Stargate

Máte radi stargate sg1?

Seriál, ktorý trval 10 rokov, tak sa rozhodlo že už 11 sezóna nebude, bol zrušený.
SGA bude pokračovať 4 sezónou. Rozhodol som sa že idem o sg urobiť web, mam už par pomocnikov, len by to chcelo zväčšiť tím, aby to išlo rychlejšie.
Čiže zhánam niekoho kto by mi chcel pomoct s par textami.
Mali by ste zaujem?
Stargate sleduji. Ted uz i 10 serii :)

Ale s webem nebudu pomahat. Pac na to nemam cas. A navic mi to pripada zbytecny. Stranek o SG je na netu hafo. To bys musel vytvorit nejak extra web, aby to lidi zaujalo. Ale neodrazuji te od toho. Dalsi stranka o SG je prece vyhoda.
> Stranek o SG je na netu hafo ...
takhle bys to mohl říct o spoustě stránek, pak by ale na netu nebylo tolik různorodých informací ...
Ono to spíš s koncem SG-1 začíná vypadat jako pořádně nafouknutá bublina.

Věc se má tak, že včera Sci-fi TV oznámila, že ruší výrobu 11. sezony seriálu z důvodu nízké sledovanosti dílů sezony 10. Ovšem seriál produkuje a autorská práva vlastní kanadská MGM, přičemž producent Robert C. Cooper na zprávy Sci-fi reagoval tak, že SG-1 se určitě nechýlí ke svému konci. Bude prý do určité míry pokračovat, ovšem MGM zatím není schopna říci jak.

Pravděpodobně hodně záleží, jakou sledovanost budou mít další díly 10. sezony, nebo jestli se najde i jiná televize, která by měla zájem SG-1 financovat. Ovšem SG-1 měla skončit už 7. serií, ale na žádosti fanoušků byla obnovena.

Petice:
http://www.ipetitions.com/petition/Stargate/index.html

Aktuální zprávy:
gateworld.net
sga-project.com/sg1


Co se týče webu, myslim, že je to zbytečné, webů o Stagate je opravdu hafo.
<HTML>Proc taky zacali lide SG sledovat? A diky cemu se stal vlastne nejsledovanejsim (a nejnakladnejsim serialem vsech dob) ?
- Bylo to tim ze tam byl Richard Dean Anderson?
- Bylo to tim ze SG cestovali na planety a cele to vypadalo realne, dobrodruzne a melo to i historicky zaklad ze zeme (bohove,pyramidy,..)
Podle me bylo prave tohle to, co tento serial privedlo na vrchol.
A 10 serie? Misto cestovani je z toho spis startrek, misto McGyvera je tam o X trid horsi herec.. Nedivim se vysledkum.
BTW: dil 10x06 - 200 me hodne zklamal</HTML>
pravda ta 200vka nic moc.
Je taky pravda, že MacGyver výrazně chybí :) Zas mi to trochu kompenzuje SG-A, protože tam je Zelenka :) Ale kvůli němu na to asi nekouká zbytek zeměkoule. No nic. asi postupně tvůrcům dochází fantazie.
Richard: 9. řada byla taky bez RDA a sledovanost byla skoro stejná jako 8. Naproti tomu 10. má o 20-30% sledovanost nižší.

Je ale pravda, že víc létají lodí, než procházejí bránou. :(

Mně tam RDA moc nechybí, naopak na mě ve 200. dílu působil trochu křečovitě. A myslím, že se do SG-1 už nevrátí, Pětice Mitchell-Jackson-Carterová-Teal'c-Vala je imho dobrá, a mně se SG-1 pořád líbí.

btw nejnákladnější seriál je tuším LOST
btw2 200. díl mě být komedií a oslavou dvoustovky, a to se myslim docela podařilo...
<HTML>Lost jsem videl 1 i 2 serii a poprvde jsem na tom nic nevidel, vi nekdo o co tam jde nebo proc to ma takovy uspech?</HTML>
Nevim. Ja se na to budu divat od zari na Nove :o)
Ja jsem to sledoval ale pak posunuly vysílání do tak blbý doby že jsem to nemohl stihnout. ale jinak seriál dobrej; byť pravda, první série byly nejlepší. (ono dost možná proto že jsem velkou část těch novějších nebude)

Co se webu týče:
(já do toho taky nepudu, nemám čas ani na vlastní.)
klidně ten web můžeš udělat, ALE je třeba aby tvůj web byl nejlepší - prostě něco čemu se bude všem ostatním blbě konkurovat, a nebudou-li se snažit pak tomu nebudou moci konkurovat. ALE problém je v tom, že seriál sg1 už skončil, což znamená že nedosáhneš takového úspěchu, kolik by se dalo od takto náročeného webu očekávat.
>> ALE problém je v tom, že seriál sg1 už skončil
Jak skoncil? Prave jede 10. serie a jeste neni dokoncena. A dle zprav taky neni jiste, zda sg1 vubec skonci.
MF: SG-1 skončila možná na Nově, ketrá stále odmítá koupit pokračování. V USA ale běží už 10. řada. 1.-6. řada na Nově už nebude, nemají práva na další opakování, a další řady asi taky ne

http://quinix.wz.cz/index.php?text=6-hvezdna-brana-v-ceskych-televizich
http://quinix.wz.cz/index.php?text=7-sci-fi-channel-rusi-stargate-sg-1
pro novu je jednodušší odvysílat 3 telenovely než jedno sci-fi. kdyby se urvala alespoň čt, bylo by to fajn.
<HTML>Majkls, ty telenovely jsou z její vlastní výroby. Kdežto vysílací práva na SG ji možná vyjdou dráž a nejspíš nemusí nabrat tolik diváků, aby jim mohla vnutit 10 minut trvající reklamní bloky.</HTML>