Výměnný obchod

Nechal jsem se inspirovat jedním amíkem, a proto jsem začal s výměnným obchodem. Jsem zvědavej, kam to dotáhnu :)

Podívejte se sem pro podrobnosti:
http://vymenyobchod.euweb.cz
jo, toho amika znam. ten vymenil nejay pero za vilu nebo co. Jenze on byl prvni, on byl originalni a dokazal se prosadit az do televize. Takze jsem taky zvedavej, kam to dotahnes.
Jistě, to měl originální nápad :), ale když se jednou něco vynalezne tak se všici musí opičit, tak už to je, takový prostě lidi jsou :). Mě nejde o to se proslavit, ale prostě ze zábavy a případně si něco i přivydělat :)
To nebylo pero :( .
Začal na kancelářský svorce, to pero pak dostal za ní ;) :D
heh, zajimavy :D
No, nevim nevim, jestli ti dost lidí vůbec kdy přijde na ten web, protože se asi nezařadí do katalogů vyhledavačů. Budeš ho asi muset někde "pěstně" prosazovat :o).

Uprav si meta tagy v head, dopiš si tam keywords ap. a bude to lepší ;) a až tak za 10 ~ 15 let vyměníš třeba to pero na pérku (nebo co to je) za žvejky HUBA-BUBA, můžeš mi napsat na email (najdeš ho na mojim webu) ;).
Mam tam keywords, do katalogů to postupně přidávam :)
Njn, když má někdo hlavičku stránky tak blbě poskládanou, že skript má téměř nahoře a meta tagy až uplně dole, fajn :)). Toho sem si opravdu nevšiml :).
Já nevim jak fungujou vyhledávače -já myslel že některý hledají pouze v hlavičkach - a v hlavičce to mam, a některý prohledávají celý stránky...
To Zbyněk: Napsal jsi to blbě (myslím to vysvětlení na tvé stránce) ,protože de o jinou věc.Myslíš že ti někdo vymění něco za něco pro něj mnohem cennějšího? Ten amík naopak vyměňoval věc co sám nepotřeboval s člověkem co tu věc potřeboval a ten mu dal za to něco pro něj nepotřebného avšak pro amíka to mělo větší cenu než pro toho druhého...Když na to tak koukám...LOL!
Taky mám ten pocit, že jsem o tom slyšel. Ale jsem přesvědčený, že to byla jenom povídka, byť zfilmovaná. A nebylo to s vyměňováním, ale s darováním. Začalo to nějakým malým klučinou, ...

Ale upřímně, tohle může fungovat mezi mravenci, ne mezi lidmi... Vybral sis, stejně jako Engels s Marxem a Leninem, špatný živočišný druh...
az budes mit na vymenu 100 Kc tak je s tebou vymenim ... za 50
:) to seš další co na něco čeká ;P. Já čekám na mail ohledně výměny toho pérka. Myslím, že mi dřív vyexpiruje mailová schránka než něco vymění :o).
ať už je to pravda nebo ne, ten inspirující příběh je zde
http://lidovky.zpravy.cz/mladik-vymenil-svorku-za-dum-dig-/ln_noviny.asp?c=A060713_000052_ln_noviny_sko&klic=214157&mes=060713_0

Zbyněk: tvé stránky mají jeden handicap pro vyhledávače.. píše se totiž "výměNNý"...