FTP

Chtěla bych se zeptat proč se nemůžu ne web, který mám na webzdarma připojit přes FTP nahrávač - FileZillu... na ostatní weby *ic.cz, *cz apod mi to normálně jde. Je chyba někde ve spec. nastavení nebo to prostě webzdarma neumožňuje?
<HTML><em>Je chyba někde ve spec. nastavení</em><br>
No, pokud nám neukážeš, jak to máš nastaveno, tak ti neřeknem, kde je chyba. Pošli výpis z ftp spojení a tvou IP adresu (podle www.mojeip.cz).

<em>nebo to prostě webzdarma neumožňuje</em><br>
Samozřejmě že to umožňuje, ten návod v podpoře tam není jen pro srandu - <a href="http://www.webzdarma.cz/navod/ftp/">http://www.webzdarma.cz/navod/ftp/</a>.</HTML>
Ahoj mám problém s nahráváním dat na FTP.Nahrávám tam do složky nějaký xml soubor a nějaké grafy.Cca před 14dny mě tam data přestala chodit měl jsem stranku pocasiholasice.euweb.cz.Tak jsem si založil s připonou webz. a fungovalo to teď stejný problém.Poradíte čím by to mohlo být stejná data jsem nahrával 2 roky a bez problémů tak ,že bych něco porušil asi ne....P.S. do administrace se dostanu data vidim ale nelze to do toho adresáře nahrát.Založil jsem si teda ....unas.cz a tam to teď jede.
Zkontroluj, jestli jsi náhodou nepřekročil diskovou kvótu.

Pokud ta data nahráváš příliš často, může to být považováno za útok. IP je v tom případě blokována.
Data se odesílají po 5 minutách ten xml soubor má 164kb zajímavé že předtím mě to bez omezení po dobu 2 let šlo.Jde nějak pokud je ta Ip bloklá to odblokovat?
<HTML>IP adresa tvého příspěvku blokována není. Pokud k odesílání dochází z jiné IP adresy, je třeba ji uvést. Ale 5 minut je docela často, to už skoro hraničí s porušením podmínek (<em>"je zakázáno: spouštět skripty, které by mohly způsobit zpomalení či znepřístupnění některých služeb serveru"</em>).</HTML>
Chtěla jsem se zeptat .. Používala jsem Total Commander na starém počítači jako FTP klienta, teď mám počítač nový, stáhla jsem si Commander a připojit se mi nedaří .. Heslo i přihlašovací údaje jsou dobře, ale hlásí mi to, login incorrect ... Máte s tím někdo zkušenost? Můžete mi někdo poradit? Díky všem .. :-)
<HTML>Gabča - odblokovala jsem IP adresu tvého příspěvku, zkus to nyní znovu.</HTML>
Ahoj, já mám stený problém, jako Gabča:-( Nemůžu se přihlásit prez ftp.. Heslo i přihlašovací údaje jsou dobře, ale hlásí mi to, login incorrect ..Pomůžete mi někdo prosím? Díky
<HTML>ls.xf.cz - viz <a href="http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=62937&t=62937">http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=62937&t=62937</a>. Je třeba uvést výpis ftp spojení a tvoji Ip adresu podle www.mojeip.cz. Vidím tam ale už přístupy z dneška.

<strong>Pro všechny - pokud máte problém s Login incorrect, pište do http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=62937&t=62937!</strong></HTML>
Ahojky, asi budu dost otravovat, ale od té doby, co mám nového poskytovatele netu, tak se nemohu dostat na ftp.

Moje IP je: 78.111.121.242

u121-242.static.grapesc.cz

==== Connect: 9.12.2011 10:22:39 ====
220 FTP Server ready.
USER tbateam
331 Password required for tbateam
PASS *
530 530 Login incorrect.
Vím, že to bude znít hnusně, ale stejně se nedokáži zbavit pocitu, že takoví uživatelé, kteří si ani nepřečtou předchozí část příspěvku napsanou tučným písmem, si to zaslouží.
Souhlasím s Kitem. Takovíto uživatelé spíše píšou než myslí nebo čtou. To je takový problém si nejdříve přečíst předchozí příspěvky než hned psát? Ve většině případu je čtení rychlejší k získání odpovědi než hned psát a čekat věčnost, než se dostane odpovědi.

Nebudu radit, protože na to je jiné vlákno. Jen poznamenám, že změna poskytovatele tímto nesouvisí.
A když už v tom vlákně budeš, tak důrazně doporučuji nejdříve číst. Tam pochopíš, o čem jsem zde mluvil. Čtením získáš odpověď dřív než psaním.
<HTML>No vidíte a to nevíte, že 10:27 napsal i na mail.</HTML>
Na druhou stranu je příspěvek v sekci "Mimo téma", ve které můžeme žvanit i o blbostech. Tady přece nic není OT.

BTW: Mám takové nejasné tušení, že blue-kitty je asi holka.
Již několik dnů se nemohu dostat ve Filezille na FTP WZ z IP: 178.255.168.9 na moje weby:
strelnicejaroskov.kvalitne.cz,
weterani.wz.cz,
kotrba.kvalitne.cz,
radkamasaze.kvalitne.cz.
Všechny hlásí toto:
Odpověď: 220 FTP Server ready.
Příkaz: USER radkamasaze.kvalitne.cz
Odpověď: 331 Password required for radkamasaze.kvalitne.cz
Příkaz: PASS
Odpověď: 530 Login incorrect.
Chyba: Kritická chyba
Chyba: Nelze se připojit k serveru

Dík za pomoc
Není zač. Rádi jsme pomohli a pokecali.
<HTML>No jak se dívám, tak z té IP tam přístup na ftp je (minimalne na strelnicejaroskov) a uvedená IP adresa opravdu blokovaná není.</HTML>
Tak jsem si udělala webovky, nahrála přes TC (mám samozřejmě i soubor index.html), ale když je otevřu, tak se mi zobrazí moje rámce, jak je mám nastavené, ale v každém z nich je jen nápis

Chyba 404 - soubor nebyl nalezen

Soubor nebyl nalezen, pravdědobně byl smazán nebo přejmenován. Je mi líto. Zkuste stránku vyhledat v katalogu stránek.

Nevíte někdo co s tím? Když si index otevřu normálně ze složky, tak funguje... :( děkuju