Co to je proboha to ftp?

Hele co je to to ftp?mam soubor o ctyrech mega kterej chci sem nahrat,ale nende mi to a pri ze jedine pres ftp,tak se ptam co to je a kde to mam vzit?
Read The Fine Manual !
http://www.webzdarma.cz/pp.html?1#3
Modrej Smoula: Když vidím Jakubovy stránky , tak se nedivím, že neví, co je to FTP. Každý z nás jednou začínal a každý z nás si musel přečíst ten skvělý manuál.

Nevím, proč bych měl začátečníka nakopávat, raději ho jen postrčím:
http://www.jakpsatweb.cz/
http://www.webzdarma.cz/navod/ftp/
dobry uz vim vo co go
Ejhle, zmizel příspěvek od Modrého Smouly. Teď to vypadá, jako bych odpovídal někomu neexistujícímu.
Tak se docela dobre bavim. O WZ jsem nemel valny mineni, ale tohle uz je moc. Nepsal jsem nic proti WZ ani nic proti nicemu. Napsal jsem jen vlastni nazor, napsal jsem ho jeste slusne. A byl smazan. Tak co admini? Opravdu je WZ snuska paranoidnich mozku? A hlavne, KDO je tady v teto diskusi ADMIN? Kdo ma pravo tady mazat prispevky.
Ono zmizelo i téma které založil jakub a ve kterém velmi neslušně nadával všem uživatelům fóra za to, že mu tady 2 lidi neporadili jak na FTP......
Já jsem mu tam napsal že po tom jeho příspěvku nemám nejmenší chuť mu v něčem radit....
To tady ten cenzor nema opravdu ani tolik slusnosti, ze napise proc to smazal?
>>Read The Fine Manual
:-))
<HTML>Smazal jsem to ja, neco se ti nelibi?
Pokud ja vim je tohle diskuze Podpora - ve ktere na slusnou otazku ma prijit slusna odpoved.. zbytek mazu. Nejake nadavky na ucet ostatnich uzivatelu si muzes odpustit</HTML>
Pokud se dobre pamatuji tak jsem tady vyjadril podiv, ze clovek, ktery dela projekty her a ma i celkem objemne stranky nevi co je protokol FTP a nezna zadneho klienta FTP. Ja jsem pouze vyjadril svou domneku, ze si dela srandu a ze dosud tam ta data potil celem, nebo nosil kyblem. A pokud se pamatuji, tak v mem prispevku nebylo zadne sproste slovo. Jo, v te reakci to bylo drobatku neco jineho, jazyk mistniho kanalu taky nejak nezboznuji. Takze mozna je zde Richard neomezenym panem, ale bylo by dobre tam ten prispevek nechat a obsah nahradit upozornenim ze byl smazan moderatorem.
HOWG
PS: JA NIKOMU NENADAVAL! Ale je videt ze jakej kram, takovej pan. WZ podle toho v posledni dobe vypada
<HTML>>> a ze dosud tam ta data potil celem, nebo nosil kyblem
popr. pres web rozhrani v adminu ze?

Pokud si myslis ze jsi mu nejakym zpusobem svym jiz smazanym prizpevkem pomohl pak se omlouvam. Pokud ne, neni co resit</HTML>
Já nevím, vy jste jak malí. Tady na wz říkají: "Poskytnem ti web prostor zdarma. Chceš? Tady jsou pravidla. My to tu obhospodařujem. A jestli se ti to nelíbí, tak si běž jinam a neprskej. Nebo si zařiď svůj vlastní server." Člověk (lidi) vám tu něco dávají zadarmo, a vy ještě brblete... Nechápu.
Kdo vy? Myslíš tím Modrého šmoulu asi. Nikdo jiný tady nebrble.
Můj příspěvek z 14. 11. 2004 18:06 nebyla kritika WZ, ale kritika Jakuba, který založil tohle téma (a pak ještě jiné, které admini smazali, což v tomto případě schvaluji).
>> Takze mozna je zde Richard neomezenym panem

Je to moderátor, prokrista. On určuje pravidla - ne ty.

To že někdo neví, co je to FTP, ještě neznamená, že je to idiot.

Za urážení účastníků diskuse bych ti to smazal taky...