Porušování podmínek

Dobrý den,
vím, že to, na co chci zde upozornit, je mnohem rozsáhlejší, než se jím zde budu zabývat. Jedná se o to, že stránky na www.chorvatsko.kvalitne.cz a www.chorvatsko.unas.cz porušují podmínky v zobrazování reklamy. Říkám to proto, že bych měl o ně zájem (o jednu z nich, ale ještě nejsem rozhodnutý), a také proto, že já osobně podmínky dodržuji, tak proč by měli oni podvádět a ještě se ostatním vysmívat?

Michal Zima
m_zima@seznam.cz
nic zavadneho tam nevidim
No, já myslel, že když se někdo přesměrovává z hlavní stránky pomocí vstupní stránky nebo úplného přesměrování jinam, je to porušování podmínek, protože se to nesmí. Alespoň jsem to na WZ.cz četl. Pokud tomu tak není, nevím, proč jste to tam tedy psali. (A asi to tak začnu dělat také, když tím podmínky neporušuji).
zakazany je akorat automaticky presmerovani a toho sem si nejak nevsim
Dobrá. Tak tedy, nešlo by uvolnit alespoň doménu chorvatsko.kvalitne.cz? V podmínkách totiž je, že nejméně do týdne je nutné nahrát na server obsah. A je věta "stránky byly přesunuty na www.levante.cz" nějakým obsahem? Já již obsah mám a mohl bych ho tam nahrát okamžitě. Proč by tu měl někdo dáseříct blokovat domény, když jiní by je potřebovali (někdy nutně)? Mohla by se tu zřídit nová sekce, kde by sami uživatelé a návštěvníci upozorňovali na weby bez obsahu, porušující podmínky apod. A našlo by se jich tu požehnaně, to asi sami víte nejlíp.
a sakra
to mi něco připomělo - dost pamatuju
IMHO o porušování podmínek nejde - dokud jejich zákazníci budou používat jejich starou adresu, tj. na wz.cz, bude se zobrazovat banner a to je hlavní. Postupně stará adresa vymizí, zákazníci začnou používat jejich novou adresu přímo, reklama přestane mít zobrazení a tj. bude důvod účet smazat. Pletu se v něčem?
dis: Nejspíš se nepleteš v ničem :-) To co jsi napsal je rozumné a čisté řešení, které asi bude vyhovovat oběma stranám... Pokud ovšem na těch stránkách bude pouze manuální přesměrování, a ne automatické....
Napadlo mě spíš, že by mohlo být něco stylu "chci doménu, přenecháš?". Věřím, že spousta lidí má domény, které nepoužívá a nebo jejich používání s klidem přenechá někomu jinému.
Nechápu, proč nekontaktuješ přímo majitele těch domén.
Již se stalo.
Je porušování podmínek

>>stránka se do 5 sekund přesměruje, pokud ne, klikněte sem<<

?
<HTML>automaticke presmerovani je poruseni podminek</HTML>
Ale na těch stránkách nic takového není...
at zijou bonzaci !
stan: Já bych tomu bonzáctví neříkal - prostě jsou dané podmínky, a ty se musí dodržovat. A platí to pro všechny. A když víš, že na tebe "dohlížejí" nejen admini, ale i ostatní uživatelé, tak to normálně myslícího člověka donutí podmínky dodržovat. Nejen mě štve, když na takovej skvělej hosting choděj vychcánci, kterejm je za hosting zadarmo (dobrej hosting zadarmo) zatěžko zobrazit blbej malej banner :-( A ti samí to tu pak většinou ještě zasírají warezem, nelegálníma mp3, a tak podobně. Beru to tak, že akorát nám normálním uživatelům beru prostor, zasírají přenosový pásmo a vůbec na celej WZ házej špatný světlo.....a automatický přesměrování je podobný svinstvo..... já třeba přejít jinam, tak tam dám manuální, nechám to tu třeba měsíc, pak odstraním reklamu, aby to admini smázli, abych zbytečně nezabíral místo jiným lidem...
Já si jenom vzpoměl na doby, kdy se takové dobrovolné grupy vytvářely v celospolečenském zájmu. Myslím, že oponenti netuší, jaká úžasná pravidla se na nich dají vybudovat.
Nelíbí se mi to, ale chvilku nechávám, než se všichni(i vyhledávače) dozví novou adresu.

Smazat! nebo jdu ke konkurenci, která nabídne více prostoru.