Co na to rikate? (flash web)

Jeste to není uplne hotovy, ale rad bych znal par vasich nazoru, abych jeste vedel co vylepsit. Takze pls juknete na

http://www.filipovo.euweb.cz/page.php

a reknete mi co se vam libi/ nelibi (vzhled, barva, celistvost, napaditost, funkcnost ... - znate to )

sekce jeste nejsou doplneny o obsah, pouze nekde je otestovany externi nacitani souborů.

Je tam aplikovan ActiveX, vetsina veci je externe nacitana, implementována statistika webu (pristupy, IP, prohlizec, rozliseni, platforma) akorat se jeste peru s pocitadlem downloadu v sekci pod heslem (na ozkouseni - heslo je promopass)
proc to davas hodnotit kdyz to "není uplne hotovy" ?

jak to tam vsechno jezdi a blika - to je strasny ..
font je strasnej
kurzor jeste strasnejsi
a cely se mi to zda strasny, nevim, nelibi se mi to, sorry
<HTML>- necitelny pismo
- zmateny design
- nechapu o cem je web
- nechapu proc tolik hejbatek a grafickejch "vymozenosti"... Ted blikajici gify nahradil flash?
- nepochopil sem, odchazim</HTML>
Mno, az (jestli) budes delat nejaky komercni web, tak pochopis, ze flash je sice uzasna vec, nicmene nepouzitelna... Reknu Ti to asi tak - bud mas zakazniky na webu nebo flash ;)
Muzika v pozadí (neni tam vypínání, nebo neni vidět), okamžitě mizím nic nehodnotím.
Je to naprosto strašný! Hlavně s tou muzikou a i design. Na takový web vůbec nepotřebuješ flash!
Ta hudba v pozadi neni moc idealni, zkus ten web trochu dodelat, vylepsit desing, odstranit hudbu... A mozna bude za chvily bude tvuj web trochu dobry (zalezi to jen na tobe).
někdy se ptám, proč se každý snaží udělat svou stránku co nejvíce zajímavou tak, že používá co nejvíce hejbátek, mrkátek, blikátek a podobných hloupostí. někde na netu najde galerii javascriptů/flashů a postaví si z toho web a nestojí to za nic, přitom v jednoduchosti je krása a jsou nádherné html stránky používající pouze vedlejší data (obrázky ap.).
stránky celé rešené ve flashi nevím jestli jsou oblíbené, u mě tedy ne (hlavně když za nic nestojí). nemělo by se zapomínat na to, že ještě ne celá Česká republika je pokrytá širokopásmovým internetem a né každý na to má peníze, takže se tu vyskytuje jakási komunita modemářů, která při prohlížení stránek tvořené ve flashi (někdy par mb dat) musí občas stahovat dlouho (to samé u obrázků) ... ale to se této stránky opravdu netýká :).
pokud je nutností hudba na stránce, určitě bych volil ovládací prvky pro zastavení/přehrávání/ap, hlavně v případě této ošklivé hudby, která se tam přehrává (njn, každý má jiny vkus, ale snad nežiju na Marsu, když se mi nelíbí slátaniny typu Paul Van Dyk, Gigi d'Agostino ap.
Hlavně stránky by měla být pro prohlížeč a vyhledavač trochu objektivní, takhle ti tam přijde google a nenajde tam nic, tak proč by se zahazoval s takovou stránkou (pro tebe!).
a když už tedy stránku s flashem, řešil bych to pomocí flashe jako pomuckou, třeba udělat přes to ovládání a nebo když už tedy, aby ten "layout" za něco stál, tudle stránku ti každej "sklepne" zavře a už nepřijde.
<HTML>//OT Kamajkl: presahuje ti banner ven z designu na uvodu</HTML>
já vím, ale co s tím nadělám :(, kdybych to posunul doleva, bude to přesahovat oba rámečky ... je větší než mám "obsahové políčko".
To Kamajkl : JJ v první bodě souhlasím , ale je pravda , že na svým osobním webu mám taky hudbu , ovšem s ovladačem a tak aby se nespustila , když tam někdo příjde ( Jediný rozdíl je v mozzile ) , jenže to mám spíš proto , že ty stránky jsou určený na rychlí poznání mé osoby a tak se mi zdá , že to je na místě , páč kdyby na mě např. vybafly stránky s hudbou od Crazy Froga , stránky vypnu a myslím si o autorovi jen to nejhorší...
Je to dost nepřehledné a suché, hodně grafiky ale nepochopil jsme o čem to je a taky je tam hodně chyb. Co třeba pouštění nějaký tý hudby, když najedeš na jiný tlačítko tak se to zastaví, zřejmě máš zvuk jako on(akce) a ne jako třídu.
Já se k tomu nestavím tak kriticky, jak všichni ostatní.
Myslím, že je to dobrej začátek a když se prodřeš tou trnitou cestou k cíli, tak by z toho mohlo něco být...
Nehledě na to, že aktivní Flash pages bohužel vidím jako budoucnost většiny webů.
Proč bohužel? Páč v tom umím úplný zbla :D Ale tak jazyk jako jazyk, bohužel grafického nadání jsem moc nepochytal.
A proč to tak vidím? Páč lidi mají rádi grafiku a podobný efektní věci. No uznejte, jestli není pěkný, když to někdo umí : www.2advanced.com :)
to: Jiří : Ano tenhle web co tu ukazuješ je hezký , ale asi tak na jedno skouknutí a rozhodně ne na informace. Navíc je to o něčem jiném než to co předvedl Filip , páč ta jeho stránka by šla udělat bez flashe s využitím minimum (x)html kódu.
je videt, ze skoro vsichni cumeli na jinou stranku, :-D
ono, je to celkem jedno, pac oboji stoji za hovno ;)
Filip: Hlavne pomalé nacítanie stránky to odrádza prílis vela efektov ktoré skor spomalujú ako napomáhajú. good luck