odkazy na hlavní stránce

Ahojky lidičky , může mi někdo poradit, jak mám propojit odkazy , který sem si vytvořil - jak je dát na hlavní stránku (na index)... diky moc :-)
Můžeš nám to přiblížit?Používáš poznámkový blok?Nepoužíváš náhodou MS Front Page nebo podobný program?Kdyžtak tak na www.jakpsatweb.cz, jsou všechny základy.

Michael Le
no já jsem si to vyrobil v programu HATEMEL..
Tag : <a href="kde je dokument umisten">Popis odkazu</a>. Tento kód vložíš na požadované místo. Pokud už máš kód odkazu a chceš ho přemístit, označ ten kód, zmáčkni CTRL + C a potom dej CTRL + V pro vložení. Pokud myslíš něco jiného, zase nám všem napiš do fóra.

Michael Le

Nové příspěvky

Obnovení odstavených služeb Яко начать отмалевывать кот подготовительный баллы равновеликим фигурой убежденный на являющийся личной собственностью шар Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky. ZÍSKEJTE RYCHLÉ FINANCOVÁNÍ!!! Nefunkční URl s diakritikou nelze pracovat s wordpress Veřejné IP a SFTP Nabízenou akci 10,- Kč / měsíčně na odesílání e-mailu nelze uplatnit prechod na web zdarma Error log Neběží webhosting ani emaily vyhledávání MySQL Předplatné domény a hostingu
Další témata