Ohodnoťte , předělejte , poraďte.

Dělám nový osobní web a už mám hrbý návrh designu a chtěl bych se vás zeptat , co předělat , dodělat , atd. Není to ještě na netu , takže mám zatím obrázek : www.dex.xf.cz/dexisbest.png
Kombinace barev imho ok, ale to písmo se absolutně nedá číst.
No..chtěl bych udělat jednu zkušební stránku udělanou z vašich návrhů , takže třeba na TUHLE stranu přidat nějaký obrázky atd. To thalia: Takže jakej font bys tam dal ty?
Jo a když jsem v tom , nevíte proč mi na tom panelu nejdou zvuky? Respektive zvuky jdou , ale když tam jsou tak se mi , ať kliknu na cokoliv tak se to vrátí zpátky a pak se vypne prohlížeč...nevíte co stím?
S tímhle přístupem bych doporučoval změnit nadpis na "Creation of WZ crew" ;)
To je flash nebo html stránka?

>> "Takže jakej font bys tam dal ty?"
Jakýkoliv jiný než ten co máš teď ;)
Ne vážně - nějaký standardní (hlavně pokud to je html web) který mají všichni návštěvníci.

Víš co je hlavní chyba toho fontu co máš teď? Že text psaný tím fontem jsou vlastně kapitálky. A TEXT PSANY CELY VELKYMI PISMENY SE OPRAVDU SPATNE CTE. JESTE NAVIC V TOMHLE KONKRETNIM PRIPADE KDY MAS SVISLE ODESTUPY MEZI ZNAKY (=RADKOVANI) MENSI NEZ VODOROVNE.
Tom: Je to html.Jinak k tomu aby to měli všichni jsem to chtěl dát jako obrázek.Takže za prvé změnit font...Tak uvidíme www.dex.xf.cz/dexisbest.PNG (to stary ale furt funguje...) takze co mam zmenit dal?
Sice lepší a čte se dobře, ale vhodné spíše do tištěných delších textů (= knihy a spol.) Pokud se ti patkové písmo líbí, nic se proti němu nedá namítnout. Je to jen otázka vkusu, protože mi třeba osobně patkové písmo na webu příjde neestetické. (A podle toho jak tu občas čtu nějaké názory na weby tak nejsem zdaleka sám).

Takže zkus spíše Tahomu nebo Verdanu.
To menu by trebalo trosku obzivit :) co tak tam hodit pár prvkov treba z css. good luck
K čemu bude to volné místo vlevo?

>> "Takže jakej font bys tam dal ty?"
DalA bych tam stejně jako Tom bezpatkové písmo.
To Tom: K tomu patovýmu písmu sem se ptal , jaký byste tam dali a řekl jsi jiný =) a tak jsem tam dal jiný. Takže zkusím co jsi poradil

To Zidan: Obživit , to ano ačkoliv ten web namá být nějak moc živý. De mi hlavně o to , že došla inspirace a nevím co tam dát "na obživení"

To Thalia: Místo v levo je jen designérský prvek , páč by ta stránka pak vypadala jako každá jiná. Každopádně pořád vymíšlím co tam dát ... Možná nějakou jednoduchou flash animaci?

Jinak sem se , ale setkal s velmi rozdílnými názory na to první písmo ( někdo to přečetl v pohodě a navíc se mu to líbilo atd. )a tak mě napadlo , že pod to písmo bych dal něco na změnu textu. Jinak novej obrázek zatím nedělám , je toho málo...
Přidal jsem tam hudbu pomocí flashe , ale přemýšlím jestli je lepší světlá barva (http://www.bzuk.xf.cz/svetla.PNG) nebo tamavá (http://www.bzuk.xf.cz/tmava.PNG)-( tu tmavou bych , ale musel nekam premistit nebo predelat...) plz poraďte!
ani jednu, ale pokud tam určitě nějakou chceš tak mě se víc líbí ta tmavá
No já pro hudbu moc nejsem, ale pokud se nebude přehrávat automaticky (tzn. že bude nutno stisknout Play), tak líp tam sedí ta světlá.
Daj ludom na výber urobís tak najlepsie s tou hudbou :). good luck