Na jakém FTP je můj web?

Snažím je přesunout web z freehostingu IC.CZ sem na webzdarma, ale nejde mi to. Vždy mi IC.CZ napíše že se nepodařilo přihlásit k cíli tedy k ftp chatovsem na webzdarma. A tak si myslím že tam zadávám špatné přihlašovací údaje. No ale svoje jméno a heslo zadávám dobře, takže tam musím mít špatně "Cílový FTP server". Normálně tam píšu chatovsem.wz.cz ale to nejde. Prosím, odpovězte mi co mám do té kolonky napsat.
Trochu zmatek, nemyslíte?
Vy se přihlašujete na IC s údaji z WZ? Nebo jak tomu mám rozumět?

Vždy mi IC.CZ napíše že se nepodařilo přihlásit k cíli tedy k ftp chatovsem na webzdarma.

Přihlašovací údaje na WZ jsou:
host: chatovsem.wz.cz
user: chatovsem.wz.cz
pass: vaše_tajné_heslo
Tak dík. Ale to už jsme několikrát zkusil. Jinak snažím se přesunout soubory z ftp na ic.cz na ftp na webzdarma, takže sem se přihlásil na ic.cz, označil soubory co chci přesunout, a že je chci přesunout. A pak se dostanu k zadání přihlašovacích údajů k cílovému ftp.
Chci přesunout data z chatovsem.ic.cz na chatovsem.wz.cz ale vždy mi nejde se k chatovsem.wz.cz přihlásit. A nejspíše chybně zadávám název ftp serveru (dokonce v nápovědě jsem našel že většinou je název ftp servu jiný než název URL adresy webu). Takže jak se jmenuje ftp server (když mi to nejde přesunout když tam napíšu chatovsem.wz.cz)?
No tak takhle to určitě nepůjde nikdy. Sice nevím jaký je to klient, ale přesun z FTP na FTP nebude fungovat.

Doporučuji nejprve z IC stáhnout všechny soubory na PC (také budou sloužit jak záloha) a pak je z PC nakopírovat na WZ.
Díky za dobrej nápad!
Tak FTP na FTP by šlo, ale to je záležitost FTP programu, zda zvládne tuto režii. Obecně se to ale nedoporučuje.
Z principu dělají úplně to samé. Naváže spojení na oba FTP servery a program se tak stane jejich prostředník. Tedy z prvního serveru stáhne soubory k sobě na počítač a ty samé soubory z počítače nakopíruje na druhý server.

Ruční režim bývá podobný. Jen se na to jde postupně. Naváže se spojení s prvním serverem, odkud se stáhnout všechny soubory. Spojení se ukončí. Naváže se spojení s druhým severem a do něj se nahraji ony stažené soubory.
Dobrý den,
soubory jsem nahrál přes ftp sem na web ,ale stále se mi nezobrazují mé stránky, co dělám špatně? Nahlrál sem je ve formátu publisher a pak i v indexu, kde to na ic.cz šlapalo a ani jedno nejde. Poraďte prosím.
Doména vyp.wz.cz se mi zobrazuje korektně.
Promažte cache prohlížeče.
<HTML>Milan - musíš si rozmyslet, jestli chceš zobrazovat Tebou vytvořené stránky nebo používat náš redakční systém/blog. Teď tam máš blog, tak pokud chceš ty své stránky, musíš ho deaktivovat/zrušit a teprve pak nahrát své stránky.</HTML>
Zkusím to....