Limit průchodu dat ze stránek ??

Mám na stránkách nějaký videa a známí si stěžují, že jim nejdou stáhnout celá. Znovu jsem vše uploadoval přes ftp a v pohodě, když je downloaduju přes ftp, taky to přijde celé. Ale pokud to stahuju ze stránek, skutečně to padá a pokaždé v jiném místě. Není nastavenej nějakej limit, třeba MB za minutu nebo za hodinu stahovaných dat ze stránky a po překročení to server típne?

Díky
To nevim (jestli je nastavenej limit pruchodu) ale kdysi sem mel (a zase budu mit) na svy strance nejaky MP3. Mel sem s tim stejnej problem, jako ty. Pak sem si ale stahnul Download managera a ten to preruseny stahovani v pohode navaze.
<HTML>zadnej limit zatim neni, bude ... a co jeste hur, povazoval bych to dobrou zpravu pro uzivatele, i kdyz to urcite nebude takto chapano

co se tyce toho padani, porad to je ve stavu nevyresene, priznam se, ze na to neni ani moc casu a ze ani moc nevim co s tim ... mozna tak zkusit novejsiho apache, protoze server je ok, sit je ok, takze nevim :(</HTML>
Download manager je mi k prdu .. neb mi zůstane (asi jako většině lidí co netujou z nějaký firmy) ta "nakopnutá" verze v proxy serveru. Ten mi jinou nedá, dokud mu nevypadne z cache nebo ji náš proxy-admin nevydeletuje růčo. A to je ten problém.
To mas divnou proxynu. Proxiny bezne reaguji na navazovani tak, ze zahazuji obsah. Je to celkem logicky, kdyz klient proxynu pozada o stazeni souboru zacinajiciho na 234854 bytu, kdyz soubor ma presne tuto velikost (cili, tento byte uz neexistuje). Chytrejsi proxina si rekne... "AHA, TAK TADY ASI BUDE NEJAKA ZMENA O KTERE NEVIM" a prohlasi obsah sve cache za neplatny (tedy jen ten neuplne stazeny soubor).