Prosím ohodnote mi moj nový web

http://www.shanoy.warez-forum.sk/ to je adrresa mojho new webu...prosim aby ste mi ho trosku ohodnotili co by som mohol vylepsit a tak...diki
Anketa "Ako sa Vám páčia tieto stránky?" - no comment. Jinak po informacni strance: nic noveho, clovek, ktereho to zajima, se vse dozvi z jinych zdroju mnohem driv.
Jen ohledně kódu. Menu spíš uzavírej mezi značky <li> </li>
nj..mozno zacnem...a este k donnymu ja som nemyslel hodnotenie opbsahu ale designu...ok? :)
<HTML>design... nezajímavý černý nudný... tisíce podobných jsou všude na netu</HTML>
ahooooj, je fakt moooooooooc super...
jen co se tyce vzhledu, nedaval bych dohromady serifove a bezserifove pismo a napriklad v downloadu je urcite dulezitejsi vyraz programu ke stazeni nez button Downloadu ktery je jednou tak veliky. cerne pozadi na delsi text taky neni idealni ale vzhledem k dezeu stranek je to zkousnutelne.
Jak již bylo řečeno, design je černý, neoriginální, na netu je spousta prakticky totožných... Hodnotit obsah sice nechceš, ale musím ti také říct, že web s touto tématikou nemá cenu, to se člověk dozví z Živě, technetu a ostatních webů mnohem dříve. Udělej si třeba blog a tam občas něco takhle poznamenej, ale... ;)
I kdyz si pouzil tmavou, coz ja spise preferuji svetlejsi, tak je to dobre rozmisteno i ten bily text hned zaujme.
Pekne je to take upraveno po strance funkcnosti. Pri zmene obsahu je stranka nerozhodi, ale pekne natahne, coz u mnohych jinych stranek neni.

Dobra prace
neni to spatny. nicmene je to uz ohrany, stary, znamy. nic noveho, cim prilakat lidi.
Mě se to zdá supr, ale je to moc tmavé...