PHPmyAdmin

Nevite jak si mam vyvorit novou databazi v PhpMyAdmin ? dik
novou databazi vytvorit nemuzes (tady na wz.cz) -> mas jen jednu
A nevite kde se to da? Aspon jinej web kde je 50 nebi vic mb
Squall: nainstaluj si mySQL na sve PC a muzes mit databazi, kolik ti jen HDD staci :)
databaze se vytvori soucasne s registraci. Staci ji pak jen aktivovat v nastaveni a pak pomoci PHPMyadminu vytvaret tabulky.
Pokud vim tak zadnej freehosting nedava vic nez 1 databazi (krom KGB/FBI ktery stejne nefungujou)
zalez bohyne ;p .. te nejak nemuzu vodchytit na hubu... premejslel si o zpracovani REGISTRACE na hub pres PHPcko ..automaticky? uklada se to do *.txt tak by to nemel bejt problem... btw jestli potkas satrama tak mu rekni plz o tom klici... jak menil soft tak ho najednou nemam... a jestli mi ho do konce tejdne neda tak mu vezmu key u sebe... cus lamaku :P
rohatej: Je tam problem ze PtokaX ma regy v pameti a znova je nacte az pri restartu (zavrit ptoku a znova spustit, stop a start nepomuze). A kdyz registrujes nekoho z ptoky tak to prepise co se tam nahromadilo z toho scriptu. Takze budes asi to muset delat dal rucne...

satrama ted nepotkam protoze se k nemu na hub nemuzu dostat, jak je tam moc lidi tak me to odpojuje. Pisou to i jini treba na unban. Myslim tomu dochazi ramka. A to tam zase opadne tak na 2000 lidi tak se tam nejak propasuju.
pockat.....takze kdyz budu myt to mySQL tak budu mit neomezene mista na me strance?..teda ne na strance....no vite jak to myslim?