program .exe

vie tu niekto programovat aplikácie tak aby mi vytvoril program s exe príponou? potrebujem program na posielane a kompiláciu obrázkov. transfer cez ftp
Příponu "exe" ti udělám u jakéhokoli souboru :-)

Proč si ten program nenapíšeš sám? Zkusil jsem Mono, které produkuje soubory s příponou "exe". Akorát mě ten jazyk moc neoslovil. Ještě můžeš zkusit C a C++, ale je trochu obtížnější se s tím naučit dělat.

Co si představuješ pod pojmem "kompilace obrázků"?
sorry tu kompilaciu obrazkov som sa pomylil. myslel som resize obrazkov. neviem robit v c++ a nechce sa mi to ucit. ten program by mal pracovat s jednoduchou instalaciou v pocitaci a posielat obrazky na web. klient si ich najskor moze spracovat v pocitaci a potom poslat na web s tym ze sa mu tam nahodia vo velkosti ktore im ja urcitm. podrobnu specifikaciu poslem na poziadanie na email. aj s grafikou prostredia
Hmm. A pošleš i peníze?
Jestli tomu dobře rozumím (načíst obrázek, udělat resize a pomoci FTP poslat na web), tak by klidně stačily i hotové aplikace. Stačí jen dobře hledat. Když už si někteří dali práci posílat upravené obrázky na weby (fotoalba, facebook apod), tak někoho mohlo napadnout přidat do funkčnosti i obyčejné FTP.
Jeden kandidát by se našel, ale informace není zadarmo :) Napovím akorát, že se jedná o jeden z rozšířenějších obrázkových prohlížečů pro Windows.
Tomík: Ono to vyznělo skoro jako zakázka, protože chce poslat specifikaci a grafiku prostředí. Výsledný program má být "exe". To znamená, že ostatní platformy ostrouhají. Přitom se to dá vyřešit v PHP univerzálně pro všechny.
Tak jestli se jedná o specifické požadavky, které se odlišuji od existujících řešení nebo prostě nesplňuji představu, tak pak jiná možnost než podat zakázku není.
Ale mám pocit, že goodstyle.sk zde bude na špatném místě. Desktopoví programátoři zde těžko asi budou. Sice sem tam někdy něco urobím, ale je to jen amatérské programování a pro vlastní potřebu.
Dle mého názoru je to typická úloha pro prohlížeč. Desktopovou verzi uživatelé nebudou chtít. Například kvůli potenciálnímu riziku trojského koně.
Na čo robiť nový program, keď sa dá použiť taký ktorý už skoro exituje. Stačí program photoscape ktorý dokáže hromadne zmenšovať obrázky a potom hocijaký ftp klient ako je filezilla, sú to síce dva programy ale fungujú rýchlo, kvalitne, otestované a chyby sú už vychytané.