Hacker na Webzdarma?

Myslím si , že na Webzdarma je nějaký hacker, protože se mi někdo naboural na můj účet a smazal mi celý obsah stránek + obsah databází, kde je uloženo hadně dat. A zjistil jsem, že nejsem sám. Stalo se to i více lidem co znám. U někoho to samé jako u mě a u někoho byly smazány jen databáze. Mělo by se s tím něco dělat. Protože znovu nahrávat na server stránky, které už mají pár Mb je dosti časově náročné.
to jo no, ale sraly by me spis ty databaze. to bych se na wz asi vysral uplne, ted to snad nejak preziju nez najdu neco lepsiho... nevite o necem ;)? treba pipni.cz je fpoho, ale necce se mi platit 300 za domenu :(
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=15128&t=15055
zmizel mi ucet soubory vsechno ! zaregistroval jsem znova ten samý ale nelze nahrat soubory jelikoz porad pada pripojeni FTP ! proc ? uz mam nervi z toho v p...... fakt super :/
Hahaha. Napsat, že pipni.cz je v poho může jenom někdo, kdo tam zřejmě stránky nikdy neměl!
Jo a ještě jsm zapomněl dodat, že mi změnil heslo jak na pčet, tak i k databázi. Jediný co vím, tak že se to stalo v pátek a že byl připojenej přes tiscali. Ale to je stejně k ničemu, protoře nezjistím, kdo to byl. Škoda. Ale měli by WZ víc zabezpečit, proti takovýmto útokům. Nemyslíte?
To David Kovář:

Spíš si myslím, že někomu jinýmu přišly na email tvoje registr. údaje (stává se to tu poměrně často a nic se s tím nedělá, nebo o tom nevím), no a záleží už na tý osobě, jak ona s tím naloží.

Petr
To Petr Bláha:

No to by bylo taky možný, ale já si svoje stránky registroval nekdy v lednu. Takže to je už víc jak 3/4 roku. A to s tím vymazáním se mi stalo i na mojich druhých stránkách a ještě se to stalo mým dalším kamarádům. Jednomu smazaly celý stránky a druhýmy kompletně celý databáte. Tak nevím jestli je to tím, co jsi psal.
To je úplně ten samý příklad Petře. Mě taky došel e-mail od webzdarma, že mi právě zaregistrovali novou doménu.

Pavel
Mě chodí tyhle maily celkem pravidelně, ovšem na adresu, kterou používám pouze tady ve foru, což je hodně divné
A máte tam aktivovanou poštu ?
А на русском или украинском тут кто-то говорит?!
Mě už to taky štve za poslední rok se mi to stalo už 2x.
teď se z toho poseru tam nasrat zase vsechny data...hlavně ze mi tu nikdo neodpooví co se s WZ děje...(pro WZ)
No hackerov je tu dost, ale toto je uz sila:

http://oldgames.wz.cz/
Proto by každý přihlašování mělo mít jednoduchou věc. Buď omezení počtu špatně zadávaných hesel nebo obrázek s náhodným kódem na náhodnejch pozicích s náhodným sklonem, kterej je nutno jedině shlédnout a vepsat. S tím by šlo zjišťovat jen opravdu ona "debilní" hesla a "brute force" by se nechytal... Proč to wz nemá je ve hvězdách.
Tak jsem se díval na ty hacknuté stránky, a je fakt, co psal ten tvůj kamarád, co u tebe vysledoval to heslo, tak heslo www je opravdu blbé. A když dáš dotaz do pošty na moderátora nebo admina, tak mohou zjistit poslední adresu a čas přístupu toho tvého kámoše.
http://website.wz.cz další takové
http://ngage11.wz.cz/
To je srandy !
no hackeři jsou strašný buzny...a hlavně ten co hacknul to
http://ngage11.wz.cz/
to musel bejt jedině děsně buzerantní anarchosti kterej si hraje na spasitele...80)
gulde: podle me ses buzna ty protoze nevis kdo/co je to hacker.

to ze se nejakej trotl podepise hacker, neznamena ze je to hacker. o tech co delat vise vminene to plati dvojnasob. takova cinost se nazyva pocitacove piratstvi, a pocitacovej pirat neni hacker.
Přesně. To je prostě drzost, podepsat se hacker, smazat někomu stránky, ať už byly jakékoliv, a pak tam ještě navrh dát manifest, kterým si přímo protičiní! Smazal jsem ti stránky, všechno, cos tu měl, ale jinak jsem jen zvědavý, chtěl bych přistup všude, abych mohl jenom pozorovat, nikdy nebudu nikomu škodit a mazat soubory, neboj. Hacker

To je ohromná nádhera.
Dříve jsme byli uživateli webzdarma.cz . Nyní s vlastní doménou na tři roky jenom za 400 kč.Stále nám určitá osoba smazávala obsah webu.Dotyčný je nyní ve vězení po zássahu Policie.Nebyl to náhodou někdo z lisen.netbox.cz i u vás?
Poskytnu klidně jméno.Stačí napsat na email.
2 cb: tak já sem buzna protože nevim co/kdo je to hacker...hmmm zajimavé...
hacker je prostě ten co si myslí že je drsnej když se nabourá na nějakej web, apod. Já osobně v tom nevidím nic zábavného, spíše smutného, protože tohle může bavit pouze člověka se značně pohnutou myslí...

hackeři jsou prostě ubožáčci kteří se na nic jiného než přidělávání práce ostatním nezmůžou...
hmm... ja by som to nebral tak globalne :)
to ze niekto pusti nejaky tupy program ktory prebehne slovnik a zlomy heslo niekomu kto si ho vybera neopatrne z neho este hackera neroby... to su presne ty ubozaci o akych pises, ale seriozne hackovanie je o niecom inom... iste nie o lieceni komplexov (nie ja nie som hacker, ja na to nemam bunky)