Příručky v PDF

Hoj, rád bych sehnal knížky o programování ve formátech PDF. Nikde na netu jsem je bohužel nenašel. Měl bych zájem o knížky s touto tématikou:

PHP, MySQL, C, C++, Csharp, Java, ASP .NET, Python, XLS, OpenGL a další zajímavý programovací jazyky.

Pokud by někdo tyto příručky měl nebo měl link na jejich free stáhnoutí, budu moc rád :). Ale neodkazujte mě na p2p sítě ;). Můžete mi je poslat na mail. Pokud možno v češtině, ale angličtina mi nevadí.

Díky :).
skus www.builder.cz good luck
omg ja nechci webový stránky, těch znám plno, já sem napsal KNÍŽKY V PDF (PDF je formát elektronického dokumentu, kterej se dá přečít v Acrobat Readerovy od Adobe, něco jako elektronická knížka)
Fakt, jo? To jsem nevěděl, že něco takového existuje...
Proč zrovna v PDF?
Když už někdo napíše knihu, tak ji většinou prodává v tištěné podobě a nenabízí ke stažení v PDF. Pokud chceš něco v elektronické podobě a zadarmo, pak to bude s největší pravděpodobností HTML. Pokud chceš něco komplexního, se souvislými texty, prostě v podobě knížky, pak navšiv nejbližší knihkupectví.
tam mas jednoducho vsetko aj clánky roznych témat o vsetkom teraz uz neviem presne ci je to tam v pdf uz som tam dlho nebol ale najdes si tam svoje iste kazdy kto chce zacat programovat by to nemal vynechat. good luck
není to pro mě :), kamarád co nemá připojení k netu se asi těžko k těm stránkám dostane ... jinak v knihkupectví jasně, to jo, ale ptal sem se jestli by to třebas někdo neměl, par knížek sem viděl v PDF ...
mám doma nieco k c++ visual6.0 tak ti to zajtra pohladam az budem doma za svojim PC a mozem ti to poslat. good luck
Jestli chces skutecne nejake ceske knizky v PDF, tak se stejne nevyhnes P2P. Ono taky elektronicke podoby oficialne neexistuji. Na netu sice existuji tematicke eBooky, ale ty jsou vetsinou v anglictine, a roztrouseny na ruznych mistech. Proste hledat, hledat a hledat.
kamajkl: muzu ti sehnat tucty knizek s touhle tematikou, ale ne v .pdf. Staci ti .html? Mam par v .pdf, ale to bych musel navstivit byvalou:) Nechal jsem ji PC a zapomnel jsem si vypalit nektery veci...
Jo jasně, vlastně jakýkoliv formát, nejpohodlnější bude ale přeci jen PDF, ale další formát se taky bere. Jakékoliv programování, se bere. Jazyk česky nebo anglicky, angličtina nevadí. Na P2P sem hledal jen na torrentech, DC nechci kvůli virům a fakům, nemám ho prostě rad :).
Já jsem se zeptal jestli by někdo nevěděl ještě před tím než se to pude koupit, pač sem viděl snad i na některých ofi stránkách, že se může sehnat v PDF, třeba Microsoft taky dává k distribuci free PDF dokumentace. Jen sem žádný nikdy nenašel :(.
Díky za ně, na mail jestli můžete a když bude v angličtině, vůbec to nevadí.
Tak som ti tam nieco poslal dúfam ze ti to prislo v pohode v pdf len co sa tíka c++ kniznice MFC. good luck
Ted me napadlo ze kdyz pujdes na ibm.com a zaregistrujes se, tak ziskas tutorialy zdarma prakticky k cemukoli. pouzivam to pomerne casto, treba ted jsem objevil jeden na Ajax a horko tezko jsem nasel lepsi tutorial s touhle tematikou. Nicmene se obavam ze veskere tutorialy tykajici se Javy budou pouzivat implementaci IBM, ktera je trosku divna, lepe receno odlisna. Implementace nekterych knihoven jsou sice lepsi nez ty puvodni od Sunu, ale dle vlastni zkusenosti ti muzu rict ze IBM Java je sitozni:)
uz sem to vyresil, celkem sem stahnul cca 200MB dat, dik za ochotu ;)