Formality k provozu on-line hry

Co musim mít, abych mohl provozovat PLACENOU on-line hru? (ještě na adrese http://provincie.euweb.cz ale již brzo změním hosting)

Musim na to mít živnosťák nebo tak něco?
živnosťák, určitě. potom musíš nějakým způsobem krýt platby zakázníku, nejlepe fakturami, a posilat doporučeně poštou; + musíš zaručit že pokud si zaplatí, tak ti systém nesmí druhej den kleknout. nejlepé se pojistíš, že při ukončení nebo nefunkčnosti nebo dostupnosti systému třeba pod 97% vrátíš zákazníkům peníze za to období na které si to platili a ve kterém se stala chyba :-)
Pokud chceš podnikat, což provoz placené on-line hry je, musíš mít živostenský list. Faktury určitě posílat nemusíš, nebo třeba jenom jako placený doplněk. (Např. P.E.S. Consulting fakturu za doménu jenom dá na net,odkud si ji mužete vytisknout.)

No a pokud máš příjmy, musíš z nich odvádět daně a mít účetnictví. ;-)
2 Quinix:
Abych řekl pravdu, většinou se zasílají faktury v elektronické podobě (většinou jako příloha v pdf) na mail. Přičemž Uživatel si může nechat zaslat fakturu poštou, a to za příplatek. tak se to dělá a pokud nejde vyloženě o pár korun tak nevidim důvod to tak nedělat.
Marcus: Jo, ja vim, jenom uvadim konkretni skušenost s P.E.S. Consuting. :-) On doporučený dopis je vcelku drahý :)
takovou zkušenost (Zzzzz) nemam ;-) ;;; ano, doporuceny dopis je drahy, sak si ho taky zakaznik priplati, pokud ho chce ;-)
Díky moc, tak nic z toho co jste nasali mi nebude dělat problém :) Pokud je to opravdu všechno.

Co se týče účetnicví naštěstí studuju obchodní akademii čtvrtým rokem :)

A ted se možná zeptáte, proč se ptam na tohle když bych to měl vědět, jenže tohle jsme se opravdu neučili :)

Takže díky všem :)
Zkus se zeptat někde jinde, nevim, jestli je to všechno co potřebuješ. Třeba na FÚ, ŽÚ apod. :)
jj. Zkus se zeptat nekoho zkusenejsiho. Protoze mam takovy pocit, ze zivnostnak ti nebude stacit. Ale mozna se pletu. U hazardnich her se vyzaduje i jakasi licence, ci povoleni, ale jestli to plati i u normalnich her.