Jak na dvojitý odkaz (nebo jak to mam nazvat) ?

Prosim Vas poraďte. Jde udelat jakokdyby dvojitý odkaz? Lepe řečeno mam stranku a použivam frame no a na levo mam ve frame menu a na levo vlastně hlavní obsah, no a potřeboval bych udelat odkaz kdyz kliknu na nejakou položku v menu tak aby se zmenila nabidka vlevo i hlavní obsah k danemu tematu vpravo. Myslíte že je to možné nejak jednoduse udelat?
Prosím poradte, dekuji moc.
nějakým žavaskriptem to určitě půjde - třeba nechat otevřít novou stránku do druhého rámce, kde bude žavaskript, který změní obsah v původním rámci
No jo ale jakym nejsem takovy exprt. Nemate nekdo nejaky postup jak na to, nebo spis zrovna skryptik?
Je to jednoduchy. Udelej jeste jednu stranku (treba ramy2.htm) na ktere budou nadefinovane ramce. Doleva dej novou stranku, ktera chces, aby se zobrazila VLEVO po kliknuti na nejake tlacitko v puvodnim levem ramci; doprava dej to, co chces aby se zobrazilo v novem pravem ramci (logicke :c)) ).
Ted uz staci jen pripsat do kodu v puvodnim levem ramci k odkazu, u ktereho chces, aby se zmenily oba ramy, target="_top".

napr. <a href="ramy2.htm" target="_top">Klikni zde</a>

Doufam, ze jsem to nevysvetlil moc slozite :c)
A nebo se mrkni na zdrojak stranky kde je to co potrebujes uz hotove :)
Hmm tak to jo zatim dik, kdyby jste jeste nekdo mneli nejaky tip tak napiste. Dik JiM
Nazdar Juro,

myslel jsem hledat ne psát. Ale to můžeš taky. Neměl jsem moc času ti odpověďět. Teď trošku jo.
Hledal jsem, hledal a našel. Totéž téma najdeš v "http://wz.cz/forum/read.php?f=3&i=1789&t=1690" ten poslední mi připadá lepší.

Tak zdar Tomík.