ani nevim. napocital sem tam 12 CD key. ale to uz je asi na WZ normalni, to ma kazdej druhej
Aha to mě nenapadlo, já se na obsah té stránky moc nedíval, spíš jsem čekal nějaký problém s reklamou či přesměrováním jako v drtivé většině případů kdy je tu někdo upozorněn na porušování pravidel :)
<HTML>No, tak nedá se to číst. Černé patkové písmo na tmavě červeném pozadí je síla.

1) Webů o sérii NFS je tolik, že stačí do googlu trošku ťuknout a už se odkazy sypou...
2) Nechceš k těm CD klíčům přidat ještě odkazy ke stažení pro případ, že ty hry ještě někdo nemá? Ty hry jsou pokud vím stále v prodeji, nepřipadá ti to jako krádež? Pokud ne, styď se. Pokud ano, styď se taky.
3) Her NFS je více - NFS1, NFS2, NFS3 (hot pursuit 1), NFS4 High Stakes - a určitě by se našla ještě nějaká k NFS2. Takže máš zásadní mezery.</HTML>